27/5/14

Ευχαριστήριο μήνυμα του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη

Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά τους συμπολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους τη Δημοτική Υπέρβαση και εμένα προσωπικά. Η νίκη που μας χάρισαν είναι μεγάλη. Μεγάλο είναι και το χρέος να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες τους, στις απαιτήσεις των καιρών για ένα νησί που όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστώ επίσης κι αυτούς που μπορεί να μην μας προτίμησαν, αλλά συνέβαλαν να κρατηθεί η πολιτική αναμέτρηση σε υψηλά επίπεδα.

Οι επινίκιοι πανηγυρισμοί έχουν κιόλας τελειώσει. Μαζί με τους πανηγυρισμούς τελείωσαν και οι διαιρέσεις ανάμεσα σε παρατάξεις. Τώρα είμαστε όλοι ένας, στην παράταξη της Σκοπέλου, στον αγώνα για μια καλύτερη Σκόπελο.

Στον αγώνα αυτόν έχουν θέση και πρέπει να πάρουν μέρος όλοι! Σας καλώ όλους ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους, να υπηρετήσουμε ενωμένοι το νησί μας.
Όλοι μαζί για όλο το νησί!
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 
Χρήστος Βασιλούδης

Κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη Σκιάθο

Ο νέος Δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος και τα 42 στελέχη της παράταξης ΣΚΙΑΘΟΣ, ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ θέλουν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους Δημότες του νησιού μας για τη στήριξη, εμπιστοσύνη και αγάπη που επέδειξαν και απέδειξαν με την ψήφο τους προς την ομάδα που καλείται τα επόμενα 5 χρόνια να φέρει την Σκιάθο στα επίπεδα που της αρμόζει.

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της παράταξης ΣΚΙΑΘΟΣ, ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ έχουν καταγράψει πλήρως τα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους Σκιαθίτες τα τελευταία χρόνια και υπό την έμπειρη και άγρυπνη καθοδήγηση του πέντε φορές εκλεγμένου Δήμαρχου Δημήτρη Πρεβεζάνου αρχίζουν από σήμερα να ενημερώνονται εντατικά πάνω σε όλα τα θέματα, που είχαν εντάξει στο πενταετές πρόγραμμα 2014-2019 ως προτεραιότητες για την ανάταση της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος καλούν όλους εκείνους τους Σκιαθίτες που, ανεξάρτητα τον ποιόν τελικά ψήφισαν, θέλουν διακαώς να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο κοινό αύριο, τόσο γι’ αυτούς όσο κυρίως για τα παιδιά τους, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να συστρατευθούν στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη Σκιάθο.

26/5/14

Ο Χρήστος Βασιλούδης στη Γλώσσα

Σήμερα Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 8 μ.μ.,  ο νικητής των δημοτικών εκλογών, νεοεκλεγείς δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, θα παρευρεθεί στο εκλογικό κέντρο στην Γλώσσα, για να δει και να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους των χωριών μας.

Η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου ευχαριστεί το προσωπικό που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία

Η Δημοτική Αρχή Σκοπέλου επιθυμεί να ευχαριστήσει το προσωπικό του Δήμου για τον άψογο τρόπο που διεκπεραίωσαν τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Τα 19 άτομα που ενεπλάκησαν στη διαδικασία αυτή είναι ένας σημαντικός λόγος που όλα κύλησαν ομαλά.

Αλόννησος: Δήλωση του Παναγιώτη Βλάϊκου

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

η πλειοψηφία του λαού της Αλοννήσου επέλεξε να έρθουμε δεύτεροι σε αυτόν τον δύσκολο εκλογικό αγώνα και εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους με στήριξαν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα, τους δημοτικούς συμβούλους,
των οποίων η βοήθεια ήταν πολύτιμη, αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και δεν ήταν λίγοι και τέλος να πω ένα ευχαριστώ και στην οικογένειά μου, που ήταν πλάι μου όλο αυτό το διάστημα.

Η νέα δημοτική αρχή Σκοπέλου

Ο Χρήστος Βασιλούδης είναι ο νέος Δήμαρχος Σκοπέλου μετά την χθεσινή ψηφοφορία του β' γύρου των δημοτικών εκλογών στην οποία αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 53.37% (1481 ψήφοι).

Η νέα δημοτική αρχή της Σκοπέλου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1 Σεπτεμβρίου είναι η εξής:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ
Δήμαρχος

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
(21 σύμβουλοι)

ΒΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚ. (Μ)
ΠΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΝΤΑΚΗ-ΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ-ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚ. (Γ)
ΚΛΩΝΑΡΗ-ΚΟΥΒΑΡΗ ΜΑΧΗ
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΕΝΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΗΝΤΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΣΚΛΑΒΟΥ ΝΙΚΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΛΕΜΟΝΗΣ ΡΗΓΑΣ

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ

Ο Πέτρος Βαφίνης Δήμαρχος Αλοννήσου

Ο Πέτρος Βαφίνης είναι και πάλι Δήμαρχος Αλννήσου, αφού με 691 ψήφους και ποσοστό 56.32% κέρδισε τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών.
Μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος ο Πέτρος Βαφίνης
ευχαριστεί τους Αλοννησιώτες
Φωτό: Φιλίτσα Θέμελη

Δήλωση του Κώστα Αγοραστού για το αποτέλεσμα

Σήμερα νίκησε η Θεσσαλία. Νίκησαν οι Θεσσαλοί.

Η πολύ μεγάλη νίκη με το υψηλό ποσοστό, του συνδυασμού μας «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» 

-Αποτελεί ξεκάθαρη, αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ενώνουμε την κοινωνία. 

-Επιβεβαιώνει την αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης αιρετής περιφέρειας και κοινωνίας της Θεσσαλίας.

-Στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα σ’ ολόκληρη τη χώρα για την αποφασιστικότητα των Θεσσαλών να έχουμε εμείς τον πρώτο και τελευταίο λόγο στον τόπο μας.

Ατενίζουμε τη νέα θητεία με αισιοδοξία. 

Είμαστε πλέον σε καλύτερη αφετηρία απ’ ό,τι το 2010. 

Έχουμε περάσει τα πρώτα δύσκολα χρόνια: η περιφέρεια έχει οργανωθεί σε στέρεες βάσεις, έχει εγκαθιδρυθεί ενιαία θεσσαλική αντίληψη, έχουμε νοικοκυρέψει τα οικονομικά, επιτυγχάνουμε ενιαίο αναπτυξιακό βηματισμό.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι μέσα από ένα...

Σκόπελος • Δημοτικές εκλογές Β' // Τελικά αποτελέσματα

Αλόννησος • Δημοτικές εκλογές Β' // Τελικά αποτελέσματα

Σκιάθος • Δημοτικές εκλογές Β' //Τελικά αποτελέσματα

Βόρειες Σποράδες • Περιφερειακές Εκλογές Β' // Τελικά αποτελέσματα

Συγκεντρωτικά ΠΕ Σποράδων

24/5/14

Σκόπελος: Οι πλατείες ήταν άδειες…

Δεν "μίλησε" χθες το βράδυ η Σκόπελος και "δεν έδειξε" τον νικητή των αυριανών δημοτικών εκλογών, αφού οι δύο υποψήφιοι κονταροχτυπήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής τους ομιλίας μπροστά σε λίγο κόσμο (κάποιοι παρακολούθησαν και τις δύο συγκεντρώσεις), με τον Σταμάτη Περίσση να έχει το πλεονέκτημα της απάντησης στο λόγο του Χρήστου Βασιλούδη, αφού άρχισε την ομιλία του μετά το τέλος της συγκέντρωσης της Δημοτικής Υπέρβασης (σ.σ.: Οι ομιλίες ήταν προγραμματισμένο να αρχίσουν ταυτόχρονα στις 9.30 μ.μ.).
Έτσι αύριο οι Σκοπελίτες θα κληθούν να επιλέξουν έναν από τους δύο με μεγάλο ερωτηματικό τη στάση της βάσης της Αριστεράς, που και τα δύο στρατόπεδα ελπίζουν, αλλά και διαρρέουν, ότι είναι με το μέρος τους…

23/5/14

Η ομιλία του Σταμάτη Περίσση

Η ομιλία του Χρήστου Βασιλούδη

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση

Στις 9.30 σήμερα το βράδυ θα μιλήσουν ταυτόχρονα και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι. Ο Σταμάτης Περίσσης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού επί της πλατείας πίσω απο το κτίριο Ξενία και ο Χρήστος Βασιλούδης την ίδια ώρα στο Δημοτικό Καφενείο.

Ευχαριστήριο μήνυμα απο τον συνδυασμό Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, ευχαριστούμε όσους μας εμπιστεύτηκαν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακης, αλλά ευχαριστούμε και όλους όσους συμμετείχαν σ'αυτό τον εκλογικό αγώνα, ότι και αν ψήφισαν, όποια επιλογή και αν έκαναν ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Στις δημοτικές εκλογές του πρώτου γύρου η Σκόπελος είπε ΝΑΙ σε τέσσερα διαφορετικά ψηφοδέλτια όπως είχε κάθε δικαίωμα και καθήκον να κάνει. 

Δεν είπε κανένα ΟΧΙ πολύ δέ περισσότερο στα ψηφοδέλτια που δεν κατόρθωσαν να περάσουν στον δεύτερο γύρο.

Το νησί μας θα πεί πάλι ΝΑΙ στο ψηφοδέλτιο που πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, το ψηφοδέλτιο αυτό πιστεύουμε ακράδαντα, και ζητάμε απο όλες και όλους να είναι το δικό μας ψηφοδέλτιο και υποσχόμαστε:

Να επαναφέρουμε το νησί στο κέντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Τα επόμενα πέντε χρόνια με σκληρή δουλειά, συνεργασία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα να είναι χρόνια που όλοι μαζί θα πούμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την υποβάθμιση των υπηρεσιών στο νησί μας, να είναι χρόνια που η Σκόπελος θα γίνει πάλι το νησί των ονείρων μας, το νησί που αξίζει σε όλους μας.

ΝΑΙ στην συνεργασία όλων των δυνάμεων

ΝΑΙ στα έργα και την ανάπτυξη

ΝΑΙ στον αγώνα για μία κοινωνία αλληλεγγύης

Φίλες και φίλοι ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ μας 

ΨΗΦΙΣΤΕ το συνδυασμό Όραμα-Συνεργασία-Ανάπτυξη

Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης

22/5/14

Η σταυροδοσία στις Βόρειες Σποράδες

Επικυρώθηκαν σήμερα από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των περιφερειακών συμβούλων από τις εκλογές του πρώτου γύρου των Περιφερειακών εκλογών.

Για τις Βόρειες Σποράδες έχουν ως εξής:

Εγγεγραμμένοι: 12.106
Ψήφισαν: 7.939
Έγκυρα: 7.433
Έλαβαν:

1. «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» 3.511

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Υποψήφιος Περιφερειάρχης)
ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης)
ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ) ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 1.850 
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1.159
2. «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» 1.485

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (Υποψήφιος Περιφερειάρχης)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης)
ΑΡΜΑΜΕΝΤΟΥ ΚΥΡΑΤΣΟΥΛΑ (ΣΟΥΛΑ) του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 637

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 603
3. «ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» 824

ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ (Υποψήφια Περιφερειάρχης)
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης)
ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 436

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 205

Αλόννησος / Ευχαριστήριο του Κων. Δροσάκη

Ως επικεφαλής του "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ", ευχαριστώ όλους εσάς τους Αλοννησιώτες που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας, στη δύσκολη για το νησί μας προεκλογική περίοδο. Κατανοώ βέβαια και όσους για διάφορους "γνωστούς" λόγους δεν μπόρεσαν να μας στηρίξουν.

Είμαι υπερήφανος που δώσαμε ένα ηθικό και δiκαιο αγώνα. Επίσης νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να σας ενημερώσω με την γλώσσα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.

Οι συνεχείς προσπάθειες μου για ένα καλύτερο και δημιουργικό Δήμο θα ενταθούν και τα επόμενα χρόνια μέσα στα πλαίσια της Αξιοπρέπειας, του Δικαίου καί της Αλληλεγγύης στον κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στους φτωχούς, άνεργους, ηλικιωμένους και νέους.

Την 25/05/2014 ψηφίστε ελεύθερα γιατί είστε ελεύθεροι, εσείς και μόνο εσείς να εκλέξετε όποιων κρίνετε καταλληλότερο Συνδυασμό για το γενικό συμφέρον του τόπου μας.

Η προτροπή μου για αλλαγή εισακούστηκε και ψηφίσατε κυρίως νέους ανθρώπους; άφθαρτους σε όλους τους Συνδυασμούς. Είναι μία αρχή προς την σωστή κατεύθυνση. Εύχομαι για μια αλλαγή νοοτροπίας και μία ένωση όλου του πληθυσμού της Αλοννήσου για τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται. Μόνο με την επαναφορά των ξεχασμένων αξιών και ιδιαίτερα της Τιμιότητας και της Αλληλεγγύης θα πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Θα είμαι πάντα κοντά σας

Κωνσταντίνος Δροσάκης

Να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για τη Σκόπελο...

της Αθηνάς Ντάκη
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Αγαπητοί,  Γλωσσώτες, Κληματιανοί και Σκοπελίτες

Θέλω, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, σ’ όλους και όλες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όσους, αν και είχαν άλλες επιλογές, μου έδωσαν δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα μου  με τα θετικά τους σχόλια.

Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον άψογο εκλογικό αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα με ήθος, αξιοπρέπεια και  με τελικό στόχο τη διαμόρφωση της καλύτερης δημοτικής αρχής του νησιού μας.

Η ομάδα της  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, την επόμενη Κυριακή 25 Μάη, συνεχίζει και κορυφώνει τον αγώνα της, για ένα Δήμο της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης και της δημιουργίας και σ’ αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας  για  τη νίκη.

Η ομάδα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ με στελέχη έμπειρα και υπεύθυνα σε συνδυασμό με νέα πρόσωπα δυναμικά και δημιουργικά και έχοντας εγγύηση δουλειάς και ευθύνης τον ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ,  θα οδηγήσει τη Σκόπελο σε πορεία ανοδική, για να γίνει ο Δήμος μας επίκεντρο δράσης και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του νησιού μας.

Δώστε μας  τη δύναμη να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας για  τη Σκόπελο που όλοι αγαπάμε.

Αθηνά  Ντάκη-Αρκομάνη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Ευχαριστήριο της Αναστασίας Φιλάρετου

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τους πολίτες του νησιού που μας τίμησαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι όλα όσα είπαμε και υποσχεθήκαμε προεκλογικά θα αγωνιστούμε να πετύχουμε ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Θα είμαστε παρόντες για τα επόμενα 5 χρόνια όπως πράξαμε μέχρι τώρα.

Αναστασία Φιλάρετου

Η Σπυριδούλα Καρβέλη ευχαριστεί...

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου,  όλους τους συγχωριανούς μου Γλωσσώτες, Σκοπελίτες και Κληματιανούς,  που σταθήκατε δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας σε μια δύσκολη για τον τόπο μας αναμέτρηση.

Να ευχαριστήσω και όσους για διάφορους λόγους, δεν  μπόρεσαν και δε με στήριξαν με την ψήφο τους αλλά μου ευχήθηκαν τα καλύτερα και εκδήλωσαν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η τελική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο Δήμο θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή, όπου σας θέλουμε όλους για ακόμη μια φορά συμπαραστάτες μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Όλοι εμείς στη δημοτική μας παράταξη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ, δηλώνουμε έτοιμοι να...

Παν. Βλάικος: Επιλέξτε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης την αποτελεσματική αυτοδιοίκηση της επόμενης πενταετίας

Αγαπητοί συμπολίτες!
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν στις δημοτικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, οι οποίες φυσικά δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, παρά την αλαζονική εντύπωση του αντίπαλου συνδυασμού. Προσπαθούν με επικοινωνιακά τερτίπια να σας παρασύρουν στην τελική αναμέτρηση εκμεταλλευόμενοι το προβάδισμα της 18ης Μαΐου. Ανάλογο προβάδισμα έχει ανατραπεί σε πολλές περιπτώσεις δημοτικών εκλογών στο παρελθόν.

Έχουν ξεπεράσει κάθε επιτρεπτό όριο αδιαντροπιάς ασκώντας πίεση σε ΚΑΤΑ-ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ υποστηρικτές και ψηφοφόρους!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να επιλέξουν με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης την αποτελεσματική αυτοδιοίκηση της επόμενης πενταετίας για την πρόοδο του τόπου μας.

Ο συνδυασμός
«ΔΥΝΑΜΙΚΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΠΡΟΚΟΠΗ / ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ»
με υποψήφιο δήμαρχο
τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΪΚΟ

21/5/14

Ο Ιάσονας Γαργαλιάνος ευχαριστεί...

Ο αγαπητός σε όλους μας ο Ιάσονας Γαργαλιάνος, έχοντας κατά νου την απαίτηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας για ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά, ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών» και τιμήθηκε από τους Σκοπελίτες με 184 σταυρούς. Μιλώντας η εφημερίδα με τον Ιάσονα και παρακινώντας τον να επιχειρήσει και πάλι την ενεργή συμμετοχή στα κοινά του νησιού, μας είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες για την αγάπη και την στήριξή σας. Ευχαριστώ και τον επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σπύρο Λεμονή για την τιμή που μου έκανε να είμαι μαζί του "για μια Σκόπελο διαφορετική", όπως την ονειρευόμαστε. 
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή.»

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου: Καμιά ψήφος να μην ξεστρατίσει, καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη

  • Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και στο δεύτερο γύρο τους εκφραστές της κεντρικής πολιτικής και τους πειθαρχημένους στις κατευθύνσεις και οδηγίες της ΕΕ.

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους που στήριξαν το συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές, αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν ένα θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και από ανθρώπους που μέχρι χτες στήριζαν άλλους πολιτικούς χώρους.  Οι λαϊκές οικογένειες της Σκοπέλου επιβράβευσαν τους μέχρι τώρα αγώνες μας και μας έδωσαν την πρώτη θέση στην πόλη της Σκοπέλου, με διαφορά 151 ψήφους από το δεύτερο και ποσοστό 33,21%. Παράλληλα τριπλασιάστηκαν οι ψήφοι μας στη Γλώσσα και το γενικό ποσοστό εκτινάχτηκε στο 24,4%.

Επίσης είναι θετικό ότι σε όλους τους δήμους υπήρξε ανοδική τάση σε σχέση με τον Ιούνη του 2012, σε ορισμένους μάλιστα ξεπέρασε ψήφους και ποσοστά των τοπικών εκλογών του 2010.

Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός, μέσα και έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια, για την οργάνωση της...

Χρήστος Βασιλούδης: Όλοι μαζί, ενωμένοι, για άλλη μια πρωτιά. Για την πρωτιά του τόπου μας!

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας. Αποδεχόμαστε αυτή την τιμή, όχι μόνο με χαρά, αλλά και ως βαθιά υποχρέωση απέναντί σας. Υποχρέωση, μέλημα και δέσμευσή μας να φανούμε αντάξιοι.

Είπατε όχι στις πολιτικές του παρελθόντος, στις πολιτικές που οδήγησαν τον τόπο σ’ αυτή την κατάσταση. Είπατε όχι στις ψεύτικες υποσχέσεις και στη συναλλαγή.

Μας δώσατε τη δύναμη που χρειαζόμασταν. Μας δώσατε την καθαρή σας φωνή, για να καλέσουμε όλους τους ψηφοφόρους του νησιού, να μας τιμήσουν, συμπορευόμενοι μαζί μας, την ερχόμενη Κυριακή.


  • Όλοι μαζί, ενωμένοι, για άλλη μια πρωτιά.
  • Για την πρωτιά του τόπου μας.
  • Για την πρωτιά του νησιού μας, σε όλους τους τομείς.
  • Όλοι μαζί την Κυριακή. Όλοι μαζί για όλο το νησί.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος
Χρήστος Βασιλούδης

19/5/14

Λαϊκή Συσπείρωση // Σταυροί προτίμησης

Ανεπίσημα (τα επίσημα από το Πρωτοδικείο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ

Ο επικεφαλής Μανώλης Ραμαντάνης και οι Νίκη Σκλάβου και
Γιώργος Αναγνώστου είναι οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

'Οραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη // Σταυροί προτίμησης

Ανεπίσημα (τα επίσημα από το Πρωτοδικείο)

Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης

Αν εκλεγεί Δήμαρχος ο Σταμάτης Περίσσης οι 13 "κόκκινοι" θα είναι οι σύμβουλοι
της πλειοψηφίας στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Αν είναι αντιπολίτεση σύμβουλοι θα είναι οι 4 με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων.

Δημοτική Υπέρβαση // Σταυροί προτίμησης

Ανεπίσημα (τα επίσημα από το Πρωτοδικείο)

Αλόννησος // Πέτρος Βαφίνης: Σας περιμένω ενωμένους και πάλι την ερχόμενη Κυριακή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Αγαπητοί δημότες, αγαπητές δημότισσες,
Από την χθεσινή αναμέτρηση η παράταξή μας βγήκε νικήτρια. Νικήτρια σε μια αντίξοη μάχη. Πολεμήσαμε τη λάσπη, τις ίντριγκες και τις κακίες μιας δοκιμασμένης από το παρελθόν πεπαλαιωμένης και γραφικής στρατηγικής.

Οι δημότες της Αλοννήσου, ενωμένοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στους ανθρώπους που μπορούν να τους κοιτούν στα μάτια.

Προχωράμε στο δεύτερο γύρο την ερχόμενη Κυριακή για να εξασφαλίσουμε στην Αλόννησο το μέλλον που της αξίζει, έχοντας στις αποσκευές μας ήδη την πρώτη εντολή από το λαό του νησιού μας.

Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες, στα ιδανικά και τα οράματά μας προτρέποντας όλους τους δημότες αυτού του τόπου να ενώσουν τη δύναμή τους  ώστε την επόμενη να μην υπάρξουν νικητές και νικημένοι παρά μόνο ενωμένοι Αλοννησιώτες που βάζουν πάνω απ’ όλα το μέλλον του τόπου τους!

Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και έδειξαν αυτό που πραγματικά ήθελαν. Νέους ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να αναλάβουν την αναγέννηση της Αλοννήσου.

Σας περιμένω ενωμένους και πάλι την ερχόμενη Κυριακή.

Πέτρος Βαφίνης
Επικεφαλής / Υποψήφιος Δήμαρχος
«Ενότητας για την Πρόοδο – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση»

Λαϊκή Συσπείρωση: Θετικό το αποτέλεσμα / ο αγώνας συνεχίζεται / από σήμερα στη μάχη των Ευρωεκλογών

  • 24.45% στο νησί της Σκοπέλου (730 ψ.)
  • Πρωτιά στην πόλη της Σκοπέλου με 33.21% (623 ψ.) 

Θετικό χαρακτηρίστηκε το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Σκόπελο από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι οποίοι συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και χειροκρότησαν θερμά τον Μανώλη Ραμαντάνη όταν αυτός μίλησε στους παρευρισκόμενους για να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα που έδωσαν όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους σας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας…» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης καλώντας όλους να δώσουν άλλη μια μάχη, αυτή των Ευρωεκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ο Μανώλης Ραμαντάνης έκανε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» την παρακάτω δήλωση:
  • «Σαν επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα ήθελα να δηλώσω ότι ο σκοπελίτικος λαός, οι λαϊκές οικογένειες, επιβραβεύοντας τους αγώνες μας για την επίλυση των προβλημάτων του, έδωσε στη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστά και περισσότερες ψήφους και στο σύνολο του Δήμου μας που από 17.8% στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκτοξεύτηκε στο 24.45% και στην πόλη της Σκοπέλου που το ποσοστό έφθασε στο 33.21%. Μεγάλη ήταν και η αύξηση στο δημοτικό διαμέρισμα της Γλώσσας από 4% στο 12%.
Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα και υπόσχεσή μας είναι ότι με μεγαλύτερη ένταση θα αναπτύξουμε τους αγώνες μας στο μέλλον για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός.»
Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτική εκτίμηση των αποτελεσμάτων.

Δήλωση Κώστα Αγοραστού για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η παράταξή μας “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” πέτυχε μια καθαρή νίκη  αυξάνοντας αισθητά το ποσοστό της σε σχέση με το 2010 και έχοντας μια πολύ μεγάλη διαφορά της τάξεως των 25 ποσοστιαίων μονάδων από την δεύτερη παράταξη.

Με την ψήφο τους οι Θεσσαλοί αναγνωρίζουν το έργο που επιτελέστηκε στον τόπο μας στην πρώτη θητεία της αιρετής περιφέρειας. Επιβραβεύουν την πολιτική της συνεννόησης, της συνεργασίας και της συνένωσης δυνάμεων. Εμπιστεύονται την αυτοδιοικητική παράταξη που τήρησε τις δεσμεύσεις της κι έχει ρεαλιστικό  πρόγραμμα και σχέδιο για...

Άνετη νίκη Αγοραστού

Με καταγεγραμμένα 1.573 εκλογικά τμήματα από τα 1.631 (96,44%) στη Θεσσαλία ο νυν Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός (κλικ για να διαβάσετε τη δήλωσή του) προηγείται με 182.609 ψήφους και ποσοστό 42.97% και ακολουθούν:

ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ 73.592 (17,32%)

ΔΙΩΤΗ  56.356 (13,26%)

ΜΠΟΥΤΑΣ  44.295 (10,45%)

Στις Βόρειες Σποράδες τα τελικά αποτελέσματα για τις περιφερειακές εκλογές έχουν ως εξής:

Βόρειες Σποράδες / Τελικά αποτελέσματα

Οι δύο πρώτοι σε κάθε νησί στο β' γύρο την Κυριακή

17/5/14

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βλάικου Παναγιώτη

Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλες και φίλοι Καλησπέρα σας

Χθες το βράδυ απ’ αυτή εδώ την πλατεία και την ίδια περίπου ώρα, μου έγινε ένα εκτενές αφιέρωμα από τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Δεν θα κατεβώ στο επίπεδό του να απαντήσω. Είναι ζήτημα παιδείας. Είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού. Όπου μιλούν τα έργα και οι πράξεις τα λόγια ωχριούν, δεν έχουν καμία αξία.

Στο δια ταύτα.

Μετά από τριάμισι περίπου χρόνια, βρίσκομαι και πάλι ενώπιόν σας με τη θερμή πρόθεση να αξιωθώ της εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μου που με τίμησαν και με πλαισιώνουν στην προσπάθεια εκλογής μας, ως της νέας Δημοτικής Αρχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Προτού προχωρήσω στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, θεωρώ σκόπιμο να σας παρουσιάσω έναν έκαστο τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μου με τη σειρά που ανακοινώθηκαν στο ψηφοδέλτιό μας. (ΚΛΙΚ για να διαβάσετε τα ονόματα)

Εξ αρχής επίσης θα σπεύσω να απαντήσω στο εύλογο ίσως...

Σταμάτης Περίσσης: Κρατήστε στη μνήμη σας τα έργα και την προσφορά μας και διαγράψτε τις συκοφαντίες

«Κρατήστε στη μνήμη σας τα έργα και την προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια και διαγράψτε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, που ούτε οι ελάχιστοι που τα διαδίδουν δεν τα πιστεύουν. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά. Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Ψηφίστε με πείσμα, γνώση και αποφασιστικότητα» είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη» Σταμάτης Περίσσης κλείνοντας τον κύκλο των προεκλογικών ομιλιών στη Σκόπελο.
Συνεχίζοντας ο Σταμάτης Περίσσης και απαντώντας στο «είμαστε η αυριανή δημοτική αρχή» είπε ότι «κάποιοι επιμελώς διαδίδουν ότι έχουν κιόλας εκλεγεί δήμαρχοι και ότι δήθεν έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες για την δεύτερη Κυριακή. Έχουν ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη Κυριακή… Αυτό θα το δούμε την Κυριακή το βράδυ. Τον αγώνα τον κερδίζεις αφού τον δώσεις και όχι με προπαγάνδα και πριν την μάχη των εκλογών. Αυτές οι διαδόσεις θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια όλων των...

Θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή..!

Η Σκόπελος μίλησε είπε ο επικεφαλής της «Δημοτικής Υπέρβασης» και υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης απευθυνόμενος στους Σκοπελίτες και τις Σκοπελίτισσες που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο για να ακούσουν την ομιλία του.
Ο Χρήστος Βασιλούδης επανέλαβε το «μόνο εμείς μπορούμε» και αφού αναφέρθηκε στο έργο της δικής του θητείας ζήτησε να συγκριθεί η τετραετία η δική του με την δωδεκαετία Περίσση…

Δήλωσε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα είναι η ενότητα της  κοινωνίας και κανένας δημότης δεν θα αφεθεί μόνος στη λαίλαπα της κρίσης.

Καυτηρίασε τους «αδιόρθωτους μαυρογιαλούρους» που «δίδαξαν τη ρεμούλα του δημοσίου χρήματος», αυτούς που υπόσχονται στους πάντες τα πάντα… Αυτούς που έχουν προεκλογικά διορίσει τη μίση Σκόπελου και έχουν υποσχεθεί να χαρίσουν σε ημετέρους δυο και τρεις προϋπολογισμούς του Δήμου…

Ο Χρήστος Βασιλούδης αφού παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του είπε κλείνοντας: 
«Φίλες και φίλοι, πηγαίνοντας στην κάλπη με το μυαλό, αλλά και το χέρι στην καρδιά. Ψηφίζοντας την Δημοτική Υπέρβαση ξέρετε ότι ψηφίζετε τον εαυτό σας, γι' αυτό πιστεύουμε ότι εμείς θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή...»

Kαλή επιτυχία... // Τον στηρίζουμε...

Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Χρήστου Βασιλούδη και του Σταμάτη Περίσση βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού Γιάννης Καραγκιόζος.

Καλή επιτυχία του ευχήθηκε από το βήμα ο Χρήστος Βασιλούδης, ενώ ο Σταμάτης Περίσσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε ανοιχτά: «Τον στηρίζουμε..!»

Ανεξάρτητα από τις δηλώσεις των δύο αρχηγών ο Γιάννης δέχεται καθημερινά τις ευχές και τα λόγια συμπαράστασης πολλών Σκοπελιτών και αναμένει αυτή η στήριξη να γίνει πράξη...

Προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου Σπύρου Λεμονή και παρουσίαση του συνδυασμού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου
και επικεφαλής της Δημοτικής
Δημοκρατικής Κίνησης Πολιτών
Σπύρος Λεμονής
Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στα Σοφαδάκια πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σκοπέλου και επικεφαλής της Δημοτικής Δημοκρατικής Κίνησης Πολιτών Σκοπέλου, Σπύρου Λεμονή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε διεξοδικά στις απόψεις του συνδυασμού για επίκαιρα θέματα που απασχολούν το νησί -υγεία, εκπαίδευση, τουρισμός, πολιτισμός, καλλιέργειες-  δίνοντας καίριες απαντήσεις και προτάσεις για το καθένα απ' αυτά.

Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου έκλεισε με την παρουσίαση (κλικ) των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας

Λαϊκή Συσπείρωση // Η αγανάκτηση να γίνει δύναμη!

Σε μια μεγάλη -η μεγαλύτερη από τις χθεσινές κατά την προσωπική μας εκτίμηση- συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μανώλης Ραμαντάνης, ό οποίος μεταξύ πολλών άλλων είπε ότι «η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη δύναμή που μπορεί να εκφράσει την λαϊκή δυσαρέσκεια και να αντισταθεί πραγματικά στις προωθούμενες αντιλαϊκές πολιτικές…»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσιάζοντας με καμάρι το ψηφοδέλτιο «νίκης και αγώνα» είπε ότι αυτή τη φορά οι ελπίδες να κερδίσει ο συνδυασμός τον Δήμο είναι πολύ μεγάλες λόγω της θετικής  παρουσίας στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και των αγώνων που δόθηκαν στο δρόμο για την προάσπιση των λαϊκών νοικοκυριών…

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους «αγωνιστές του καναπέ», που θέλησαν να ξεμουδιάσουν(!) συμμετέχοντας σε αυτές τις εκλογές.

Κλείνοντας εν μέσω χειροκροτημάτων την ομιλία του ο Μανώλης Ραμαντάνης κάλεσε τους Σκοπeλίτες να σηκώσουν το μπόι τους ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, στέλνοντας μήνυμα αλλαγής και ελπίδας, καταψηφίζοντας ταυτόχρονα τους υπαίτιους της κατρακύλας του νησιού.

Ο Μανώλης Ραμαντάνης κλείνοντας ζήτησε από τους Σκοπελίτες να κάνουν πρώτη δύναμη στη Σκόπελο τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Αλοννήσου

Προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Αλοννήσου και εκ νέου υποψήφιου Πέτρου Βαφίνη πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Πατητήρι. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για την πρόοδο - Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής την θητεία που πέρασε και παρουσίασε με οπτιακουστικό υλικό τα έργα αξίας 28.000.000 που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2013 - 2020 καθώς και το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη 5ετία. Στην ομιλία του ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο αεροδρόμιο, το οποίο θεωρεί ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή ανάπτυξη του νησιού και την ανάδειξη των των υποθαλάσσιων μουσείων και του καταδυτικου Τουρισμού.

16/5/14

Οι σημερινές προεκλογικές ομιλίες στη Σκόπελο

Ομιλία της Αναστασίας Φιλαρέτου στη Σκιάθο

Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 8.30 μ.μ. η επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου Αναστασία Φιλαρέτου θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στην ανατολική παραλία (χώρος ΤΑΞΙ).

Συνάντηση Δένδια - Καραγκιόζου στη Σκόπελο

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού, δικηγόρος Γιάννης Καραγκιόζος συναντήθηκε στη Σκόπελο με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πάτροκλο Γεωργιάδη, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκαν την έδρα του Πυροσβεστικού Σώματος και εν συνεχεία συζήτησαν για θέματα πυροπροστασίας και αστυνόμευσης των νησιών των Βορείων Σποράδων.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας
O Γιάννης Καραγκιόζος μετά τις επισκέψεις του στην 4η Περιφέρεια του Λιμενικού Σώματος και στο Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, όπου έγινε δεκτός από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας Ταξίαρχο Νικόλαο Γιαννέλο.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως με τον...

15/5/14

Κεντρική σελίδα

Γράφει ο
Ελευθέριος Ευαγγ. Βιολέττας 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Με το συνδυασμό «Σκιάθος Όραμα Ζωής»
του Δημήτρη Πρεβεζάνου
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, ο Δήμαρχος, πρέπει να έχει στη φαρέτρα του κυρίως, γνώσεις, διοικητικά προσόντα και προπαντός αλογάριαστη αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Βασικό και αδιαπραγμάτευτο παράγοντα, για την απόκτηση των παραπάνω προσόντων-χαρακτηριστικών του, είναι η βαθιά γνώση της ιστορίας του τόπου και των ανθρώπων, δεμένα με ένα τρόπο ζωής τέτοιο, που να αποδεικνύει την προσφορά του στην κοινωνία, στη γη, στα παιδιά μας. Συμβαίνει αυτό σήμερα με τους Δημάρχους; Η ζωή, ο βίος και η πολιτεία τους, δεν μας επιτρέπουν να απαντήσουμε πάντα θετικά.

Γνωρίζοντας και σεβόμενοι λοιπόν τους ανθρώπους και την τοπική ιστορία, ένας Δήμαρχος, μπορεί αναντίρρητα να προσθέσει ένα λιθαράκι αγάπης, σεβασμού, μέριμνας στον τόπο του. Έτσι ώστε να αλλάξουμε νοοτροπία, γεγονός που αποτελεί μια από τις κύριες προϋποθέσεις ευαισθητοποίησης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των...

Προεκλογικές συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ενώ κορυφώνεται η μάχη του ψηφοδελτίου, όπου υποψήφιοι και φίλοι της «Λαϊκης Συσπείρωσης»  διαδίδουν το «ψηφοδέλτιο νίκης και αγώνα» πόρτα πόρτα, δηλώνοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, 3 προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσει ο συνδυασμός

• την Πέμπτη 15 Μαΐου, στις 6 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα του Νέου Κλήματος,

• την ίδια ημέρα στις 7.30 μ.μ. στη Γλώσσα (Λούκι) και

• την Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Μανώλη Ραμαντάνη.

Η  κεντρική συγκέντρωση - ομιλία της Παρασκευής θα μεταδοθεί ζωντανά από την efimerida-sporades.blogspot.gr για όσους μένουν εκτός Σκοπέλου.

Οι προεκλογικές ομιλίες του Σταμάτη Περίση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ», σας προσκαλούν στις παρακάτω κεντρικές ομιλίες του συνδυασμού,  όπου  θα παρουσιαστούν οι θέσεις και το πρόγραμμα, «για μια καλύτερη ΣΚΟΠΕΛΟ, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής ΟΛΩΝ μας».

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ
Λουτράκι 18:30
Νέο Κλήμα  20:00
(στη πλατεία απέναντι από το κατάστημα του Απόστολου Καπρή)



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ
Γλώσσα 19:45
(στην κεντρική πλατεία)
Σκόπελος 21:45
(στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού επί της πλατείας πίσω από το κτίριο «Ξενία»

Ομιλία του Παναγιώτη Βλάικου στην Αλόννησο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Βλάικος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι (κλικ) που απαρτίζουν τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΗ  / ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ» καλούν όλους τους Αλοννησιώτες στην προεκλογική συγκέντρωση, την Πέμπτη 15 Μαΐου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία της Βότσης.

Οι κεντρικές ομιλίες της Δημοτικής Υπέρβασης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Δημοτική Υπέρβαση σας προσκαλούν στις παρακάτω κεντρικές ομιλίες:

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ
Λουτράκι 17:30 - Γλώσσα  20:00, Κεντρική Πλατεία και

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ
Νέο Κλήμα 18:00 Δημοτικό Σχολείο
Σκόπελος 20:30 Έμπροσθεν οικίας Ιωάννου Δουλίδου / Εκλογικό Κέντρο 

Ομιλίες της Δημοτικής Δημοκρατικής Κίνησης Πολιτών στο Νέο Κλήμα και την Γλώσσα

Η Δημοτική Δημοκρατική Κίνηση Πολιτών καλεί όλες και όλους τους πολίτες του Νέου Κλήματος στην κεντρική ομιλία του  υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου Λεμονή στο μαγαζί του «Καπρή» στην πλατεία, την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΙΟΥ, στις 7 το απόγευμα.

Στη Γλώσσα

Την ίδια ημέρα στις 9.30 μ.μ. στο κατάστημα «Πλατεία» στην κεντρική πλατεία της Γλώσσας ο επικεφαλής της ΔΗ.ΚΙ.ΠΟ. θα μιλήσει σε όλες και όλους τους Γλωσσώτες.

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου / Κάλεσμα συστράτευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες
Σας καλούμε σ’ αυτές τις εκλογές να στηρίξετε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και στο Δήμο (Μανώλη Ραμαντάνη) και στην περιφέρεια (Βαγγέλης Μπούτας), ψηφοδέλτια που μπορούν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση που υπάρχει, μετατρέποντας την σε καθημερινή ανυπότακτη δράση διεκδίκησης και αγώνα.
Το κριτήριο που τίθεται σ’ αυτές τις εκλογές είναι ποια πολιτική δύναμη, ποιο ψηφοδέλτιο αποτελεί εγγύηση για την οργάνωση της πάλης του λαού, υπερασπίζοντας ό,τι έχει απομείνει από δικαιώματα, αντικρούοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, δημιούργημα του ταξικού λαϊκού κινήματος (ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ) είναι η μόνη αξιόπιστη λύση, με εγγύηση τους αγώνες που έδωσε το προηγούμενο διάστημα.
• ΓΥΡΙΣΤΕ την πλάτη στους συνδυασμούς που...