29/8/10

Όλοι μαζί για μια δυναμική κι αποτελεσματική τοπική Αυτοδιοίκηση!

Ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική για την Σκιάθο»,
με επικεφαλής την Δέσποινα Συμιακάκη,
μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Η υποψήφια Δήμαρχος
Σκιάθου
κα Δεσποινα Συμιακάκη
Τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Σκιάθο, με τις διενέξεις μέσα στην παράταξη που κατέχει την πλειοψηφία του Δ.Σ., αλλά και το γενικότερο πολιτικό κλίμα στο νησί, όπου βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου στην φόρα -λες και πρώτη φορά τα μαθαίνει και είναι δήθεν  έκπληκτος !!- μας κάνουνε να αισθανόμαστε δικαιωμένοι από την επιλογή μας να πλαισιωθούμε από νέους ανθρώπους και να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας βασισμένοι σε ένα πρόγραμμα με όραμα.
Σημειώνουμε ότι είμαστε οι μόνοι που σε ειδική εκδήλωση παρουσιάσαμε κάποιους από τους υποψήφιους συμβούλους και δημοσιοποιήσαμε το πρόγραμμα μας, το οποίο και θέσαμε με σεβασμό στην κρίση των συμπολιτών μας και στον δημοκρατικό διάλογο.
Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε απόψεις από τον Διαδικτυακό τόπο www.nea-prooptiki-skiathos.gr
Επίσης οφείλουμε να διαψεύσουμε όλες αυτές τις ανυπόστατες φήμες  για εν δυνάμει συνεργασία με κάποιον άλλο συνδυασμό. Όλα αυτά τα κακόβουλα κουτσομπολιά, έχουν ως μόνο στόχο να πλήξουν την δυναμική του συνδυασμού μας που κάθε μέρα ενισχύεται, ώστε να ευνοηθούν κάποιοι που ούτε πρόγραμμα έχουν ούτε όραμα, αλλά μόνο μανία για την εξουσία!   
Δυστυχώς, η "πολιτική" για τους περισσότερους από αυτούς δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα παρασκηνιακά πισώπλατα μαχαιρώματα που με πάθος κατεργάζονται. Έτσι φτάσαμε σε αυτή την τραγική γελοιότητα που ζούμε τις τελευταίες ημέρες στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., αλλά και στα ΜΜΕ και στα διάφορα «ανώνυμα» blogs που ξεφύτρωσαν με στόχο να προσπαθήσουν ξανά να παραπλανήσουν τον κόσμο. 
Πρέπει να λάβουμε όλοι υπόψη μας ότι με τον Καλλικράτη ο Δήμος θα αναλάβει νέες και σοβαρές αρμοδιότητες που άμεσα επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής, την οικονομική ασφάλεια κι ευημερία  μας. Έχουμε ευθύνη κι οφείλουμε να είμαστε αυστηροί στην επιλογή των ανθρώπων που θέλουμε να διαχειρισθούν με σοβαρότητα κι αποτελεσματικότητα αυτές τις αρμοδιότητες και το μέλλον του νησιού μας. Στην προσπάθειά τους να καλύψουν την δική τους ανεπάρκεια, κάποιοι διαδίδουν ότι «καλά αυτά που λέει η Δέσποινα, αλλά είναι ανεφάρμοστα». Σε αυτά τα σχόλια, απαντάμε: «'Οσα  δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια». Έχουμε μελετήσει τα προβλήματα, έχουμε μετρήσει τις δυνατότητες του τόπου κι έχουμε ήδη βρει τους τρόπους να χρηματοδοτηθούν οι λύσεις, απλά γιατί και ξέρουμε αλλά και θέλουμε να δουλέψουμε πολιτικά, όχι μίζερα και μικροπολιτικά. 
Είμαστε έτοιμοι ν’ ακούσουμε όλες τις προτάσεις των συμπολιτών μας για να κάνουμε την Σκιάθο όπως την ονειρευόμαστε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε επιδεικτικά την πλάτη μας σε ό,τι κακόβουλο μας κρατάει πίσω. Δεν υπάρχει χρόνος για έριδες και παρασκήνιο! Έχουμε χρόνο μόνο για δουλειά και δράση! 
Όλοι μαζί για μια νέα Σκιάθο! 
Όλοι μαζί για μια δυναμική κι αποτελεσματική τοπική Αυτοδιοίκηση! Ο Καλλικράτης μας δίνει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να δράσουμε. Η λύση είναι στο χέρι μας! 

8 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία κ. Συμιακάκη, έστι να προχωρήσετε, μακρυα από την μικροπολιτική και τα κενά λόγια, μακρυά απο την σαπίλα που αυτές τις μέρες ειδικά έχει κατακλύσει την μικρή μας κοινωνία, με λόγο γνώσης και την γνωστή σας εργατικότητα και επιμονή, με την αγωνιστικότητα και την εντιμότητα που σας διακρίνει πιστεύω οτι θα είσαστε η καλύτερη επιλογή για μας, μακρυά από τα παλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία ήταν πάντα απών από παντού όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς μας δεν ξεχνάει ότι πάντα ήταν αμίλιτη και είχε τουπέ. Τώρα όμως λέει καλημέρα παντου μέχρι και στις κηδείες πάει. Από ένα άτομο που προσποιείται τι να πιστέψουμε....????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Δέσποινα, η διακήρυξή σου καλή, αλλά δε σηματοδοτεί την διαφορετικότητα που επαγγέλεσαι!Δεν θα έπρεπε και η ουσία και το ύφος του λόγου σου να διαφέρει από τα τετριμμένα παλαιοκομματικά κλισε; Το ίδιο και το ίδιο δήθεν αισιόδοξο ευχολόγιο, διανθισμένο με "νέα", με προπτικές, με δυναμισμούς, αλλά και μπόλικη συνωμοσιολογία. Ολοι οι άλλοι είναι κακοί, μας φθονούν, εργάζονται εναντίον μας, ενώ εμείς καλοί, άσπιλοι και φυσικά οι αποκλειστικοί γνωρίζοντες την μία αλήθεια, κρατώντας το μοναδικό κλειδί του μέλλοντος της Σκιάθου!
    Είναι κάτι λίγο από προεκλογικό πρόγραμμα Γιωργάκη, μπόλικο από τηλεοπτικό λόγο Πάνου Παναγιωτόπουλου, μιά τζούρα Αβραμόπουλου, λίγη αερολογία από Τσίπρα και πάει λέγοντας! Ειναι κρίμα. Ειλικρινά νομίζω ότι δεν τα χρειάζεσαι όλ' αυτά. Μη βλέπεις παντού συνωμότες, βγάλε στον αγώνα σου το πραγματικό (και πολύ αξιόλογο) εαυτό σου, δείξε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζεις περισσότερο από τους άλλους. Οι μη εκμαυλισμένοι δημότες εστιάζουν αποκλειστικά τη προσοχή τους στη δική σου στάση, καθώς και στην έτερη σοβαρή γυναικεία υποψηφιότητα της κυρίας Φιλαρέτου.
    Με το συμπάθιο Δέσποινα, λέω απλώς τη γνώμη μου!
    Καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου αν το παραπάνω σχόλιο είναι απλά η γνώμη σου, τότε η χολή σου τι είναι?
    Φανερό είναι οτι μόνο εσύ ανορθόγραφα διαπίστωσες την κυρία Συμιακάκη "απών" από όλους τους ουσιαστικούς αγώνες, βεβαίως ως κυρία απουσίαζε από τα κουτσομπολίστικα μικροπολιτικά καφενομαζώματα όπου προφανώς δεν την συνάντησες, όσο για την κριτική σου για τον πολιτικό λόγο που εκφέρει στην διακήρυξη φυσικά δεν τον προσεγγίζεις με καλοπιστία αλλά είναι φανερή η προσπάθεια απαξίωσης του προσώπου και του λόγου, αυτό φυσικά δεν πείθει καθώς δεν έχεις και μία πρόταση για κάποιον από τους συνυποψήφιους ισως επειδή δεν υπάρχει άλλη γραπτή πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ, εν διαδικτύω, συνομιλητή, τα μπέρδεψες!Δεν είμαι εγώ ο συντάκτης του ανορθόγραφου σχολίου, αλλά του επόμενου μακροσκελούς και "κακόπιστου"! Μπορείς να με κατηγορήσεις γιά κακαπιστία ή ότι άλλο, αλλά όχι και γιά ανορθοφραφία! Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων, λοιπόν, έκτοτε θα υπογράφω ως:
    Ο Ορθογράφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορθογράφε, όχι "έκτοτε" αλλά "στο εξής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή η ορθογραφία αλλά η ουσια δεν αλλάζει, ο λογος της Κ. Συμιακάκη σου φάνηκε κλισέ? συνομωσιολογία? τι βλέπεις που εμείς δεν βλέπουμε? βλέπουμε όμως την πρόθεση για απαξιώση ! τι να πώ ο κόσμος νομίζω μπορεί να κρίνει, και στο τέλος γιατί να μήν δοκιμάσει?
    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η Κα ΣΥΜΙΑΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΕΣ,ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.FUN ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΙΑΘΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή