9/11/10

ΚΚΕ: Λευκό ή άκυρο!



Η Κ.Ο.Β.  Σκοπέλου του Κ.Κ.Ε. ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ  και καλούμε τους φίλους και τους οπαδούς μας την Κυριακή  14 του Νοέμβρη 2010 να προσέλθουν στις κάλπες  ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ η ΑΚYΡΟ εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την διαφωνία με την πολιτική και των δυο συνδυασμών που μετέχουν στις εκλογές της Κυριακής.
Κ.Ο.Β  ΣΚΟΠΕΛΟΥ του Κ.Κ.Ε.  9/11/2010

54 σχόλια:

  1. Θα ηθελα να θυμηθει το ΚΚΕ ποιος ειναι εκπροσωπος του αυτη τη στιγμη στο Δημοτικο Συμβουλιο μεχρι την ορκομοσια του νεου συμβουλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς θα πείτε στον κόσμο τι να ψηφίσει? δεν μου φαίνεται πολύ δημοκρατικό. Αφήστε τον καθένα να ψηφίσει κατά συνείδηση επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμήστε μου παρακαλώ ποιός είχε πάρει το χρίσμα από τη ΝΔ προ 4 ετών και ποιούς είχατε κατεβάσει με το ψηφοδέλτιό σας επίσης προ 4 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
    ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΜΠΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΓΚΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)
    Δήμος Σκοπέλου : 699 ψήφοι (ποσοστό 22,46 %)

    ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
    ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
    Δήμος Σκοπέλου : 589 ψήφοι (ποσοστό 17,87 %)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 2:04 π.μ.
    Τόσο καλά τους ελέγχετε που σας την κοπάνησαν 110 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. - Εμείς, οι απλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ δείξαμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μας δύναμη στη Σκόπελο στις Περιφερειακές Εκλογές 2010 με συνολικό ποσοστό 22,46%.

    - Στις Δημοτικές Εκλογές 2010 ψηφίσαμε τη Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου και της δώσαμε τις έδρες που της αναλογούν στο δήμο Σκοπέλου, με συνολικό ποσοστό 17,87%. Έτσι η Λαϊκή Συσπείρωση θα έχει τη δική της φωνή στο δημοτικό συμβούλιο την επόμενη τετραετία, μέσω των εκπροσώπων της.

    - Τη δεύτερη Κυριακή όμως, αφήστε μας ελεύθερους να ψηφίσουμε για το καλό του τόπου μας.
    Πρόκειται για το μέλλον του νησιού μας, για το μέλλον μας.
    Θα τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους;
    Πρέπει να επιλέξουμε τον καλύτερο δήμαρχο για την επόμενη τετραετία.
    Αν ρίξουμε λευκό ή άκυρο θα το μετανιώσουμε όλοι και σύντομα θα χτυπάμε το κεφάλι μας.
    Το καθήκον μας το κάναμε. Δεν έχουμε τύψεις ή ενοχές.
    Η ψήφος μας όμως τώρα μας ανήκει.
    Η ψήφος μας έχει δύναμη, τη δύναμη της αλλαγής και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @12:25 μ.μ.
    Συγχαρητήρια, μακάρι να σε μιμηθούν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια και απο μενα!!!πιστευω στην σωστη κριση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει επί τέλους σε αυτό το τόπο, στις δημοτικές εκλογές να ψηφίζουμε με κριτήριο την πρόοδο και το μέλλον του νησιού μας και όχι για να δείξουμε τη δύναμη της εκάστοτε κάθε φορά παράταξης.
    Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και όχι απέναντι στους πολιτικούς μας.
    Αυτά θα μας κοιτάξουν στα μάτια αύριο και θα μας ζητήσουν εξηγήσεις.
    Το νησί μας πρέπει να αλλάξει πορεία πριν είναι αργά.
    Ευκαιρίες σαν και αυτή δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα.
    Ας φερθούμε υπεύθυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ καλα τα σχολια σας αλλα δεν αρκει να τα γραφετε στην εφημεριδα.Πρεπει να τα συζητατε με τον κοσμο που δεν εχει προσβαση σε αυτα τα μεσα και δεν μπορει να τα διαβασει μπας και ξυπνησουν ορισμενοι και παψουν να ειναι αβουλα οντα.Η ψηφος του καθενος μας ειναι σημαντικη, ειναι η δυναμη μας, η φωνη μας,η αντιδραση μας.Πρεπει επιτελους να μαθουμε να την χρησιμοποιουμε σωστα και οχι να την πουλαμε πολυ φθηνα.Οι πολιτικοι μας (βουλευτες-δημαρχοι)εχουν καταφερει να ελενχουν ενα αρκετα μεγαλο κομματι του εκλογικου σωματος με διαφορους τροπους(εκβιασμους.διορισμους,πιεσεις,εξαγορα ψηφου με χρηματα κ.α.)και αυτο πρεπει να σταματησει.
    Οι ευκαιριες στη ζωη δεν εινα καθε μερα γι αυτο ψηφηστε ΜΙΧΕΛΗ να δουμε ασπρη μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ, ως απλός ψηφοφόρος του ΚΚΕ θα ψηφίσω λευκό στις Νομαρχιακές Εκλογές της επόμενης Κυριακής. Οι υποψήφιοι που απέμειναν για τον δεύτερο γύρο είναι καθαρά κομματικοί, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Σε ότι αφορά όμως τις Δημοτικές Εκλογές, ο πραγματικά ανεξάρτητος Μιχελής που θα αλλάξει την πορεία του τόπου μας και θα τον πάει μπροστά, πρέπει να έχει τη στήριξή μας.
    Αν δεν ψηφίσουμε σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μιχελής ΕΙΝΑΙ ανεξάρτητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε ΛΕΥΚΟ, ούτε ΑΚΥΡΟ στις δημοτικές.
    Για το καλό του τόπου μας πρόκειται.
    Αυτό δα έλειπε να εγκαταλείψουμε τη Σκόπελο στην τύχη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως είναι δυνατόν να ρίξουμε λευκό ή άκυρο;
    Για τη Σκόπελό μας πρόκειται, όχι για τη Βουλή…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα ήρθε η ώρα, οι δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του κόσμου και να συνεργαστούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Τώρα η Σκόπελος το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Ας μην χαντακώσουμε το νησάκι μας για άλλη μια τετραετία. Οι καιροί είναι δύσκολοι, η οικονομική κρίση τεράστια… εμάς μας σώζει κατά κάποιο τρόπο ο τουρισμός. Ο Μιχελής μπορεί, με τις αναμφισβήτητες γνώσεις του και τις ικανότητές του, να μας βγάλει από την αφάνεια και να πετύχουμε την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του νησιού στο εξωτερικό, που την έχουμε τόσο ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταρχήν επιτρέψτε μου να δανειστώ κάποιες σκόρπιες <οπως :

    1. …………………Οι προσωπικότητες που εξελέγησαν από το ψηφοδέλτιό σας είναι μεγάλο κέρδος για το νησί και πρέπει το επιτελείο σας να διοικήσει αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο.

    2. …………….Αν διαβάσει κανείς τα βιογραφικά των υποψηφίων, όχι μόνο της Σκοπέλου αλλά και για τους Δήμους της υπόλοιπης Ελλάδας είναι αμφίβολο αν θα βρει κάποιον με τέτοιες
    περγαμηνές, μορφωτικές αλλά και επαγγελματικές που να διεκδικεί Δημαρχία. Διδάκτορας, καθηγητής πανεπιστημίου και ανώτατο τραπεζικό στέλεχος για 20 χρόνια είναι σίγουρα πολλές κλάσεις ανώτερος από οποιαδήποτε εναλλακτική

    3. …………………….ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΕΛΗ ΟΛΟΙ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΛΠΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    4. ……………Ο Μιχελής είναι άφθαρτος και καθαρός.

    5. ………..Ο Μιχελής μπορεί, με τις αναμφισβήτητες γνώσεις του και τις ικανότητές του, να μας βγάλει από την αφάνεια και να πετύχουμε την τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του νησιού στο εξωτερικό, που την έχουμε τόσο ανάγκη.

    Έχω κάποιες απορίες και παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει

    Οι πλειοψηφία των εν λόγο προσωπικοτήτων …(1) καθώς επίσης και ο Κ Μιχελης ήταν στο Δήμο, κάποιοι παλιότερα και κάποιοι αυτή την τετραετία……… Γιατί δεν έκαναν χρήση της προσωπικότητας ή των περγαμηνών τους για το καλό του τόπου ;

    Δηλαδή θα προσφέρω μόνο αν είμαι Δήμαρχος αλλιώς τι με μέλη εμένα για τον ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ !!!!!!!!!

    Το << άφθαρτος >> μήπως είναι μετάφραση του <>

    Και τέλος, μ όλα αυτά μου ’ρχονται στο μυαλό εποχές με φανέλα ζιβάγκο το παιδί του λαού και σύνθημα την ΑΛΛΑΓΗ !! ……ΤΥΧΑΙΟ ; …ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. επιτελους σταματηστε!βαρεθηκαμε να κολακευεται τον κ Μιχελη....Αφηστε το κοσμο να ψηφισει κατα βουλιση!!!!!!Αμαν πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @10.00
    Και τι σύνθημα θέλετε δλδ? Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε;;;; Με τον εκφοβισμό δεν πετυχαίνουμε τίποτα.
    Όπως όλοι γνωρίζουμε, ακόμη και τα διαμάντια δεν μπορούν να λάμψουν όταν είναι βουτηγμένα στη λάσπη.
    Με 10 συμβούλους ο πλειοψηφούν συνδυασμός δεν αφήνει -δυστυχώς- περιθώρια για ουσιαστική δράση στην αντιπολίτευση, όσα διαμάντια και αν υπάρχουν σε αυτή.
    Τυχαία διεκδικούν όλοι την πλειοψηφία; Δεν νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μάλλον κάποιοι και σιωπηρά στηρίζουν Βασιλούδη όπως βλέπω εδώ. Στηρίξτε τους άξιους και ικανούς και όχι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τρίβει τα χεράκια του ο κύριος Βασιλούδης από την επερχόμενη αποχή του ΚΚΕ την κυριακή που μας έρχεται. Ας κοιτάξουμε ποιο θα είναι το καλύτερο για τη Σκόπελο μας. Ψήφος στήριξης στον κύριο Μιχελή. Δεν θα το μετανιώσουμε ποτέ απο αυτή μας την επιλογή. ΟΧΙ σε μια ακόμα 4ετία στον αυτόματο πιλότο το νησί μας!!! Ας δώσουμε ένα τέλος λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε λοιπόν.
    Αν δεν αλλάξουμε γνωρίζουμε καλά την πορεία που θα έχει ο δήμος, αλλά και ο τόπος. Τις μικρές «χάρες», 3-4 θεσούλες εποχικές για μερικούς άνεργους νέους, το σκουπιδαριό, τα λύματα στο λιμάνι και άλλα πολλά… Όσο για τα τσιμεντάκια στα δρομάκια που σας έριξαν, δυστυχώς δεν θα βρεθούν τουρίστες για να τα περπατήσουν, μιας και η αύξηση του τουρισμού θα γίνει άπιαστο όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10:59 Εσύ θα μας πεις ποιος είναι άξιος και ικανός και ποιος δεν είναι? Έχουμε κρίση και θα κρίνουμε, τώρα το θυμηθήκατε το ΚΚΕ και τον κ. Ραμαντάνη?. Είμαι ψηφοφόρος και δεν δέχομαι εντολές απο κανέναν, ούτε με κερδίζουν οι μέθοδοι εντυπωσιασμού και προτροπής που χρησιμοποιήτε για να ψηφίσουμε σώνει και κάλα τον τάχα αριστέρο πατριώτης σας. Μας πρήξατε με τον Μιχελή και να ήθελα να τον ψηφίσω δεν τον ψηφίζω απο την εμμονή σας για την προσωπικότητα του. Έλεος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εγώ ψηφοφόρος του ΚΚΕ είμαι και θα ψηφίσω Βασιλούδη γιατί το ποιηματάκι που κυκλοφόρησε με τον Μιχελή μου έκατσε κάπως......βαρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7:40 Φίλε σίγουρα το ΚΚΕ, ξέρει ποιός είναι ο εκπρόσωπος του στον Δήμο.....ο εκπρόσωπος δεν ξέρει που βρίσκεται, βρίσκεται σε λάθος κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 3.31
    Και εγώ που νόμιζα ότι δεν θα υπάρξει ούτε ΕΝΑΣ άνθρωπος που θα πάρει σοβαρά αυτές τις γελοιότητες....
    Κρίμα πάντως που περιμένατε το ποιηματάκι να σας υποδείξει ποιον να (μην) ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο παραπάνω σχολιαστής Σπύρος θέλει να ψηφίσει μια από τα ίδια.
    Τότε, ας μην παραπονιέται τα επόμενα 4 χρόνια για τίποτα, αφού θα έχει μια από τα ίδια.
    Όμως, αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε ήδη διαμορφωμένο δημοτικό συμβούλιο, μην το ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11/11, 3:35 μμ. Τα έχεις μπλέξει μάλλον. Εδώ μιλάμε για δημοτικές παρατάξεις και όχι για κόμματα. Για δημοτικές εκλογές και όχι για βουλευτικές. Στους 4 συνδυασμούς που κατέβηκαν, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι προέρχονταν από όλους τους πολιτικούς / κομματικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ενω οι πολιτικοι μας τρωνε τα λεφτα μας εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας.Το ΚΚΕ μια ζωη μετραει τη δυναμη του,το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πανε ποτε απο δω και ποτε απο εκει αναλογα το συμφαιρον τους και το νησι στον αυτοματο.Τι θα πουμε στα παιδια μας για την ελλειψη παιδιατρου για την απαραδεκτη παιδικη χαρα μεσα στην παραλια για την ελλειψη καλιτεχνικων διεξοδων για τους νεους
    και για τοσα αλλα που λειπουν απο το νησι?Ντροπη και αισχος για ολα αυτα που γραφετε.Δεν μπορειτε να δειτε πιο περα απο τη μυτη σας στενομυαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υποστηρίξαμε την «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με εκπρόσωπο του συνδυασμού Μανώλη Ραμαντάνη γιατί πιστέψαμε και πιστεύουμε πως ο λαός της Σκοπέλου, θα είχε όφελος εάν στήριζε έναν άνθρωπο αδιάφθορο -πολέμιο του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».
    Τώρα καλούμαστε να επιλέξουμε μεταξύ δύο υποστηριχτών του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». Δηλαδή μεταξύ δύο κακών το λιγότερο κακό. Αλλά ποιο άραγε είναι το λιγότερο κακό; Δημοτική Υπέρβαση με Χρήστο Βασιλούδη ή S.O.S. με Γιώργο Μιχελή; Ο πρώτος, δοκιμασμένος δήμαρχος, (...). Ο δεύτερος (δοκιμασμένος σύμβουλος στον συνδυασμού του Σκούρα) εισηγητής των αυξήσεων τόσο στην Δ.Ε.Υ.Α.Σ. όσο και στα δημοτικά τέλη. Κι εν πάσει περιπτώσει όταν συζητήθηκε να κατέβει υποψήφιος με την «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» διαφωνούσε - λέει -με τις θέσεις της.
    Μα γι’ αυτές τις θέσεις αγωνιστήκαμε. Θέσεις διαφάνειας, θέσεις αντίστασης στο κατεστημένο και υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων. Και διερωτώμαι τώρα εγώ: Εάν η όποια ανάπτυξη αφορά τους λίγους ή τους μεγαλοσχήμονες «φίλους» γιατί θα πρέπει να ταχθώ υπέρ του ενός ή του άλλου; Να γιατί ψηφίζω με λευκό ή άκυρο. Γιατί αρνούμαι να συμμετέχω στην εξαπάτηση του Σκοπελίτικου λαού. Γιατί κανείς από τους δύο δεν θα δουλέψει για την Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11/11, 6:12μμ. Δύο σημαντικές διορθώσεις (υπάρχουν Πρακτικά καταγεγραμμένα).

    1η ) Εισηγητής των σημαντικών αυξήσεων στη Δ.Ε.Υ.Α.Σ. ήταν ο Πρόεδρος της Επιχείρησης (δηλαδή ο ίδιος ο Δήμαρχος) και με τις ευλογίες του έμμισθου Αντιπροέδρου της (δηλαδή του κου Μελαχροινάκη).

    2η ) Εισηγητής των αυξήσεων στα Δημοτικά Τέλη ήταν ο ίδιος ο Δήμαρχος, με τις ευλογίες των δύο Αντιδημάρχων του.

    Ποτέ μα ποτέ, δεν επιτράπηκε σε σύμβουλο της αντιπολίτευσης, επί αυτής της δημαρχίας, να κάνει καμία μα καμία εισήγηση και για κανένα μα κανένα θέμα. Υπήρξε παντελής φίμωση της αντιπολίτευσης.
    Από αυτά που γράφεις φαίνεται ολοφάνερα πως δεν έχεις παρακολουθήσει τις αντίστοιχες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, αλλά ψελλίζεις όσα ακούς στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κλείστε τα στόματά σας και κρυφτείτε στο καβούκι σας.Μετά από 4 χρόνια ίσως ξυπνήσετε από την χειμερία νάρκη που θα πέσετε.
    Αφήστε τους άλλους που δεν νοιάζονται και δεν αγαπούν τον τόπο να επιλέξουν έναν από τους δύο χωρίς την δική σας συμμετοχή.
    Εξάλλου μια ζωή λακίζετε στα δύσκολα,έχοντας την συνείδησή σας ήσυχη "Κακός ο ένας, κάκιστος ο άλλος" Μόνο εσείς τέλειοι,μόνο εσείς νοιαζόσαστε για το καλό του Ελληνικού λαού.
    'Ακυρο ή λευκό,ωραίος ο ρόλος του Πόντιου Πιλάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μωρε μπράβο! τόσο μυαλό έχει ο λαος της Σκοπέλου που ψηφίζει με βάση συνομωσιολογίες, ποιηματάκια και δυνητικές μελλοντικές πράξεις;
    ανοίξτε λίγο το μυαλό και τα μάτια σας και δείτε γύρω σας και βγάλτε συμπέρασμα για το αν η Σκόπελος πήγε μπροστά ή πίσω τα τελευταία χρόνια! μόνο τότε θα αποφασίσετε σωστά για το αν και ποιον θα ψηφίσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εσύ φίλε 11/11, 6:12μμ ίσως έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα και γι’ αυτό με τόσο άνεση ψηφίζεις λευκό. Σκέψου όμως κι εμάς, που η ζωή μας εξαρτιέται μόνον από τον τουρισμό. Σε λίγο με την κρίση που υπάρχει θα αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ο Βασιλούδης στα 4 χρόνια που διένυσε, δεν έκανε τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Μιχελής, που είναι επίσης αδιάφθορος όπως ο Ραμαντάνης, έχει γνώσεις και μεθοδικότητα και θα ενδιαφερθεί άμεσα για τον τουρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 6.46μμ Σας διαβεβαιώ πως δεν ψελλίζω ψιθύρους απ’ τον δρόμο. Σας απαντώ μόνο και μόνο για την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εμμένετε στο ποιος τα εισηγήθηκε (αυξήσεις) και προσπερνάτε στο ποιος τα ψήφησε επίσης. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι ποιος τα εισηγήθηκε. Το ερώτημα και η ουσία είναι και ποιος τα ψήφησε.
    Σας προκαλώ να δημοσιοποιήσετε πρακτικά συγκεκριμένης απόφασης για την κατά 140% αύξηση του νερού και την έμμισθη αμοιβή του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. στα 1100€ μηναία. Επίσης δημοσιοποιήστε αποσπάσματα των πρακτικών με τα ψηφίσματα για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. Ενδεικτικά σας παραπέμπω στην 255/2009, στην 261/2009 αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σχολιαστή 6,46.
    όταν γράφεις για διαδικαστικά θέματα του Δήμου θα πρέπει να βάζεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να σε διαβάζουν και άνθρωποι που γνωρίζουν τα Δημοτικά συμβούλια ή των Επιχ/σεων συμβούλια αντίστοιχα, ίσως.. λόγω θέσης.
    Το παραπάνω σχόλιό σου είναι πέρα για πέρα ψευδές και για να το κάνεις ακόμη πιό πιστευτό αναφέρεις ότι υπάρχουν και τα αντίστοιχα πρακτικά. Δεν μου λές από πιό γραφείο του Δήμου προμηθεύτηκες τα παραπάνω πρακτικά και τα αναφέρεις? μήπως έχεις και τις μαγνητοφωνήσεις? Τα συμβούλια πλέον ηχογραφούνται επίσης στην περίπτωση που δέν το γνωρίζεις.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι εσύ και ίσως αρκετοί άλλοι θα με ονομάσετε Βασιλουδικό!!!!!!
    Αμ δέ!!!!! μήν το κάνεις ...πάλι σε λάθος θα πέσεις.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.. και όπως λέει ένας φίλος, Δήμαρχοι Σκοπέλου - Σκόπελος = 4 - 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είμαι ο σχολιαστής 6:46 μμ. Ήμουν πολύ σαφής, έγραψα την ΑΛΗΘΕΙΑ και απάντησα ακριβώς στη λέξη ΕΙΣΗΓΗΣΗ, κάνοντας τη διόρθωση στον προηγούμενο σχολιαστή. Όλες τις αυξήσεις τις εισηγήθηκε ο δήμαρχος. Όχι ο δημοτικός σύμβουλος Μιχελής. Είναι καταγεγραμμένα στα Πρακτικά των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Σκοπέλου (γραπτά και μαγνητοφωνημένα). Σας παρακαλώ πολύ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΕ τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να ρωτήσω κάτι τον φίλο 11/11, 9:07 μμ, που όπως φαίνεται γνωρίζει αρκετά και διατηρεί σπίτι του αρχείο με αποφάσεις. Με την έναρξη της νέας δημοτικής αρχής του 2003, ποιοι ήταν αυτοί που αποδέχτηκαν η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ να είναι έμμισθη; Μήπως τυγχάνει να είστε εις εξ αυτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ 11/11, 9:07 μμ.
    Κύριε, να είστε σίγουρος πως ο κ. Μιχελής θα καταργήσει τον μισθό στη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ, ο οποίος ήταν ακόμα μια «φαεινή» ιδέα του νυν δημάρχου προς όφελος ενός και μοναδικού του συμβούλου, και ο δήμος μας θα έχει κέρδος 13.200 ευρώ το χρόνο.
    Αν ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ δεν αμείβονταν, ο δήμος θα είχε συνολικό κέρδος 52.800 ευρώ και το νερό θα ήταν για μας τους καταναλωτές φθηνότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΜ (11/11, 3:25) και Σπύρο (11/11, 3΄31), αφήστε τα σάπια, γιατί δεν είστε ψηφοφόροι του ΚΚΕ.
    Οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν ψηφίζουν καραδεξιούς... διαβάστε καλύτερα το ψηφοδέλτιο του Βασιλούδι όπως του προέκυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΞΗΣΕΩΣ Π0Υ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ? ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ . ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΥΡΑΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ : ( ΧΑΡΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ,ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ, ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ .ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ).Η ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.Ο ΧΑΡΤΑΕΟΣ ΟΜΩΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν ο κοσμος ειχε σωστη και πληρη ενημερωση για οσα γινονται στο Δημο θα ψηφιζε με αλλα κριτηρια.Τωρα ακουμε τα διαφορα παπαγαλακια που αναλογα με το συμφερον τους,λενε θετικα η αρνητικα πραγματα για τον εκαστοτε δημαρχο με αποτελεσμα να πιστευει οτι θελει ο καθενας και να μη βγαζουμε ακρη ενω μιλαμε για το ιδιο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο μισθός του προέδρου της ΔΕΥΑΣ άρχισε να καταβάλεται επί Δημαρχίας Γ. Παχή με πρώτο έμισθο πρόεδρο τον μακαρήτη κ. Ζαχαριάδη Παναγιώτη. Μάθετε πρώτα και μετά να σχολιάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 1:24, Και εσύ που ξέρεις ποιος είμαι και τι είμαι, θες να μας πεις ότι εσεις οι υπόλοιποι που γράφετε υπερ του Μιχελή, είστε αριστεροι και θα ψηφίσετε Μιχελή.....τα σάπια να τα αφήσεις εσύ, όταν εγώ ήμουν στην ΚΝΕ, εσύ δεν ήξερες ποιός είναι Φλωράκης. Όσο για τα Δημοτικά, ψηφίζω πρόσωπα και όχι κόμμα. Τώρα κάποιοι είναι δεξίοι και κάποιοι άλλοι το παίζουν αριστεροι με δεξιά την τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 10:38 Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε? Κύριε αν θέλετε να μας πείσετε βγάλτε αντίγραφα των πρακτικών και μοιράστε τα στο δρόμο, γιατί πριν τις εκλογές αυτό ακριβώς είχα ακούσει και εγώ απο το γραφείο του ΚΚΕ, ότι εισηγητής των αυξήσεων ήταν ο Μιχελής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θα το ξαναπούμε. Εισηγητής των αυξήσεων ήταν ο δήμαρχος και όχι ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δηλαδή ο Μιχελής.
    Το λευκό ή άκυρο πολώνει το εκλογικό σώμα και βοηθάει το Βασιλούδι και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 12/11, 9:28 πμ. Η ερώτηση φίλε ήταν η εξής:
    Ποιοι ήταν αυτοί που αποδέχτηκαν η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ να είναι έμμισθη;
    Και η απάντηση είναι:
    Επί δημαρχίας Παχή, μεταξύ αυτών που αποδέχτηκαν η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΣ να είναι έμμισθη ήταν μεγαλοστελέχη του ΚΚΕ. Αυτοί που τώρα φανατίζουν τον κοσμάκη να ρίξει λευκό γιατί τους βολεύει να ξαναβγεί ο Βασιλούδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βλέπω την ανακοίνωση της ΚΟΒ Σκοπέλου (που αντικατέστησε τη γενική γραμμή του ΚΚΕ) είναι πολύ πιο απόλυτο και σκληροπυρηνικό από της Παπαρήγα!
    Μπράβο πατριώτες, συνεχίστε έτσι! Ωραία να βγάζουμε την ουρά μας απ' όξω....Το δύσκολο είναι να παίρνουμε θέση. Το δύσκολο είναι να αποφασίζουμε και το εύκολο να αφήνουμε τους άλλους να αποφασίσουν για εμάς.
    Αντί να καταδικάζετε τους πάντες και τα παντα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μόνο και μόνο για να διαφοροποιήσετε τη θέση σας, θα ήταν καλύτερα να βγάζατε επιτέλους τις παρωπίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. To KKE τη μέτρησε την δύναμη του την προηγούμενη Κυριακή, τώρα όμως όλοι έχουμε λόγο για το τι θα συμβεί στο νησί την επόμενη τετραετία.
    Ας μην βγάζουν την ουρά τους απέξω λοιπόν γιατί φέρουν ΕΥΘΥΝΗ για το αποτέλεσμα των εκλογών και για το μέλλον του τόπου.
    Δεν θέλω να πιστεψω οτι δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Κυριακής, ας παραμερίσουν λοιπόν την κομματικη εντολή και για μια φορά ακόμα ας λειτουργήσουν προς όφελος του τόπου, ως μέλη της τοπικής κοινωνίας που γνωρίζουν προσωπικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και οι ζωές τους θα επηρεαστούν άμεσα, όπως και όλων μας φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. δηλαδή τί θέλετε ρε μάγκες που προσπαθείτε να προσεγγίσετε τους ψήφους του ΚΚΕ να βγάλει ανακοίνωση το κόμμα υπέρ κάποιου άλλου συνδυασμού αποκλειστηκά στη Σκόπελο? θα μας τρελάνετε τελείως? Το κόμμα ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ούτε επέβαλε ποτέ στους οπαδούς του τι να ψηφίσουν και αυτό θα το δείτε την Κυριακή μην αγχόνεστε....Το κακό είναι ότι το blog έχοντας επιλεκτική μνήμη... ξέχασε να βάλει τα ποσοστά του Μπούτα στη Σκόπελο... Βάλτα ρε σύντροφε μην φοβάσαι δεν δαγκώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω, τον κοσμάκη προσπαθούν να κατευθύνουν να ψηφίσει λευκό, για να βρεθούν και λευκά μέσα στις κάλπες. Αχ καημένε, που ζεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σύντροφε 5:53
    Αντί να στέλνεις ανώνυμα σχόλια, όταν με βλέπεις στην παραλία μην στρίβεις το κεφάλι σου αλλού, μίλα μου, πες μου για το ποσοστό του Μπούτα και εγώ θα το κάνω πρωτοσέλιδο.
    Δεν έχω επιλεκτική μνήμη, απλώς καλή μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ερώτηση προς τον 5:53
    Τί σχέση έχει ο αγωνιστής Βαγγέλης Μπούτας με την τοπική ηγεσία του ΚΚΕ Σκοπέλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα ποσοστά του Μπούτα στη Σκόπελο είναι γραμμένα παραπάνω, στο σχόλιο της 10/11 στις 2:04 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα ψηφίσω ΑΚΥΡΟ στις Περιφερειακές.
    Αλλά στις Δημοτικές θα ψηφίσω τον καλύτερο Δήμαρχο για τα επόμενα 4 χρόνια. Δεν εγκαταλείπω τον τόπο μου στην τύχη του.
    Ή να το πω καλύτερα: Δεν εγκαταλείπω τον τόπο μου στα γαμψά νύχια των μαύρων κοράκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή