9/11/10

Πρόσκληση Συνεργασίας

Με αίσθημα ευθύνης, απευθυνόμαστε στις θεσσαλικές δυνάμεις της κοινωνικής αλληλεγγύης και της προόδου, της οικολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης και τους καλούμε να πολλαπλασιάσουν μαζί μας τη δύναμή τους.
Απευθυνόμαστε στους πολίτες που στον 1ο γύρο των εκλογών επέλεξαν την αποχή, το άκυρο ή το λευκό, ως τρόπο διαμαρτυρίας και τους καλούμε να μετουσιώσουν μαζί μας τη διαμαρτυρία τους σε δύναμη δημιουργίας και προοπτικής για τη Θεσσαλία.
Απευθυνόμαστε στους πολίτες...
που οραματίζονται μια αυτοδιοίκηση νοικοκυρεμένη, ελεύθερη από κομματικούς κηδεμόνες ή οπαδούς της «σχολής Αλογοσκούφη» και τους καλούμε να συντονίσουν μαζί μας το βηματισμό τους για να εδραιώσουμε σε στέρεες βάσεις το νέο θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας.
Η βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλίας δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός και μόνο πολιτικού χώρου. Απαιτείται η συνεργασία όλων των δυνάμεων της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της προόδου, της οικολογίας και της προκοπής. Σας καλούμε να αγωνιστούμε μαζί, μέσα από το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας, για να κάνουμε πράξη τα κοινά μας οράματα, ακόμη και σε πείσμα της κεντρικής διοίκησης και των εκπροσώπων της.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας
Απόστολος Παπατόλιας

5 σχόλια:

  1. Η διαμαρτυρία των ανθρώπων που είναι πραγματικοί Σοσιαλιστές είναι Θεσσαλών δύναμη - άκυρο . Έτσι για να καταλάβουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ότι υπάρχουν και κάποιοι που μονίμως είναι απογοητευμένοι .
    Φίλος Μέλος ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που έτσι φίλε μέλος του ΠΑΣΟΚ θα έχεις περιφεριάρχη της ΝΔ.
    Φίλος σοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε καθαρίστε τα ζιζάνια στη ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ και τελειώνετε . Το ποτάμι ξεχείλισε ο λαός ΠΑΣΟΚ θέλει αλλαγή και διαγραφή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόστολε, γνωρίζεις τι παίζεται στη Σκόπελο από πρωτοκλασσάτα μέλη που κινούν υπόγεια τα νήματα. Ελπίζουμε να πήρες το μήνυμα της περασμένης Κυριακής και πιστεύουμε πως δεν επιθυμείς οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής να βγάλουν τα ψηφοδέλτιά σου ΑΚΥΡΑ. Έχεις ακόμα κάποιο χρόνο να αναστρέψεις την πόλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ Παπατολια ειμαι ψηφοφορος σας αλλα αυτη την Κυριακη θα πεσει πολυ ΑΚΥΡΟ τοσο απο εμενα οσο και απο αλλους υγιεις ψηφοφορους του κινηματος γιατι εχουμε αηδιασει και αγανακτησει με την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ που ενω ειπαν στη αρχη οτι δεν στηριζουν καποιον υποψηφιο τελικα το συμφερον τους πηγε προς τα δεξια και δεν εφτανε μονο αυτο εβαλαν και υποψηφιοτητες.Το αποτελεσμα το γνωριζετε πιστευω.Αυτο δεν ειναι υπευθυνη σταση για ενα κομμα σαν το ΠΑΣΟΚ και ενω υπαρχουν αξιολογα ατομα απο το χωρο μας εκανε μια τετοια κινηση.Λυπαμαι πολυ.Απο Δευτερα θα εχετε ολο το χρονο να ερθετε ξανα στη Σκοπελο να μαθετε το γιατι.
    Ενας φιλος του κινηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή