5/11/10

Ρέκκα Δήμητρα: “Ο πανικός πριν τις κάλπες είναι κακός σύμβουλος του δημάρχου”

Απάντηση της κ. Δήμητρας Ρέκκα στη χθεσινή ομιλία του δημάρχου.


Για πανικό πριν από τις κάλπες έκανε λόγο η κ. Δήμητρα Ρέκκα, υποψήφια με τον συνδυασμό “Όλοι μαζί για μια νέα αρχή στη Σκόπελο” σχολιάζοντας τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του δημάρχου Σκοπέλου που έγινε στο εκλογικό του κέντρο, σε στενό δρομάκι της πόλης.

Η κ. Ρέκκα είπε ότι “ο πανικός πριν από τις κάλπες είναι κακός σύμβουλος για τον δήμαρχο, γιατί τον αναγκάζει να κινείται μεταξύ φανταστικών δηλώσεων για έργα που ποτέ δεν υλοποίησε, αοριστολογιών για μελέτες που ποτέ δεν έγιναν (ανακύκλωση, δρόμος Καλόγηρου, κλπ), ενεργειών στις οποίες ποτέ δεν υπήρξε πρωτεργάτης είτε ο ίδιος είτε κάποιοι από τον κύκλο του (Mamma Mia), ύβρεων κατά των ανεξάρτητων συμβούλων και προκλήσεων κατά της νοημοσύνης των Σκοπελιτών”.

Υποστήριξε ότι ο δήμαρχος φοβάται την ψήφο της Κυριακής και προσπαθεί να διασπείρει το φόβο του στο εκλογικό σώμα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι “η πολιτική του δεν θα περάσει”.

Σύμφωνα με την κ. Ρέκκα “το μήνυμα από την κοινωνία της Σκοπέλου θα φθάσει στον δήμαρχο, είτε το θέλει, είτε όχι. Η μέχρι τώρα πολιτική του μόνο αρνητικές συνέπειες έχει προκαλέσει στον τόπο μας”.