15/11/10

Για το μέλλον της Σκοπέλου..!

Παπούς και εγγονή ψηφίζουν
για τον μέλλον της Σκοπέλου

8 σχόλια:

  1. Παρότι δεν προσήλθαν όλοι στις κάλπες…
    Παρότι η αποχή έφτασε στο 43,31%...
    Παρότι τα λευκά και άκυρα ήταν περισσότερα…
    Παρόλα αυτά, οι δημοκρατικές δυνάμεις νίκησαν…
    Παρόλα αυτά, το κατεστημένο άλλαξε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους! Τέλος. Σήμερα το πρωί ανάσαινα με ανοιχτά πνευμόνια στη Σκόπελο! Έγινε η ανατροπή. Και όσους τους πειράζει ακόμη, να το αποδεχτούν. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την ελέυθερη λαϊκή εντολή για αλλαγή με όποια μέσα και αν χρησιμοποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόση εμπάθεια πια!!! Κανονίστε μετά απο 3,5 χρόνια να γράφετε πάλι τις ίδιες αράδες για τους ανθρώπους αυτούς που εκλέχθηκαν χθες. Μου φαίνεται το έχω ξαναζήσει με εσάς και στην τετραετία 2004-2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Αυτούς που σήμερα ενω στηρίζουν ένθερμα, αύριο αν κάτι δεν ικανοποιήσει το θέλω τους και το εγω τους βρίσκονται απέναντι με μια τάση σπίλωσης και απαξίωσης . Εκεί το μόνο που τους απομένει είναι να εξαφανίσουν αυτό που έχουν απεναντι τους με οποιοδήποτε τρόπο θεμιτό ή αθέμιτο. Τους εγκαταλείπουν στη μέση της θητείας και αρχίζουν το σφυροκόπημα.θυμηθείτε τι έγινε επι δημαρχίας Περίσση, Παχή, Βασιλούδη και έπεται και η συνέχεια...
    Απαντηση στις Βόρειες Σποράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τον κύριο Μιχελή εξαρτάται τι θα γράφουμε μετά από 3 ½ χρόνια φίλε 11:01 μμ. Ο ίδιος είπε στο λόγο του πως είναι βαθιά υποχρεωμένος σε όλους τους κατοίκους αυτού του πανέμορφου νησιού που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Τώρα είναι η σειρά του να τους τιμήσει και αυτός. Και φυσικά, ως καλοπροαίρετος ψηφοφόρος, πιστεύω πως θα το πράξει. Στο ξεκίνημα κάθε νέας δημοτικής αρχής εμείς οι ψηφοφόροι έχουμε υπομονή και αίσθημα συμπάθειας προς τον νέο δήμαρχο. Αν αυτό στην πορεία μετατραπεί σε εμπάθεια, δεν φταίμε εμείς. Παραδείγματα έχουμε πολλά, δεν χρειάζεται να αναφέρω κανένα μιας και όλοι μας τα γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 11:01
    Αν δεν γινονταν αυτα που περιγραφεις τοτε δεν θα ζουσαμε στην Σκοπελο Μαγνησιας αλλα στην Σκοπελο Σουηδιας....

    Εγινε ενα βημα σε θετικη κατευθυνση. Ας κρατησουμε αυτο για αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή