9/9/10

Κώστας Αγοραστός: Όταν κάνεις 5η ενότητα, βάλε και τον αντίστοιχο αντιπεριφερειάρχη...

Στη συγκέντρωση στο Μπούρτζι, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου κ. Σάκης Ζλατούδης, ρώτησε τον κ.  Κώστα Αγοραστό ποια είναι η θέση του για τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Βορείων Σποράδων και ο υποψήφιος περιφερειάρχης απάντησε ως εξής:
Για τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη έχω τοποθετηθεί. Πριν ακόμα γίνουν οι Σποράδες 5η περιφερειακή ενότητα, είχε προηγηθεί η δική μου δήλωση  στο Βόλο, όπου είχα πει ότι αν οι Σποράδες δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, δηλαδή εκλέξουν εκπρόσωπο, θα τον κάνουμε θεματικό αντιπεριφερειάρχη. Μετά από αυτή τη δήλωση, παρεσύρθησαν μερικοί και άρχισαν να κάνουν πολιτικές «κωλοτούμπες» και το έφθασαν μέχρι εδώ. Αλλά δυστυχώς το έφθασαν μισό γιατί δεν είπαν θα έχουμε και 5ο αντιπεριφερειάρχη. Όταν κάνεις 5η ενότητα, βάλε και τον αντίστοιχο αντιπεριφερειάρχη...
Εμείς πάντως θα κάνουμε θεματικό αντιπεριφερειάρχη κάποιον εκπρόσωπό σας...

12 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις στο κειμενο, νομιζω οτι θα πρεπει να το εξηγησεις λιγο.
    Αν παντως για παραδειγμα ,βγει ο αγοραστος τοτε αυτοματα ο εκπροσωπος του που θα ερθει πρωτος απτα νησια ,θα τοποθετηθει απευθειας θεματικος αντιπερειφερειαρχης Β.Σποραδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος στις Βόρειες Σποράδες θα είναι θεματικός αντιπεριφερειάρχης σύμφωνα με πολιτική δέσμευση Αγοραστού και Παπατόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κατάλαβα καλά άσχετα ποιός θα εκλεγεί Περιφερειάρχης θα ορίσει θεματικό Περιφερειάρχη,Περιφερειακό Σύμβουλο των νησιών από την άλλη Παράταξη σε περίπτωση που θα εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
    Τι άλλο θέλουμε;Η Δημοκρατία στο μεγαλείο της...
    Γίνονται αυτά που λένε.Δεν ντρέπονται λίγο που παραπλανούν τους ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παράταξη που θα κερδίσει τις εκλογές στην περιφέρεια θα όρισει θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον Βορειοσποραδίτη που θα εκλεγεί από την ίδια παράταξη... Είναι απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ΠΟΙΟΝ Βορειοσποραδίτη περιφερειακό σύμβουλο θα αποφασίσουμε να ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρεσει που λέτε ότι είναι και απλό. Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης (πιο σωστά αυτός που θα οριστεί από τον Περιφερειάρχη ) θα είναι άλλο πρόσωπο από τον περιφερειακό σύμβουλο. Απλά και κατανοητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω παντως θα ψηφισω μανολη πασχαλη,γιατι τον γουσταρω που δεν μασαει!!!και ας βγει οτι θελει ,με μπερδεψατε.
    Τι ειναι παλι αυτο? αλλο ο θεματικος περιφ/χης και αλλο ο περιφ/κος συμβουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεωργία μήν μπερδεύεσε και κυρίως μη μασάς. Στη Θεσσαλία θα υπάρχουν 51 περιφερειακοί σύμβουλοι και οι Σποράδες με πληθυσμό 13.556 θα εκλέξουν 1 περιφερειακό σύμβουλο. Αυτός θα είναι «θεματικός αντιπεριφερειαρχής» όχι βάσει «Καλλικράτη», αλλά λόγω δέσμευσης και «καλής θέλησης» Αγοραστού και Παπατόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 7.46 μ.μ.
    Αφού οι Σποράδες εκλεγουν 1 περιφερειακό, πως ο θεματικός αντιπεριφερειαρχής θα είναι άλλο πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο περιφερειακος συμβουλος που θα εκλεξουμε στις Βορειες Σποραδες θα γινει αυτοματως θεματικος αντιπεριφερειαρχης, δεν θα 'ναι αλλο προσωπο, μιας και δεσμευτηκαν Αγοραστος και Παπατολιας!
    Βεβαια για τον Παπατολια ξερουμε καλα αν κρατησε υποσχεσεις και ποσο βοηθησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.ΣΙΜΑ ΚΟΝΤΑ...ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ήθος του κάθε ανθρώπου φαίνεται από τα λόγια του.Ο Παπατόλιας στη διαδημοτική σύσκεψη στο Δημοτικό Καφενείο Σκοπέλου,έδειξε σε όλο της το μεγαλείο την Αλαζονία που τον διακατέχει.
    Απαξίωσε το κ.Ζεμπέκη με τα χειρότερα λόγια,δεν σεβάστηκε ούτε την ηλικία του,ούτε την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση.
    Εκανε επίδειξη ισχύος.Η ισχύ δεν είναι όμως αυτοί που εκλέγουμε.Η ισχύ είναι ο λαός και αυτός δεν ξεχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή