28/8/10

Ήρθαμε να δώσουμε και όχι να πάρουμε!

Ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Καραγκιόζου
με θέμα: «Νέοι και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Την Παρασκευή, 27.08.2010, έλαβε χώρα στο καφέ-μπαρ LaCosta η προγραμματισμένη συνάντηση της Δημοτικής Κίνησης της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγκιόζος με θεματική ενότητα: «Νέοι και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Γιάννης Καραγκιόζος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, νέους και μεγαλύτερους, για το μεγάλο ενδιαφέρον τους, που υποδηλώνει η παρουσία τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Τόνισε ότι οι νέοι βρίσκονται στο κέντρο της αναπτυξιακής πολιτικής για τη δημοτική τους παράταξη. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας και στη συζήτηση που επακολούθησε ήταν: 
• Η ιδιαιτερότητα της Σκοπέλου ως νησιού με γρήγορους ρυθμούς και πολύ κόσμο το καλοκαίρι σε αντίθεση με τους αργούς ρυθμούς και το λίγο κόσμο τη χειμερινή περίοδο,
• Η ανάγκη τόνωσης της καλοκαιρινής τουριστικής κίνησης με την προσέλκυση νέων ηλικιακά επισκεπτών μέσω συνεχούς προβολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Η ανάγκη μείωσης των εισιτηρίων των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών,
• Η σημερινή ανυπαρξία οργανωμένων παραλιών με γαλάζιες σημαίες, σύγχρονα Μπιτς-μπαρς, θαλάσσια σπορ, εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ, αναβάθμιση ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών 
• Η επιτακτική ανάγκη άνετης πρόσβασης και σε άλλες παραλίες εκτός των ήδη πολυσύχναστων.
• Ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, περιπατητικού, οικολογικού, θρησκευτικού, αρχαιολογικού κ.α.
• Απελευθέρωση ωραρίου νυκτερινών καταστημάτων 
• Κίνητρα για τη Νεανική Επιχειρηματικότητα με μείωση τελών και απορρόφηση κονδυλίων επιχορηγήσεων σε νέους επιχειρηματίες
• Ανάγκη δημιουργίας σε όλα τα χωριά του νησιού Πολυχώρων Πολιτισμού, όπου θα αξιοποιούν εποικοδομητικά την ώρα τους οι νέοι.
• Δημιουργία θεατρικής σκηνής, μουσικού εργαστηρίου, σχολών ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, σύγχρονων αναγνωστηρίων
• Ενίσχυση υπαρχόντων αθλητικών συλλόγων και δημιουργία αθλητικών τμημάτων μπάσκετ, βόλεϋ κ.α., αξιοποίηση υπαρχουσών εγκαταστάσεων
• Δημιουργία Γραμματείας Νέας Γενιάς στο Δήμο.
• Αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού των νέων του νησιού
• Έναρξη σειράς σεμιναρίων επαγγελματικής πληροφόρησης από ειδικούς επαγγελματίες με στόχο τον ολοκληρωμένο επαγγελματικό προσανατολισμό.
• Υλικοτεχνική υποστήριξη όλων των Σχολείων του νησιού. 
Επακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με νέους. Στον επίλογό του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγκιόζος δήλωσε: «…ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ». 

37 σχόλια:

  1. Συγνώμη για το αφελές σχόλιο μου αλλά με τι λεφτά θα έρθουν όλα αυτά εις πέρας??? Για άλλη μια φορά υποτιμάται η νοημοσύνη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ.
    Επι 4 ετη που ήταν στο Δήμο να κάνει όλες αυτές τις ουτοπικές προτάσεις. Αγαπητέ υποψήφιε τότε θα είχε μεγάλη αξία.Απο τον πρώτο χρόνο της θητείας σας στο Δήμο έπρεπε να καλέσετε την νεολαία και όχι μόνο... για να τους ενημερώσετε για τις τόσο μεγαλεπίβολες προθέσεις σας και να παλέψετε για αυτές. Να ματώσετε και να ιδρώσετε τότε.ΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ;;Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πατουσατε στα Δημοτικά Συμβούλια δεν θα κάνατε αυτά τα σχόλια. Το θέμα είναι τι έκαναν και τι κάνουν αυτοί που έχουν τη Διοίκηση του Δήμου μέχρι τώρα. Ο κόσμος γνωρίζει: ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτοτυπία του προγράμματος Μόνο εμείς δεν μπορούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οπως ειπε και ο 8:55μμ αν συμετειχατε στα συμβουλια θα βλεπατε τι γινοταν ..... και απο οτι γνωριζω ο κ.Καραγκιοζος ολα αυτα τα προτεινε και εδωσε την ψυχη του ωστε να πραγματοποιηθουν αλλα βλεπετε τα συμφεροντα καποιων δεν ηταν συμβατα με αυτα. Οσο για το που θα βρεθουν τα χρηματα πηγενε να ενημερωθεις απο τον δημο που πηγαν τα λεφτα διοτι ο δημος εχει προυπολογισμο 10.000.000ευρω ισως και περισσοτερα.... μπορουσε τα μοισα να τα δωσει σε τεοια προγραμματα και να πληρωσει και τους υπαλληλους τους και να εχει και για αλλα πολλα.
    υπαλληλος δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια και περισσότερα λέγονταν στο δημοτικό συμβούλιο για 4 έτη από τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Και η παρουσία του μέσα σε αυτά ήταν συνεχής και πραγματική. Απλά οι ιθύνοντες και δήθεν πολιτικοί της παρούσας δημοτικής αρχής δεν ήθελαν και εξακολουθούν να μη θέλουν να δουν ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών. Περιορίστηκαν και περιορίζονται σε μικροπολιτικές και άλλες μεθόδους που μόνο αυτοί ξέρουν να παίζουν. Ο κόσμος όμως τους βαρέθηκε όπως φαίνεται. Ψάξτε στα πρακτικά των αποφάσεων του συμβουλίου για να δείτε ποιοι πραγματικά ήταν παρόντες και ποιοι απείχαν και ποιοι υπέγραφαν χωρίς να είναι παρόντες. Δε φτάνει παρά μόνο ο καθένας από εμάς να τα ζητήσει από το δημαρχείο για να διαπιστώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάλληλε του Δήμου μήπως μπέρδεψες τα μηδενικά;
    Μήπως τελικά δεν είσαι υπάλληλος αλλά παπαγαλάκι;Γιατί όλοι οι υπάλληλοι ζουν με τον εφιάλτη της οικονομικής κρίσης. Εσύ μάλλον ζεις,όπως λέει το τραγούδι "σε μαγικά νησιά.."
    ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΔΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω από τον κ. Καραγκιόζο να μας ξεκαθαρίσει, με το χέρι στη καρδιά όμως, ποιοί ήταν οι πραγματικοί λόγοι της σύγκρουσής του με τον δήμαρχο που είχαν σαν συνέπεια την ανεξαρτητοποίησή του, διότι πολλά ακούγονται για πάρε και όχι για δώσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχην δεν μπερδεψα τα μηδενικα . Το ποσο διερευσε απο τον περιγυρο του νυν και με πολλα αλλα τα οποια σε κανουν να ντρεπεσε ακομα κι αν δεν τον υποστηριζεις. Παπαγαλακι δεν ειμαι με ξερεις και σε ξερω . Λυπαμε το σχεδιο σας απετυχε και διερευσε ολη η δολοπλοκια σας απο το περιβαλον του...... Ρωτα τον νυν και θα σου πει .
    δημοτικος υπαλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους υπαλλήλους του Δήμου τους οποίους και εκπροσωπώ να τους αφήσετε ήσυχους, γιατί έχουν πολλά στο κεφάλι τους και μεγάλο φόρτο εργασίας να διεκπεραιώσουν.Θα σας παρακαλέσω να μην χρησιμοποιείται την υπαλληλική τους ιδιότητα στην υπογραφή των σχολίων σας, για να γίνονται πιστευτά αυτά που γράφετε, γιατί πολύ απλά δεν την κατέχετε.
    ΄Εχετε την δυνατότητα στο blog να γράψετε επώνυμα, όπως κάνω και εγώ.
    Μέσα από την ανωνυμία ο καθένας μπορεί να δηλώσει ότι είναι και ο Πρωθυπουργός.Οι υπάλληλοι του Δήμου γνωρίζουν ορθρογραφία και αριθμητική καθώς τι σημαίνει προυπολογισμός και απολογισμός-ισολογισμός.
    Επίσης αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να μάθετε τα έσοδα και τα έξοδα του Δήμου μπορείτε να αναζητήσετε τους ισολογισμούς, οι οποίοι δημοσιεύονται και όχι να ακούτε τις διαρροές των πρώην των νυν και των μετά.
    Συνάδελφε σε μας τα ποσά του προυπολογισμού δεν διαρρέουν από πληροφορίες.Εμείς τους καταρτίζουμε.Το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κάντε ένα "copy" (αποκοπή) στα πάραπάνω 14 σημεία του υποψηφίου και κάθε υποψηφίου και μετά 4 χρονια κάντε "paste" (επικόλληση)και θα δείτε τα πρόγραμματα των (μεθ)επόμενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι οι υπάληλοι του Δήμου και 5000 να δούλευαν στο Δήμο πάλη φόρτο εργασίας θα είχαν , ας παρατηθούν αν δεν τους αρέσει, αλλά όταν είναι συμβασιούχοι δουλεύουν ασταμάτητα μόλις γίνουν μόνιμοι ο μήνας έχει ενια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πες μου έστω και έναν συμβασιούχο που έγινε ΜΟΝΙΜΟΣ στο Δήμο Σκοπέλου .
    Επίσης ανέφερε κάποιον που είναι μόνιμος και δέν σε εξυπηρέτησε μιάς και ο μήνας έχει εννιά γι'αυτόν.
    Ξεχνάς όμως να αναφέρεις ότι κάποιοι συμβασιούχοι δουλεύουν με 450 Ευρώ τον μήνα και χωρίς ασφάλιση και μήν μου πείς να μήν πήγαιναν γιατί τότε πραγματικά είσαι εκτός πραγματικότητας με την σημερινή κατάσταση της ανεργίας.
    Εσύ δουλεύεις με τέτοιες συνθήκες ? για να μιλάς έτσι μάλλον όχι.
    Έχεις ακούσει την παροιμία που λέει φταίει ο γάιδαρος και δέρνει το σαμάρι ?
    Το σχολιό σου λοιπόν είναι καθαρά συκοφαντικό και θα σε παρακαλέσω να μήν μπερδεύεις τους Υπαλλήλους του Δήμου σου με την προεκλογική περίοδο. Δέν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους.
    Οι υπάλληλοι θα είναι πάλι εκεί την επόμενη ημέρα για να υπηρετήσουν το νέο Δήμαρχο και τους πολίτες.
    όπως βλέπεις γράφω επώνυμα,

    Σύρος Κων/νος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σχολιαστή 29/8, 6:01 ΜΜ. Κι εγώ περιμένω από τον δήμαρχο να μας ξεκαθαρίσει -με το χέρι στη καρδιά όμως- ποιοί ήταν οι πραγματικοί λόγοι της σύγκρουσής του με τον κ. Καραγκιόζο, που είχαν σαν συνέπεια να οδηγήσουν τον δεύτερο σε ανεξαρτητοποίηση. Διότι πολλά ακούγονται για "τα συμφέροντα των φίλων" του δημάρχου, ότι στο νησί "δήθεν" δημαρχεύουν άλλοι, ότι αυτός είναι κατά σειρά λήψης αποφάσεων ο τέταρτος... αχ, ο καημένος! Οι άλλοι τρεις πριν από αυτόν, ποιοι είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μας πουν και ο Δήμαρχος αλλά και ο κ. Καραγκιόζος την αλήθεια, και μόνο αυτή, σε τι διαφώνησαν και συγκρούστηκαν. Τους περιμένουμε να το δηλώσουν. Εμπρός Κύριοι, πέστε μας τι συνέβη γιατί πρέπει να τα μάθουμε ιδιαίτερα τώρα πριν από τις εκλογές. Πέρασαν 2 μέρες από το σχετικό κάλεσμα blogger στον κ.Καραγκιόζο αλλά ο τελευταίος προτιμά μέχρι στιγμής τη σιωπή. Αμ δεν θα σας αφήσουμε ήσυχους και τους δυό, μέχρι να μάθουμε την αλήθεια. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. Καραγκιόζο,
    Καλά κάνεις και λές ότι ήρθες για να δώσεις.
    Αυτό που δέν λές είναι που θα τα βρείς για να τα δώσεις. Ξέρω καλά ότι ξέρεις πως δέν υπάρχει δυνατότητα για πολλά από αυτά που λές.
    Πώς δηλαδη θα γίνουν φθηνότερα τα ακτοπλοικά?
    Από πού θα βρείς τα χρήματα για τα παραπάνω ?
    Λές τί θα κάνεις αλλά δέν λές ΠΩΣ θα τα κάνεις.
    Αυτό το ΘΑ είναι αρκετά παλιό δέν τραβάει πιά.
    Όταν αναφέρουμε μία πρόταση πρέπει και να την τεκμηριώνουμε. κ. Καραγκιόζο πέρασε η εποχή του Μαυρογιαλούρου έχει χορτάσει ο κόσμος με μεγάλα προγράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ. Καραγκιόζο,

    Να προχωρήσετε δυναμικά, με την ειλικρίνεια, την ευθύνη και τη συνέπεια που σας διακατέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οσα αναφερθηκαν στη συζητηση που ειχε ο κ. Καραγκιοζος με τους νεους είναι αναγκες πραγματικες. Ειναι ο μονος ολο αυτο τον καιρο που ασχοληθηκε μαζι μας. Δεν μιλησε με θα. Εβαλε προτεραιοτητες. Αν καποιοι διαφωνουν με αυτες λυπαμαι πολυ και σαν νεος και σαν Σκοπελιτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είπε "θα" και δεν έκανε μεγαλεπίβολους σχολιασμούς, ούτε και το έπαιξε Μαυρογιαλύρος. Μιλησε ρεαλιστικά και ειλικρινά για όσα απασχολούν τους νέους. Ήμουν στη συζήτηση.Έτσι και αλλιώς το πρόγραμμα φαντάζομαι πως θα ανακοινωθεί από όλους τους υποψηφίους πριν τις εκλογές στις κεντρικές ομιλίες τους. Μην τους στήνετε στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν ακούσετε τις δηλώσεις, το πρόγραμμά τους και τις δεσμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ. Καραγκιόζο
    θα μας απαντήσεις σε τι διαφώνησες και έγινες ανεξάρτητος ; Την ερώτηση αυτή την έχει βάλει bloger εδώ και μέρες αλλά δεν απαντάτε. Μήπως έχει λάκο η φάβα ; Και όλοι εσείς που γράφετε υπέρ του υποψηφίου αυτού, γιατί αποφεύγετε να του κάνετε την ίδια ερώτηση; Αν ξέρετε την απάντηση να βγείτε και να μας την πείτε.
    κ. Βασιλούδη
    η ερώτηση είναι και για σας.
    Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανωνυμε 2/9 12:28πμ , θα ηθελα να σου πω οτι μετα απο χρονια εμπειριας μεσα στα εκλογικα πραγματα οτι τα blog ειναι για να θετουμε τα ερωτηματα μας και τις αποψεις μας σε καθε υποψηφιο, ο οποιος οταν θα ερθει η ωρα και το προγραμμα του θα δωσει σε ολους μας και θα απαντησει σε ολες τις ερωτησεις μας οπως κανουν ολοι μεσα απο τις ομιλιες τους . Τωρα βεβαια ο νυν επειδει δεν ξερουμε αν τελικα θα βαλει θα πρεπει να δωσει μια απαντηση, εκτος αν βαλει οποτε θα περιμενουμε και απο αυτον την ομιλια του οπως και απο τους αλλους 2 υποψηφιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καποιοι ανυπομονούν πολυ κ. Καραγκιόζο. Ειμαι σιγουρη ότι θα δωσετε τις απαντησεις σας στην ωρα τους. Παντως κι εγω ανυπομονω για την επομενη ομιλια σας για να μπορεσω αυτη τη φορα να ερθω κι εγω και οσοι θελουμε να συζητησουμε για τα πολλα προβληματα του τοπου μας μαζι σας. Θελουμε νεους με ορεξη. Σας περιμενουμε και στη Γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ. Καραγκιόζο,
    Καλά κάνεις και λές ότι ήρθες για να δώσεις αλλά εμείς βλέπουμε ότι οι παρέες και οι συναντήσεις που έχεις είναι μόνο με ανθρώποις που πήραν και τώρα θέλουν να βγουν και εκτός Σκοπέλου και ο λαός δεν είναι χαζός έχει μάτια και βλέπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κ. Καραγκιόζο
    Συμφωνώ. Άκουσα πολύ καλά σχόλια για τις συγκεντρώσεις σας. Σας περιμένουμε και στη Γλώσσα. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε όλοι στη Σκόπελο. Είχαμε και τις δουλειές μας. Περιμένουμε σύντομα.
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κ. Γιάννη μπλοφάρουν μην τους ακούτε. Ξέρουμε πόσο καλές είναι οι συναναστροφές σας και ότι κάνετε με όλους παρέα. Είστε φαβορί για το νησί μας. Να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΤΕΙΝΩ DEBATE ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ.
    ΑΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απάντηση δεν πρόκειται να πάρετε από κάνεναν τους.Μην ρωτάτε λοιπόν άδικος το κόπος.Μπορείτε να ζητήσετε τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του προεδρείου της δεύτερης διετίας της Δημοτικής Αρχής και εκεί θα βρείτε τις απαντήσεις.Για την καρέκλα φίλοι μου....για την καρέκλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα Πρακτικά τα διαβάσαμε στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες», στο φύλλο Ιανουαρίου 2009. Διαβάσαμε πως κάποιοι σύμβουλοι, εμμέσως πλην σαφώς, προειδοποίησαν τον δήμαρχο πως ο πρόεδρος που πρότεινε δεν ήταν και ο πλέον κατάλληλος… αλλά δυστυχώς ο δήμαρχος αγρόν ηγόραζε.
    Αν μάλιστα είχαν τον χρόνο οι διαχειριστές του blog, καλό θα ήταν να κάνουν μια ανάρτηση, έτσι για την ιστορία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κ. Καραγκιόζο
    περιμένουμε ακόμη να μας απαντήσετε σε τι διαφωνήσατε με τον Δήμαρχο. Γιατί καθυστερείτε ; Μήπως επειδή,όπως κάποιες κακές γλώσσες λένε, απαιτήσατε, εκτός των άλλων, να σας ανατίθεντε σε σας ή σε συνεργάτη σας (για λογαριασμό σας όμως) όλες οι νομικές υποθέσεις του Δήμου ; Πέστε μας ακόμη πόσες τέτοιες υποθέσεις σας ανέθεσαν ; Και ακόμη είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται ότι αφου γίνατε ανεξάρτητος σμπρώχνατε συμπατριώτες σε αγωγές είς βάρος του δήμου; Απαντείστε κύριε υποψήφιε. Οι δημότες πρέπει να ξέρουν πριν πάνε στη κάλπη. Είναι αλήθεια όλα αυτά ή σας συκοφαντούν όσοι θέλουν το κακό σας; Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε κατακεραυνώστε τους. Μαζί σας αν όλοι αυτοί τρέχουν για να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κάποιοι για να κρύψουν την ανικανότητα τους επί 4 χρόνια που μόνο αυτοί μπορούσαν και τίποτα δεν έκαναν, άρχισαν πάλι τη λάσπη και το ξαναζεσταμένο φαγητο. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθενας, Ποιος ηταν πεινασμενος και ποιος οχι και ποιοι τελικα τρωνε ακομα. Αλλα οχι για πολύ. Τερμα πια οι συγγενεις και οι κουμπαροι. Βαρεθηκαμε τους υπαλληλους και τους συνταξιουχους. Κ. Καραγκιόζο εμεις πιστεύουμε σε εσας γιατι είστε νέος,άξιος και με όνειρα για τον τόπο μας. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ 4 Σεπτ. 6:34 μμ. Αν διαβάσετε τη σημερινή ανάρτηση που έβαλε το μπλογκ, με τίτλο «Περσινά, ξινά σταφύλια;» θα μπορέστε αναγνώστη να πάρετε απάντηση στα ερωτήματά σας και να μην τρέχετε να βρείτε τα Πρακτικά του ΔΣ.
    Η καρέκλα από μόνη της, προσωπικά, δεν μου λέει τίποτα…
    Οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων όμως μου λένε πολλά.
    Από κει και πέρα, ο καθένας θα κρίνει μόνος του και θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ 5 Σεπτ. 4:11. Για τη ταμπακιέρα να πάρετε θέση και αφήστε τις δικαιολογίες. Απαντείστε εσείς αν θέλετε και αν φυσικά γνωρίζετε το παρασκήνιο αντί του υποψηφίου που επιμένει στη ( ένοχη άραγε ;) σιωπή του εδώ και μια βδομάδα περίπου. Την αλήθεια απαιτούμε να μάθουμε. Και είναι ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει. Προκαλέστε τον και σεις να ξεκαθαρίσει την ομίχλη. Δεν σας νοιάζει η διαφάνεια που ο ίδιος μάλιστα επαγγέλλεται; Αλλά και ο δήμαρχος γιατί και αυτός μένει σιωπηλός; Ποιά είναι η πραγματικότητα κ.δήμαρχε; Πέστε την εσείς τουλάχιστον αφού ο τέως συνεργάτης σας δεν τολμά. Δεν θα πάμε στις εκλογές χωρίς να μας ενημερώσετε πλήρως. Εχετε και οι δυό σας αυτή την υποχρέωση, γιατί τα παπαγαλάκια λένε πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα πρακτικά του 2009 είναι δημοσιευμένα στο blog. Επειδή όλοι μας τα διαβάσαμε έχουμε βγάλει τα συμπερασματά μας για τις τοποθετήσεις των συμβούλων και γιατί αποχώρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ούτε «ταμπακιέρες», ούτε «κακές γλώσσες», ούτε «παπαγαλάκια»…
    Διαβάστε τις τοποθετήσεις ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων στην ανάρτηση ’’Περσινά ξινά σταφύλια;’’ με τα Πρακτικά του ΔΣ για να ενημερωθείτε και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλύτερα να μην εστιάζουμε στα Πρακτικά του 2009. Έγιναν από όλους μας αντιληπτά. Η αναλγησία και η βραδύτητα της παρούσας δημοτικής αρχής είναι εμφανής στην καθημερινότητα. Δεν φταίνε οι σύμβουλοι που αποχώρησαν για ότι δεν μπόρεσε ο δήμαρχος και η πλειοψηφούσα ομάδα του να κάνουν. Ας γίνει επιτέλους αυτό αντιληπτό και ας σταματήσουν να επιμένουν και να επιρρίπτουν ευθύνες στους αποχωρήσαντες συμβούλους. Είχαν κάθε ευκαιρία σαν πλειοψηφούσα αρχή να κατανέμουν αξιοκρατικά και προς όφελός μας κάθε τι που θα αναβάθμιζε την ζωή μας στο νησί. Σταματήστε να διυλίζετε τον κώνωπα και δείτε την ουσία και την πραγματικότητα....Η οποία θέλω να προσθέσω πως είναι θλιβερή μέχρι και σήμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κ. Καραγκιόζο, είμαι απο τη Γλώσσα και πραγματικά ενδιαφέρομαι για το μέλλον του τόπου μου αλλά και του νησιού γενικότερα. Πιστεύω πως μόνο η σύμπνοια και η συνεργασία όλων των τοπικών διαμερισμάτων θα φέρουν ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ στο νησί. Το κάθε μέρος έχει τις ομορφιές του και πρέπει να τις αναδείξει. Το πιστεύετε αυτό; Αν ναι, τότε εγώ και πολλοί άλλοι κάτοικοι του νησιού είναι μαζί σας. Κάποιοι βέβαια παρουσιάζονται ως οι ΣΩΤΗΡΕΣ της Γλώσσας. Δεν τους πιστεύω γιατί έως τώρα δεν το απέδειξαν αλλά και γιατί δεν έχουν να ωφεληθούν απο τον τουρισμό στη Γλώσσα. Αντιθέτως νομίζω πως θέλουν να τη διατηρήσουν ησυχαστήριο για τους πλούσιους απανταχού Γλωσσώτες που έρχονται στο χωριό τους για να αναδείξουν τον πλούτο τους και να νιώσουν ικανοποίηση που οι ντόπιοι έχουν μείνει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυστυχώς κ.Καραγκιόζο δεν είχατε την ευαισθησία αλλά και τη τόλμη να απαντήσετε στις τόσες προκλήσεις των bloggers ποιοί ήταν οι πραγματικοί λόγοι που διαφωνήσατε με τον δήμαρχο. Σας τη χρεώνω αυτή την αδυναμία σας. Δεν θα σας ξαναενοχλήσω πλέον. Ενοχη βεβαίως η σιωπή σας. Προβληματίζομαι για τη στάση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή