23/9/10

Τασούλα Φιλαρέτου: Συνυπεύθυνοι, κατά το ποσοστό που αναλογεί, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι

Η υποψήφια Δήμαρχος Σκιάθου κα Τασούλα Φιλαρέτου μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Μπούρτζι, για τα οικονομικά του Δήμου, έκανε στην εφημερίδα «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ» την ακόλουθη δήλωση:
«Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου -όπως άλλωστε αναμενόταν- απέδειξε ότι η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Σκιάθου είναι δύσκολη, αν όχι άθλια.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι, όλοι μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά, είτε ανήκει στην πλειοψηφία, είτε στη μειοψηφία, φέρει ευθύνη κατά το ποσοστό που του αναλογεί είτε ήταν όλα αυτά τα χρόνια παρών, ωσεί παρών ή απών...»

3 σχόλια:

  1. Kυρία Φιλαρέτου,ως Δημοτική Σύμβουλος όπως οφείλατε πόσες φορές ζητήσατε οικονομικά στοιχεία,ώστε να γνωρίζετε άμεσα την οικονομική κατάσταση του Δήμου;Πόσες φορές ζητήσατε διευκρινήσεις για την τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και δημιουργία έργων με έσοδα από εικονικά έσοδα του αποθεματικού;Που όταν έρθουμε στο δια ταύτα δεν υπάρχει ρευστότητα να πληρωθούν.Ζητάτε την ψήφο του Σκιαθίτη για να κάνετε τί;Οτι δεν κάνατε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είχατε την δυνατότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H υποψήφια Δήμαρχος κα Τασούλα Φιλαρέτου δεν υπήρξε ποτέ δημοτική σύμβουλος Σκιάθου. Μάλλον δεν γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συγνώμη από την κ.Φιλαρέτου.Δεν γνώριζα ότι δεν ήταν Δημοτική Σύμβουλος,διότι δεν κατάγομαι από την Σκιάθο.Τα ερωτήματά μου τότε να απαντηθούν από τους υπευθύνους γι αυτή την κατάντια.
    Κυριά Φιλαρέτου,καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή