10/9/10

Κυριακή, κοντή γιορτή...

Το Σαββατοκύριακο, όπως διαρρέουν κύκλοι προσκείμενοι στον δήμαρχο κ. Χρήστο Βασιλούδη, θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την υποψηφιότητά του και τον ανανεωμένο «συνδυασμό νίκης», όπως χαρακτηριστικά μου είπε of the record, πριν από λίγο στην παραλία, συνομιλητής μου...

46 σχόλια:

  1. Για ποιό συνδιασμό νίκης μιλάτε;Δεν βλέπετε τι αυθαιρεσίες κάνουν οι τοπικοί άρχοντες της Γλώσσας.Τα δένδρα έκοβαν τη θέα, πήραν το αλυσοπρίονο και τα αφαίρεσαν.Δεν ντρεπόνται λίγο.
    Δήμαρχε,πάρε θέση.Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε με την δική σου συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναίνεση ή όχι έχει διαφορά;
    Και στις 2 περιπτώσεις η αποτυχία στη διοίκηση του δήμου είναι πασιφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ανανεωμένο συνδυασμό θα συμπορευτούν οι ΝΕΟΙ υποψήφιοι και τον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Γλώσσας, που έδωσε εντολή και επέβλεψε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το κόψιμο των δέντρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιοι δεν θελουν να ξεκολησουν απο τισ καρεκλες τους. Το σκηνικο πρεπει να αλλαξει για το καλο του νησιου μας. Η δημαρχια Βασιλουδη ηταν η πιο αποτυχημενη ολων των χρονων. Απορω πως τολμαει να ερχεται και στη Γλωσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββατο κοντή γιορτή ... μην ανησυχείτε βρε παιδιά... οι καρέκλες θα αδειάσουν , για να στρογγυλοκαθίσουν οι επόμενοι εκλεκτοί της καρδιάς σας και να κάνουν ό,τι δεν έκαναν εως τώρα οι σημερινοί... Ο κόσμος , ο μεγαλύτερος κριτής όλων των γεγονότων που διαδραματίζονται σ΄ αυτό το ΄΄ναυάγιο΄΄ όπως θέλουν να λένε πολλοί , θα αφήσει ή θα στείλει στα σπίτια τους , όλους αυτούς που δεν έβαλαν ούτε ένα λιθαράκι , δεν σήκωσαν ούτε μια πέτρα , δεν νοιάστηκαν για τίποτα εως σήμερα και για κανέναν! Αχ αυτή η εμπάθεια , αχ... ΄Οταν κάποια στιγμή φύγουν οι παρωπίδες απ΄ τα μάτια αυτών που δεν ΘΕΛΟΥΝ να δουν τι γίνεται γύρω μας, τότε κάποια πράγματα ίσως κυλήσουν καλύτερα τα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατί δεν το περιμένατε να κοπούν και δένδρα;
    εδώ τόσες ασκήσεις ετοιμότητας έκανε ο Δήμαρχος κόβοντας τα καλάμια τόσες φορές, αυτό είναι φυσική εξέλιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Σχολιαστής 12,18 είπε ότι η Δημαρχεία του Βασιλούδη ήταν η χειρότερη των τελευταίων ετών.
    Ακόμα γελάω όταν μου έρχεται στο νού η Δημαρχεία του κ. Παχή . Μήπως πρέπει να κλαίω τελικά ? Άν πιστεύεις ότι ήταν η χειρότερη 4ετία του κ. Βασιλούδη τότε είσαι άξιος της μοίρας σου να ζήσεις ξανά μία 4ετία σάν του κ. Παχή. Εμείς όμως τί φταίμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή Εφιμερίδα.
    Ο κ. Βασιλούδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Δέν βρίσκω τον λόγω της ύπαρξης ψηφοφορίας (δεξιά) για το αν θα είναι ή όχι τυποψήφιος.
    Άν δέν έχετε ακόμη επίσημη ανακοίνωση πάρτε του συνέντευξη. Δημοσιογράφος είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα 9.19 π.μ.
    όταν λέτε ότι ο κ. Βασιλούδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τί εννοείτε; Που την ανακοίνωσε;
    Με τον δήμαρχο μιλάμε εδώ και δύο μήνες για την υποψηφιότητά του και η απάντησή του είναι: «όταν είμαι έτοιμος θα την μάθετε πρώτοι»...
    Περιμένουμε τον δήμαρχο και την υπόσχεση που μας έχει δώσει...
    Περιμένω και μία απάντηση από εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητή Εφιμερίδα,
    Σας το λέω καθαρά ότι άν δέν έχετε επίσημη ανακοίνωση ακόμη ρωτήστε τον. Σίγουρα θα έχει κάτι να σας πεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (...)
    Τρίτη ή Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωση.
    Αποσύρεται η ψηφοφορία.
    Δήμαρχε καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 13 Σεπτεμβρου , 9:05 , θελω να σε ρωτήσω ποιος από τους νεους υποψήφιους υποσχεται Δημαρχεία σαν του κ. Παχή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά κατεβαίνει υποψήφιος ο κ. Βασιλούδης. Γι'αυτούς που δεν το πίστευαν τώρα τι έχουν να μας πουν; Εγώ έχω να πω πως η πρώτη εκτιμησή τους ήταν λάθος. Να δείτε παρακάτω πόσες εκτιμήσεις λάθος έχουν κάνει ή θα κάνουν.Και όλα αυτά γιατί λογαριάζουν "χωρίς τον ξενοδόχο" που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι δημότες ολου του νησιού...
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχολιαστή 3.31.
    Ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου σχετικά με τον κ. Παχή. Ούτε αυτός όμως σου είχε υποσχεθεί αυτό που έπραξε ή ακόμα καλύτερα που δέν έπραξε. Δηλαδή κατάφερε για 4 χρόνια να βάλει τη Σκόπελο στην κατάψυξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8:47, εγώ ρώτησα ποιος από τους νεους 3 υποψήφιους υποσχεται Δημαρχεία σαν του κ. Παχή ? να ξέρουμε να τους προσεχουμε… αν όμως πάρεις το προγραμα του κ. Βασιλουδη από 2006 και διαβασεις αυτά που υπσχέθηκε δεν τα έκανε ,δεν είχε και μεγαλη διαφορα από τον κ. Παχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ για την απάντηση 11,48 αλλά μάλλον ζείς εκτός πραγματικότητας και με έντυπα προγράμματα υποψηφίων.
    Ρήξε μιά ματιά γύρω σου. Κοίτα για λίγο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
    Οπότε δέν χρειάζεται να σου πώ ποιός υπόσχεται και ποιός όχι ανάλογη Δημαρχεία με του κ. Παχή. Είναι αυτονόητο να γνωρίζεις ότι τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι χρόνια επιβίωσης του Δήμου και ΜΟΝΟ. Πολλοί άνθρωποι τους αρέσει ν'ακούν αυτό που θέλουν ν'ακούσουν. Εμένα πάντως μου αρέσει ν'ακούω τη λογική όπου αυτή λέει ότι δέν πρέπει να περιμένω και πολλά πράγματα για τους παραπάνω λόγους. Τώρα βέβαια εσύ έχεις κολλήσει σε Ονόματα. Βλέπεις το Καράβι αλλά δέν βλέπεις τη θάλασσα. Εγώ βλέπω τη θάλασσα και έχει κύμα.
    Πιστεύω να σου απάντησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ πάντως (είμαι άλλος από τους παραπάνω) δεν θέλω να επιβιώσω τα επόμενα 3 ½ χρόνια στην αγριεμένη θάλασσα με ΣΩΣΙΒΙΟ τον κ. Βασιλούδη και τους παρατρεχάμενους της παρέας του. Με πιάνει απελπισία και μόνο που το σκέφτομαι. Ένα νησί πεθαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχελής μόνος που καταλαβαίνει από οικονομικά, δύσκολο το έργο του αν εκλεγεί.
    Ραμαντάνης έχει αλλη άποψη, ανεφάρμοστη και εκτός οικονομικής πραγματικότητας.
    Καραγκιόζος λαικιστής αλλά όταν δεν υπάρχει χρήμα τι να σου κάνει.
    Βασιλούδης απέτυχε ήδη, ότι ήταν να δούμε από αυτόν το είδαμε, τώρα σε χειρότερη οικονομική συγκυρία μόνο χειρότερος μπορεί να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε σχολιαστή 6,02 ποιός είπε για σωσίβιο τον κ. Βασιλούδη. Γιατί μου βάζεις λόγια που δέν είπα ? Γιατί δέν διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω ?
    Αναφέρω πουθενά το όνομα Βασιλούδης ? Δέν λέω ότι δέν έχω να περιμένω και πολλά πράγματα τα επόμενα χρόνια ? Εξυπηρετεί κανέναν υποψήφιο αυτό το σχόλιο από τη στιγμή που λέω επίσης ότι βλέπω τη θάλασσα αγριεμένη ?
    Εγώ προσπαθώ να σας πώ ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για το τόπο και εσύ μου μιλάς για Βασιλούδηδες και λοιπούς.
    Και τι μας το λές θα μου πείς, το ξέρουμε αυτό.Επειδή λοιπόν το ξέρετε μήν ακούτε και πολλά πράγματα από κανέναν υποψήφιο γιατί έτσι είναι πάντα οι προεκλογικοί αγώνες, με Υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12:38 πμ, 15 Σεπτ. Σε ότι αφορά τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία στόλισες τους υποψηφίους δημάρχους είναι προσωπική σου άποψη και δεν υπεισέρχομαι σε άσκοπες αναλύσεις.
    Να μου επιτρέψεις όμως να διαφωνήσω ως προς τον συλλογισμό σου για το έργο. Αν πιστέψουμε ότι ο κάθε υποψήφιος θα κάνει ή δεν θα κάνει έργο ΜΟΝΟΣ του, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο για όλους, από τώρα.
    Η ΟΜΑΔΑ είναι αυτή που θα πάει ή όχι το νησί μπροστά, σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ! ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1:56… Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, με τη λέξη ομάδα εννοώ την ομάδα των συνεργατών, τους συμβούλους δηλαδή του κάθε δημάρχου που καλούμαστε εμείς να ψηφίσουμε. Δεν εννοώ κλίκες. Εμείς είμαστε αυτοί που θα επιλέξουμε ψηφοδέλτιο δημάρχου και τους συμβούλους που θέλουμε να μας αντιπροσωπεύσουν. Διότι, ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη, όσο κι αν κελαηδάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για ποιό συνδιασμό νίκης μιλάτε; Δεν βλέπετε τι αυθαιρεσίες κάνουν οι άρχοντες του δήμου.
    Είναι αλήθεια ότι με χρήματα του δήμου Σκοπέλου μπαζώθηκε η έξοδος του ρέματος στη θάλασσα, στο Λιμνονάρι;
    Δήμαρχε, πάρε θέση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε με την δική σου συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα πολλά 'βαρίδια' σε πάνε κατευθείαν πάτο.
    Συνδυσαμός με ΒΑΡΙΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ή ΑΚΟΜΑ???
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για πρόσφατη εκτέλεση έργου ανόρυξης ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ στην περιοχή Πύργος.
    Η γεώτρηση είναι βάθους περίπου 70 μέτρων και εκτελείται με έξοδα της ΔΕΥΑΣ, αλλά σε ιδιοκτησία (αγρόκτημα) δημοτικού συμβούλου
    Δήμαρχε, πάρε θέση.
    Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε με την δική σου συναίνεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αφού είναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία γιατί δέν λές το όνομα του Δ. Συμβούλου ?
    Τί φοβάσαι εφόσον γράφεις ανώνημα ? τους HAKERS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 18/9, 8:28, υπάρχει λόγος να γράψω το όνομα του δημοτικού συμβούλου;
    Για την απόφαση της ΔΕΥΑΣ θα πρέπει να αναρωτηθείς… όχι για το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είσαι σοβαρός ?
    Δέν υπάρχει λόγος να μας πείς το όνομα ?
    Δηλαδή φταίει η ΔΕΥΑΣ και ο Δ. Σύμβουλος είναι εκτός από αυτό ? Δέν (συνεργάστηκαν)αυτοί οι δύο ?. Μου λές ν'αναρωτηθώ ? πρέπει να μπώ δηλαδή σε μία διαδηκασία και να φαντάζομαι διάφορα ? Γιατί αναρωτιέμαι σημαίνει ότι μπορώ να σκέφτομαι ότι θέλω. Ο Σύμβουλος για σένα δέν φέρει ευθήνη ? Τότε γιατί ανέφερες ότι γίνεται γεώτρηση από την ΔΕΥΑΣ σε ιδιοκτησία ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ και δέν έλεγες απλά ότι γίνεται παράνομη γεώτρηση χωρίς ν'αναφέρεις πού ? Μήπως επειδή έτσι δέν θα είχε βάση ?. Ούτε τώρα έχει βάση τίποτα από τα παραπάνω χωρίς επίσημη καταγγελία.
    Μάθε λοιπόν όταν λέμε κάτι και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο πρέπει να το τεκμηριώνουμε και να αναλαμβάνουμε τις ευθήνες μας και όχι να λέμε αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 18/9, 8:28μμ, γνωρίζεις ότι είσαι ανορθόγραφος;
    1ον. Η λέξη ανώνυμα γράφεται με «υ» και όχι με «η».
    2ον. Η λέξη HACKERS θέλει και ένα «C».
    Και που είσαι… το “χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει” το ξέρεις;
    Άμα θες να μάθεις το όνομα, είναι πολύ εύκολο.
    Ρώτα στο καφενείο και θα το μάθεις αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aς γράφει ο καθένας τη γνώμη του, έστω και ανορθόγραφα. Δεν πειράζει. Άλλωστε στο νησί ορθογραφία λίγοι γνωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ??? καλά, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι φίλε μου 20/9, 9:21 πμ.
    Περισσότερες αλλά αδιασταύρωτες πληροφορίες λένε ότι το έργο εκτελείται με φάκελο που είναι ελλιπής σε ότι αφορά στα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζει ο ΝΟΜΟΣ:
    * Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
    * Έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου
    * Γεωλογικός Χάρτης
    * Γεωλογική μελέτη του έργου
    * Τοπογραφικό διάγραμμα στην κατάλληλη κλίμακα
    * Τεχνική περιγραφή του έργου
    * Τεχνική περιγραφή της γεωμορφολογίας και γεωλογίας της περιοχής
    * Χημική Ανάλυση του νερού
    …και το πιο σημαντικό έγγραφο που λείπει, είναι:
    * Θεωρημένο αντίγραφο νόμιμου τίτλου από τον οποίο να προκύπτει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του χώρου στον οποίο θα γίνεται η χρήση του νερού
    Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που το έργο κριθεί «παράνομο» ή «ακατάλληλο», και προς τα εκεί οδεύει, ο δημοτικός σύμβουλος θα αποχωρήσει από τον δήμο στο τέλος αυτής της τετραετίας, με μια γεώτρηση ΔΩΡΟ…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνει δημόσια θέση ο δήμαρχος. Πρόεδρος της επιχείρησης είναι, και λογικά έχει τον πρώτο λόγο (θέλω να πιστεύω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καταρχήν μάθε τρόπους και να απαντάς σ'αυτό που σε ρωτάνε και όχι να το αποφεύγεις με τέτοιο απεχθή τρόπο.
    Στο καφενείο κάθεσαι μάλλον εσύ και προτρέπεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
    Το πιό εύκολο όμως είναι να πείς το όνομά του και όχι να μας βάζεις γρύφους.
    Αλλά μάλλον στερείσαι θάρρους.
    Α και κάτι άλλο. Η ορθογραφία μου είναι εντάξει?
    Κάποιοι μπορεί να είναι γραμματικά ελλιπείς, αλλά οι αντίστοιχοι κοινωνικά είναι χειρότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε παιδιά θα γράψει κάποιος επιτέλους επώνυμα?
    Τόση ανωνυμία πια!! τόσος φόβος?
    Τί φοβάστε μην σας στιγματήσουν? και τί έγινε θα σας κόψουν το επίδομα?

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 20 Σεπτ. 12:25 μμ…
    Έλα στο καφενείο να σε κεράσω ένα καφέ και να ακούσεις τι λένε από πρώτο χέρι και μάλιστα ΕΠΩΝΥΜΑ… φυσικά και πάω στο καφενείο. Εκεί μαθαίνουμε φίλε μου όλα τα νέα του νησιού μας.

    Σημείωση: Η ορθογραφία σου διορθώθηκε. Βλέπεις πως άμα προσέχεις, όλα μπορούν να διορθωθούν; Και πραγματικά συγνώμη αν σε πρόσβαλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 20/9, 12:42 μμ – δεν φοβόμαστε μην μας κόψουν το επίδομα γιατί δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Ξέρεις όμως φίλε πόσα τιμολόγια είναι ακόμα απλήρωτα στο δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητέ σχολιαστή 3,37.
    Όπως διαβάζεις πιό πάνω αναφέρω το όνομά μου σ'αυτά που γράφω. Οπότε το χαρακτηρίζω υποτιμητικό να με αναφέρεις ώς 12,42μμ.
    Το πόσα ανεξόφλητα τιμολόγια - εντάλματα είναι οφειλόμενα δέν το γνωρίζω, επειδή δέν ήμουν ούτε είμαι στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου. Επομένως δέν έχω καμμία εικόνα.
    Διαβάζοντας όμως τα παραπάνω, έχω την εντύπωση πως εννοείς τον φόβο μή εξόφλησης τιμολογίων που ενδεχομένως κάποια είναι δικά σου.
    Σ'ενημερώνω πως κανένας Δήμαρχος δέν μπορεί να επέμβει στην κρίση του αρμόδιου υπαλλήλου, όταν αυτός έχει μέσω της υπηρεσίας την οικονομική δυνατότητα, να εξοφλήσει κάποιο συγκεκριμένο τιμολόγιο.
    Αυτό κατάλαβα, ότι δηλαδή φοβάσαι μήπως και δέν πληρωθείς. Συγχώρεσέ με άν έχω καταλάβει λάθος και περιμένω απάντησή σου έστω και ανώνυμη.

    Σύρος Κων/νος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι Σκοπελίτες & οι Σκοπελίτισσες μέσα από την απογοήτευση και εγκατάλειψη που ένιωσαν από την νυν δημοτική αρχή, κατέληξαν στην αδιαφορία και απαξίωση της πολιτικής.
    Ας ευχόμαστε οι νέοι υποψήφιοι που θα εκλεγούν και θα πάρουν την τύχη του τόπου για τα επόμενα 3 ½ χρόνια να καταφέρουν να αναστρέψουν αυτό το φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λογια μεγαλα καθε τεσσερα χρονια!!!
    Εντυπα γεματα ονειρα !!!!
    Πρωταγωνιστες λιγο πολυ οι ιδιοι!!!!
    Και την επαυριο των εκλογων πανηγιρισμοι των εκλεγμενων !!!!!
    Τα ζουμε χρονια ολοκληρα!!!!ΚΥΡΙΟΙ παρτε το χαμπαρι κουραστηκαμε απ ολα αυτα,δεν θελουμε αλλα ονειρα απο σας κανουμε και μονοι μας!
    Οταν εχετε μπροστα σας μια τετραετια γιατι δεν τα υλοποιητε;Μαλλον γιατι δεν μπορειτε!!!!
    Και τοτε γιατι ταζετε;Για να τσιμπισουμε οπως παντα!!Γιατι δεν λετε θα προσπαθησουμε και λετε μπορουμε;;;Και το σπουδαιοτερο που ειναι ο σεβασμος στο προσωπο μας σε ολη τη διαρκεια της θητεια σας;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!!!
    Σταματηστε να τρομοκρατητε λεγοντας πως οποιος φευγει απ το μαντρι τον τρωει ο λυκος!!!
    Καιρος ν ανοιξουμε πανια και να δουμε ποιο ειναι το καλυτερο για τον τοπο μας και οχι για το προσωπικο συμφερον σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. κ. Βασιλούδη μπορείς να μας εξηγήσεις τους λόγους αποχώρησης των τριών πρωτοπαλίκαρων του Έλιους -Διαμάντου, Κωνσταντάκη και Φύβγα- από τον συνδυασμό σου?
    Νομίζω πως “μόνο εσύ μπορείς” να μας δώσεις εξηγήσεις, εκτός κι αν συμφωνείς με όσα γράφουν στα διάφορα σχόλια οι δικοί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κ. Βασιλούδη η τετραετία σου κλείνει με ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ. Είσαι ο μοναδικός δήμαρχος στην ιστορία της Σκοπέλου με τόσες πολλές αποχωρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι μαθαίνουμε; Και άλλος τοπικός σύμβουλος απομακρύνθηκε από τον συνδυασμό του κ. Βασιλούδη; ΜΕΙΟΝ ΕΞΙ (-6) δηλαδή…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιά βγές και πές μας κύριε Φύβγα όπως και άλλοι στο ζητούν γιατί έφυγες από τον Βασιλούδη?
    Να ξέρεις ότι υπάρχουν πολίτες που ξέρουν το γιατί και μαζί μ'αυτούς κι εγώ.
    Μήν βιαστείτε φίλοι σχολιαστές να ζητήσετε να σας πώ εγώ, γιατί πολύ απλά υπεύθηνος ν'απαντήσει είναι μόνον ο ίδιος.
    Εγώ δέν είμαι ούτε δημοσιογράφος.
    Λοιπόν κύριε Φύβγα ? εε και πού είσαι ... την αλήθεια πες.!!!
    Χαιρετισμούς από Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. - Όλοι όσοι ζήσαμε από κοντά τα γεγονότα αυτής της τετραετίας και διαπιστώσαμε κάτω από πόσο αφόρητη πίεση λειτούργησε το τοπικό του Κλήματος, ξέρουμε πολύ καλά τους λόγους της μαζικής αποχώρησης.
    - Διακριτικά μεν, ξεκάθαρα δε, έχει ήδη τοποθετηθεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέου Κλήματος κ. Γ. Φύβγας για τη συνεργασία του με τον Δήμο Σκοπέλου στην ανάρτηση με τίτλο «ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» που δημοσιεύθηκε στο blog της εφημερίδας στις 10 Απριλίου 2010, εδώ και έξι μήνες δηλαδή.
    - Ξανά-μανά τα ίδια; Δεν χρειαζόμαστε άλλες εξηγήσεις. Μας αρκούν και έχουμε πειστεί. Ας βγει λοιπόν τώρα ο δήμαρχος να πει τη δική του άποψη, επώνυμα, όπως έκανε και ο κ. Γ. Φύβγας. Από τα παπαγαλάκια του χορτάσαμε να ακούμε αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή