14/9/15

Σκόπελος / Εκδήλωση - συζήτηση του ΚΚΕ για τις Γυναίκες και του Νέους του νησιού

Η Κ.Ο.Β. Σκοπέλου του ΚΚΕ, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, διοργανώνει δύο ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις στον χώρο του Συνεταιρισμού.
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Γυναίκα» και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. θα γίνει συζήτηση για τις θέσεις του κόμματος για την Νεολαία (εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέα ζευγάρια, μαθητές, φοιτητές).

Και οι δύο συγκεντρώσεις είναι ανοιχτές για όλους.

4/9/15

Ο "Σκοπελίτης" καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Φωτό από πρόσφατη ομιλία του καθηγητή Κώστα Βεργόπουλου (δεξιά)
στη Σκόπελο με θέμα "Ευρώ ή Δραχμή"
Πυρετός επικρατεί στα κομματικά επιτελεία καθώς η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά πληροφορίες, θα έχει και ο "Σκοπελίτης" καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Κώστας Βεργόπουλος.

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκιάθο και προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Σκόπελο

Στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκιάθο θα βρεθεί και θα μιλήσει ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Νάνος
την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στο Μπούρτζι.

Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι νε νεανική ορχήστρα.

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. ο Απόστολος Νάνος θα είναι στη Σκόπελο, όπου θα μιλήσει στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ για το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Καφενείο.

2/9/15

Σκόπελος / Κοινή σύσκεψη των πολιτικών κομμάτων εν όψει βουλευτικών εκλογών

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις 12,30 μ.μ., καλούνται οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου (κτίριο Ξενία) σε κοινή σύσκεψη με σκοπό την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή τους, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.