11/11/10

ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ: Το μέλλον της Θεσσαλίας, μας χτυπά την πόρτα με την «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ»

«Την Κυριακή καλούμεθα ως ενήμεροι, ενεργοί, συμμέτοχοι, παραγωγοί πολίτες, ως υπεύθυνοι Θεσσαλοί πολίτες, να επιλέξουμε τη νέα περιφερειακή αρχή που θα ορίσει την αναπτυξιακή και κοινωνική διακυβέρνηση της Θεσσαλίας. Καλούμεθα να νικήσουμε τους φόβους, τα στεγανά και τις προκαταλήψεις και...
να αξιολογήσουμε όλες τις ιδέες, τις προτάσεις και τα προγράμματα, αλλά και τα πρόσωπα που είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να παρακολουθήσουμε στην προεκλογική περίοδο. Δεν λογοκρίνουμε τον διάλογο, ούτε τις απόψεις και τις προτάσεις των άλλων παρατάξεων. Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό και την σύγκλιση. Έχουμε πίστη στην μεταρρύθμιση του Καλλικράτη για την προοπτική της περιφερειακής βιώσιμης ανάπτυξης. Εμπιστευόμαστε τα βήματά μας και προχωρούμε στον δρόμο που ενώνει τις δυνάμεις των Θεσσαλών και αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.
Την Κυριακή δίνομε ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης στη δύναμη που εκφράζει όλους τους δημιουργικούς, προοδευτικούς και αλληλέγγυους Θεσσαλούς. Αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά την πρόκληση που μας οδηγεί μπροστά. Αποφασίζουμε όλοι μας για το μέλλον της Θεσσαλίας. Το μέλλον της Θεσσαλίας, μας χτυπά την πόρτα με την ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Παπατόλια. Σας καλώ, την Κυριακή, με την ψήφο μας να ανοίξουμε διάπλατα την πόρτα του μέλλοντός μας …
Ροδούλα Ζήση
Αντιπρόεδρος της Βουλής» 

6 σχόλια:

  1. κα. Ζήση, από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής οι ψηφοφόροι του Παπατόλια στη Σκόπελο έστειλαν το μήνυμά τους, εξ’ αιτίας των παιχνιδιών που έπαιξαν κάποιοι τοπικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ. Παρατηρούμε μάλιστα ότι οι ίδιοι παράγοντες συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, αποφεύγουν να δεχτούν το μήνυμα της πρώτης Κυριακής και αν δεν σταματήσουν τώρα, θα λάβουν ένα ακόμα πιο εκκωφαντικό μήνυμα.
    Το μήνυμά μας θα είναι: ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ – ΑΚΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ – ΑΚΥΡΟ το ποτάμι ξεχείλισε . Βαρεθήκαμε ποια να είμαστε στην αφάνεια υπάρχουν και οι πραγματικοί ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ .
    Μελος Τ.Ο. Σκοπέλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων . Θέλω να σας εκφράσω την αγανάκτηση των απλών ανθρώπων, που εκπροσωπούν το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα της Ελλάδος, το όποιο ίδρυσε ο αείμνηστος ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με οράματα και ιδέες οι όποιες όμως δυστυχώς δεν εκπροσωπούνται σήμερα από ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων-μελών στην Τ.Ο. Σκοπέλου με αποτέλεσμα οι πραγματικοί Σοσιαλιστές-μέλη οραματιστές να έχουν απογοητευτεί και με το δίκιο τους αφού βλέπουν οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και χρόνια φορώντας την σημαία του κινήματος να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τα προσωπικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας για το χώρο που υποτίθεται εκφράζουν .
    «Τα οράματα για εμάς δεν θα γίνουν ποτέ συμφέροντα» .
    Ένας οραματιστής Σοσιαλιστής Τ.Ο. Σκοπέλου .
    Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κ. Ζηση ειναι βουλευτης τι θελει και ανακατεβετε με το να πιεζει τους ψηφοφορους να ψηφησουν θεσσαλων δυναμη, ας ανακατευτει καλλιτερα στα προβληματα των Βορειων Σποραδων που ειναι τοσα πολλα.

    Υ.Γ ειμαι σοσιαλιστης με ολη την σημασια της λεξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κα. Ζήση, αντί να κάνετε εξαγγελίες μέσω του internet, καλύτερα να κάνετε μερικά τηλέφωνα. Η κατάσταση στη Σκόπελο είναι αναστρέψιμη ακόμα και τώρα. Προλαβαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κα Ζηση οπως εγραψαν και οι προηγουμενοι σχολιαστες το αποτελεσμα των εκλογων στη Σκοπελο ηταν ασχημο για τον κ Παπατολια και κατ επεκταση για το κινημα γιατι τα μελη της τ.ο. του ΠΑΣΟΚ πηραν λαθος δρομο (τον οποιο συνεχιζουν) με γνωμονα το προσωπικο τους συμφερον και στηριξαν λαθος ανθρωπο.Πολυ φοβαμαι οτι απο την φορα που πηραν να στηριξουν τον συγκεκριμενο υποψηφιο μπορει να ψηφησαν κατα λαθος και τον κ.Αγοραστο.Η ουσια ειναι οτι ενω πηραν ενα αρκετα μεγαλο κομματι του Πασοκ με το μερος τους δεν καταφεραν να βγαλουν παρα μονο εναν συμβουλο ο οποιος μαλιστα αλλαζει δημοτικες παραταξεις αναλογα με το συμφερον του.Αυτο δεν ειναι το Πασοκ που θελουμε και πιστευουμε.Θα παρακαλουσα να ασχοληθειτε με το θεμα αυτο γιατι ειναι σοβαρο κατα την γνωμη μου.
    Ενας φιλος του κινηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή