2/11/10

Eμπιστευθείτε νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς για το νησί..!

Είμαι η Ταλαδιανού  Αγνή του Βασιλείου και της Σοφίας. Εργάζομαι εδώ και έξι χρόνια ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος σε πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία, την Groupama Φοίνιξ.
Αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τα κοινά, διότι πιστεύω ότι η νεολαία πρέπει ν’ αναλάβει ενεργό δράση και όχι να μένει απλό παρατηρητής των εξελίξεων.
Αγνή Ταλαδιανού Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Μέχρι σήμερα, η τύχη του τόπου μας ορίζονταν κατά κύριο λόγο από μια ομάδα συμπολιτών μας, οι οποίοι κατάφερναν να εκλέγονται, κάθε φορά, ελισσόμενοι ανάμεσα στις κατά καιρούς υποψήφιες παρατάξεις. Το αποτέλεσμα είναι ο τόπος να βρίσκεται στην κατάσταση του σήμερα,  που πιστεύω πως κανέναν δεν ικανοποιεί. Τον έχει οδηγήσει στο μαρασμό, τόσο οικονομικά όσο και πολιτιστικά, αφού η εξυπηρέτηση μικροκομματικών υποσχέσεων υπερτερεί.
Η Σκόπελος χρειάζεται νέους ανθρώπους, νέες ιδέες και πάνω από όλα...
όραμα και στρατηγική για να βγει από την αφάνεια. Όταν λέω νέοι, όλους όσους έχουν διάθεση και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η ενασχόληση μου με τον τουριστικό τομέα από τα εφηβικά μου χρόνια και από διάφορες θέσεις μου έδωσε μια ολοκληρωμένη άποψη για το πώς κινείται ο τουρισμός και ποια η τάση του γενικότερα. Πρέπει να διαμορφώσουμε το τουριστικό προϊόν που λέγεται «Σκόπελος», να του δώσουμε ταυτότητα και  να το κάνουμε παγκοσμίως γνωστό και ελκυστικό. Έτσι θα το μοιραστούμε με επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επωφελούμενοι τόσο στον οικονομικό όσο και  στον πολιτιστικό τομέα.
Κλείνοντας, θέλω να καλέσω τους συμπολίτες μου να εμπιστευτούν νέους ανθρώπους με διάθεση προσφοράς για το καλό της Σκοπέλου. Με αυτό το γνώμονα και μόνο, αποφάσισα να συμμετάσχω σ' αυτές τις εκλογές. Πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, θέλησα να ενταχθώ σ' έναν συνδυασμό του οποίου επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος με πετυχημένη καριέρα στον οικονομικό τομέα της χώρας μας, ένας τομέας που σήμερα, στην εποχή της κρίσης παίζει τον κυριότερο ρόλο.

6 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία σε σένα και στο συνδιασμό. Είστε ό,τι καλύτερο για τη Σκόπελο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σας επιτυχία! Έτσι κι αλλιώς είστε ο μόνος συνδιασμός στη Σκόπελο που δέχεστε σχόλια...Από τους υπόλοιπους πλήρης απαξίωση...Τί να σημαίνει άραγε αυτό; Σκέψου να πάρουν και το δήμο στα χέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία!!! Επιτέλους νέοι με οραμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία! Όλη η Σκόπελος είναι μαζί σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ελπισουμε οτι ο κοσμος της Σκοπελου θα καταλαβει το πραγματικο συμφερον του τοπου του και οχι το συμφερον ορισμενων, ονομα και μη χωριο.
    Καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή