8/11/10

Η ευθύνη για το μέλλον της Θεσσαλίας, είναι πλέον στα χέρια των πολιτών της

Δήλωση του Απόστολου Παπατόλια για τα εκλογικά αποτελέσματα

Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους, είναι για μας μεγάλη ευθύνη. Ευχαριστώ επίσης από την καρδιά μου, τους υποψηφίους που κόσμησαν το ψηφοδέλτιό μας, αλλά και τους συνεργάτες μου για το μεγάλο αγώνα που δώσαμε από κοινού.

Δώσαμε μια έντιμη προεκλογική μάχη... με θέσεις και επιχειρήματα για όλες τις πτυχές της Περιφερειακής μας πολιτικής. Καταθέσαμε το προγραμματικό μας πλαίσιο για τη διακυβέρνηση της Θεσσαλίας, καταγράφοντας πολιτικές συμφωνίες και πολιτικές διαφωνίες με τις άλλες παρατάξεις. 
Οι πολίτες, έδωσαν με την ψήφο τους τα μηνύματά τους, κυρίως στο πολιτικό πεδίο. Είναι απολύτως σεβαστά. Ωστόσο, τώρα είναι η ώρα να επιλέξουμε ποιος θα διοικήσει τη νέα Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τώρα είναι η ώρα να απαντηθεί και το γνήσιο αυτοδιοικητικό δίλημμα: Θα εμπιστευθούμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας στις δυνάμεις της συλλογικότητας και της ελπίδας, ή στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, του ρεβανσισμού και του φόβου; Θα επιλέξουμε την αυτοδιοικητική γνώση, την προγραμματική σιγουριά και τη διοικητική ικανότητα ή την πολιτική ανεπάρκεια, την ανασφάλεια και την αμηχανία; 
Έχουμε το Πρόγραμμα, έχουμε το στελεχιακό δυναμικό, διαμορφώνουμε συνεργασίες  παντού και είμαστε ανοικτοί σε κάθε δημιουργική πρόταση για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και τους ζητούμε να εμπιστευτούν τη δική τους δύναμη, τη ΔΥΝΑΜΗ των ΘΕΣΣΑΛΩΝ. Η ευθύνη για το μέλλον της Θεσσαλίας είναι πλέον στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου