30/9/10

Θα είμαστε παρόντες με ουσιαστικές προτάσεις

Ο Συνδυασμός
Νέα – Προοπτική για την Σκιάθο ανακοινώνει :
Αγαπητές Συμπολίτισσες και αγαπητοί Συμπολίτες,
Πιστεύουμε ότι η ανάγκη  για μεγάλες και καινοτόμες αλλαγές στο νησί μας είναι επιβεβλημένη και προκειμένου να μην είναι η Νέα Προοπτική για την Σκιάθο η αιτία για την διάσπαση των ψήφων που δηλώνουν ότι θέλουν την αλλαγή αποσύρουμε την δική μας υποψηφιότητα  Σεπτέμβριο,  διευκολύνοντας  την όποια άλλη εναλλακτική επιλογή υπάρχει.
Το πρόγραμμα που καταθέσαμε στην κοινωνία της Σκιάθου και η δράση μας έως σήμερα αποδεικνύουν ότι η δική μας πρόταση βασιζόμενη σε αίτημα συλλογικής συμμετοχής ήταν μία έντιμη προσπάθεια, χωρίς προσωπικές συναλλαγές, εγωιστικά κίνητρα και πρωτίστως ήταν επιλογή ανεξάρτητης σκέψης. 
Η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος όμως, απαιτεί  ασφαλώς την ενεργό  συμμετοχή νέων, αλλά κυρίως καταξιωμένων στην τοπική κοινωνία  πολιτών. Διαπιστώσαμε με θλίψη ότι ενώ μας παρακίνησαν έντονα  να ενεργήσουμε ώστε να μην επανέλθει το παλιό  κατεστημένο, το οποίο έχει φέρει την παρούσα οπισθοδρόμηση και απαξίωση στην πολιτική ζωή του νησιού μας, είχαμε την ένθερμη στήριξη τους χωρίς την ενεργό συμμετοχή τους. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έδειξαν εμπιστοσύνη, ενστερνίστηκαν  το όραμα και στάθηκαν πλάι μας σε όλη την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν έναν χρόνο με σκοπό  να αλλάξουμε το «καθεστώς» στην Σκιάθο και να αποκτήσουμε επιτέλους μία προοδευτική και στοχευμένη στην ανάπτυξη διοίκηση για τον ταλαιπωρημένο Δήμο μας.
Εμείς δε χρειαζόμαστε αξιώματα για να προσφέρουμε στη κοινωνική και πολιτική ζωή του νησιού μας. Θα είμαστε εδώ, πάντα με ουσιαστικές προτάσεις παρόντες.
Με εκτίμηση,
Δέσποινα Συμιακάκη
Επικεφαλής του συνδυασμού
«Νέα Προοπτική για την Σκιάθο»

2 σχόλια:

  1. Οταν πραγματικά θέλεις κάτι να αλλάξει και ιδιαίτερα στο πολιτικό σκηνικό ακολουθείς το ρητό "Η ισχύς εν τη ενώσει" Μήπως κάποιος από τους τέσσερις συνδυασμούς και της γειτονικής Σκοπέλου που κατεβαίνει στις εκλογές,πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα της κ.Συμιακάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή