23/1/15

Το ΚΚΕ για τη νεολαία και τα νέα ζευγάρια

Ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Μαγνησίας του ΚΚΕ
Γιώργου Αναγνώστου

Για τα προβλήματα της νέας Γενιάς και των νέων ζευγαριών μίλησε χθες σε συγκέντρωση στο Bardon, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Γιώργος Αναγνώστου, καλώντας τους νέους και τις νέες να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, ώστε να είναι δυνατό την επόμενη μέρα των εκλογών.

Στις σημερινές συνθήκες, είπε ο Γιώργος Αναγνώστου, «οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να συνδυάσουν τη δράση για τα άμεσα, καθημερινά προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να παλέψουν γύρω από μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας. Για το ΚΚΕ, αυτή η πρόταση είναι η ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, η ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.»

Επισήμανε μάλιστα πως, εξ αιτίας της κατάστασης που έχουμε περιέλθει, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν στα 40-45 χρόνια τους να κάνουν οικογένεια και παιδί, ενώ απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, νέους, νέες που δεν έχουν κάνει ακόμα οικογένεια ή ετοιμάζονται να κάνουν, υπογράμμισε την ανάγκη: «να συνειδητοποιήσουν ότι...
απ’ τη στιγμή που θα κάνουν οικογένεια ο επαναστατικός αγώνας γίνεται ακόμη πιο δημιουργικός, γιατί αφορά την οικογένεια και τις ανάγκες της.»

Κλείνοντας ο Γιώργος Αναγνώστου ζήτησε από τους νέους / νέες, νέα ζευγάρια να ακολουθήσουν τον δρόμο της σύγκρουσης με όλα αυτά που μπαίνουν ως εμπόδια στη ζωή τους, δηλαδή με την ΕΕ, το μοντέλο ανάπτυξης το καπιταλιστικό που γεννά κρίσεις, φτώχεια, ανεργία και πολέμους, που μάς γυρνά χρόνια πίσω. Χρειάζεται να προβληθεί ο δρόμος ανάπτυξης, στον οποίο ο λαός μας θα έχει στα χέρια του τον πλούτο που παράγει ο ίδιος, θα σχεδιάζει την οικονομία με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες και τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας. Και αυτό σημαίνει ισχυρό ΚΚΕ… Τα νέα ζευγάρια, οι νέοι και οι νέες πρέπει να πάρουν θέση σε αυτόν τον αγώνα, για να μπορέσουν να έχουν τη ζωή και το μέλλον που αξίζει σε αυτά και τις οικογένειες τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου