3/11/10

Φίλιππος Σάββας: Πιστεύω στην ανανέωση των προσώπων αλλά και κυρίως στην αλλαγή νοοτροπίας των αιρετών

Ονομάζομαι Φίλιππος Σάββας του Νικολάου.
Γεννήθηκα το Νοέμβρη του 1960 στη Σκόπελο, φοίτησα στο σχολείο της Σκοπέλου μέχρι και την Τρίτη Γυμνασίου. Στη συνέχεια τελείωσα την Τριετή Σχολή Ηλεκτρολόγων στο Βόλο. Απασχολήθηκα μέχρι το 1984 ως ναυτικός και έκτοτε επέστρεψα στο νησί μου. Είμαι από τότε ελεύθερος επαγγελματίας και κυρίως απασχολούμαι στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μου στο Στάφυλο από το 1993 καθώς και στο πρακτορείο Προ-πο της γυναίκας μου Μυρσίνης Καράδη.
Σάββας Φίλιππος / Υποψήφιος Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου
Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μέλος της Συντονιστικής  Επιτροπής τα τελευταία 3 χρόνια.
Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο εντατικά με τα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα και στηρίζοντας το συνδυασμό του Γιώργου Μιχελή «Συνεργασία Όραμα Στρατηγική» για δύο κυρίως λόγους:
 

  • Πρώτον επειδή κουράστηκα πια  να ζω και να παρακολουθώ τα ίδια πρόσωπα να θέτουν υποψηφιότητα, άκριτα και να εκλέγονται με μόνο γνώμονα το συμφέρον τους ανεξάρτητα σε ποιο συνδυασμό είναι υποψήφιοι, είτε θέλουν να εκλεγούν είτε όχι. Γιατί και αυτοί, που δεν εκλέγονται,  «αμείβονται» Έχω κουραστεί να ακούω και να ζω κάποιους να κατηγορούν για παράδειγμα τον δήμαρχο (τον όποιο δήμαρχο) για 4 ολόκληρα χρόνια και ξαφνικά στις εκλογές να είναι υποψήφιοι με τον ίδιο. (Είναι αυτοί, που εκεί, που φτύνουν γλύφουν) Κάποιους άλλους να είναι στο παρασκήνιο, να κινούν τα νήματα να επηρεάζουν καταστάσεις και να προαποφασίζουν αυτοί αντί του λαού της Σκοπέλου και πάντα με όφελος. Πιστεύω στην ανανέωση των προσώπων αλλά και κυρίως στην αλλαγή νοοτροπίας των αιρετών.
  • Δεύτερος λόγος είναι η προσωπικότητα του επικεφαλής του συνδυασμού. Ό άνθρωπος. Ο ίδιος με κέρδισε και με ενέπνευσε από τη πρώτη στιγμή, όπως κερδίζει και εμπνέει οποιονδήποτε τον γνωρίζει. Αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη του νησιού, μπορεί να πάει το νησί μας μπροστά και κυρίως μιλάει «άλλη» γλώσσα. Προσεγγίζει από άλλη σκοπιά τα πολιτικά πράγματα, κάνει τη διαφορά και μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και μόνο.
Σας ζητώ λοιπόν για όλα τα παραπάνω να με στηρίξετε με την ψήφο σας και να εμπιστευτείτε το συνδυασμό : «Συνεργασία Όραμα Στρατηγική»
Με εκτίμηση
Σάββας Φίλιππος
(ο Πίκολος)

3 σχόλια:

  1. Γειά σου, Πίκολε! Αυτός ήσουν πάντα, ίσως γι' αυτό, μεγάλε, σε βγάλαμε Πίκολο!
    Είναι ακριβώς όπως τα λες και γι' αυτό στηρίζουμε κι εσένα και τον Μιχελή.
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή τοποθέτηση.Μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή