13/9/10

Μαγειρέματα...

Αναγνώστης γράφει μεταξύ άλλων τα οποία «κόπηκαν»:
«Η Τ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σκοπέλου και οι "σύμβουλοι" της Τ.Ο. μαγείρεψαν καλά το πιάτο που σέρβιρε χθες ο γραμματέας, χωρίς την συμμετοχή της Γλώσσας και του Έλιους και χωρίς να πάρουν υπόψη τους την άποψη των στελεχών της Σκοπέλου...»
Σημείωση εφημερίδας: Αγαπητέ αναγνώστη, έχω την εντύπωση ότι στη συγκέντρωση είχαν προσκληθεί όλοι. Και τα στελέχη, τα οποία μπορούσαν να παρευρεθούν και να πάρουν θέση. Δημοκρατία έχουμε...

5 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ έκανε την πιο σωστή κίνηση απελευθερώνοντας φίλους, οπαδούς και μέλη.
    Μόνο που άργησε αρκετά να το κάνει.
    Πάντως, δεν μπορούμε από τη μια να διαμαρτυρόμαστε όταν τα κόμματα εγκλωβίζουν τους ψηφοφόρους και από τη άλλη να θέλουμε να μας υποδείξουν τον υποψήφιο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοκρατία απαιτεί ψηφοφορία έγινε; αν όχι κάτι δεν πάει καλά και το φαγητό βρομά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:09 mm – με την "ψηφοφορία" εννοείς πως οι φίλοι, οι οπαδοί και τα μέλη έπρεπε να ψηφίσουν χθες αν θα στηρίξουν ή όχι δήμαρχο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Ψηφοφόρος Αποδεσμεύεται Κομματικά, οι Θέσεις, το Πρόγραμμα και η Προσωπικότητα των Υποψηφίων Δημάρχων και Όλων των Συμβούλων που πλαισιώνουν ένα Ψηφοδέλτιο έχουν τον Πρώτο Λόγο στην Επιλογή του Καλύτερου Συνδυασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε και μετά τις εκλογές, να συνεδριάσει η Τ.Ο. του ΠαΣοΚ Σκοπέλου για αλλαγή κάποιων προσώπων, που μόνο για προσωπικά / οικογενειακά συμφέροντα κρατούν τις θέσεις… αλλά να καλεστούμε όλοι… και της Γλώσσας και του Κλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή