8/11/10

Χρ. Βασιλούδης: Νικητής …η ενότητα!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης ο οποίος συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων (1123 ψήφοι - 34.07%) στον πρώτο γύρω των εκλογών, μας δήλωσε:
«Σ' αυτές τις εκλογές νικητής υπήρξε η Σκόπελος, δηλαδή όσοι είναι υπέρ της ενότητας του νησιού μας. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς τοπικιστικούς διχασμούς. Γι αυτό λοιπόν ο κόσμος, μας ψήφισε και επιβράβευσε το σύνθημά μας το οποίο ήταν "Μαζί για όλο το νησί". Ευχαριστούμε όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους αυτή την Κυριακή και όσους θα μας τιμήσουν και την επόμενη, δίνοντάς μας το πράσινο φως να συνεχίσουμε δυνατά το έργο μας και την πάλη ώστε να λυθούν τα προβλήματα του νησιού μας. Τις υποσχέσεις τις οποίες έχουμε δώσει δεσμευόμαστε να τις υλοποιήσουμε, αλλά εκείνο το οποίο δεσμευόμαστε πάνω από όλα είναι ότι εμείς είμαστε υπέρ της ενότητας γιατί αυτό ήταν και το μήνυμα των εκλογών. Βασιζόμαστε στη συνεργασία όλων των δημοτών και των υγειών δυνάμεων του νησιού μας, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, να προχωρήσουμε μπροστά και να αναπτύξουμε τον τόπο μας»

12 σχόλια:

  1. κ. Βασιλούδη συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στα προσώπα που επιλξατε να σας στελεχώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βασιλούδη συγχαρητηρια, ανυπομονούμε να δούμε δήμαρχο εσάς και τον Μπόρη πρόεδρο στη Γλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια κ. Βασιλούδη, πιστεύουμε ότι θα είστε και πάλι Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο!τον Βασιλουδη τον ειδαμε βεβαιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την εκλογή σας στον επόμενο γύρο.
    Οι υποσχέσεις όμως με τρομάζουν και περισσότερο σε ποιους απευθύνονται.
    Μέχρι που μπορείτε να φτάσετε τη Σκόπελο το δείξατε σε 4 χρόνια.
    Μεγάλη αρετή για ένα πολιτικό είναι να ξέρει πότε μπορεί να σταματήσει.
    Ποτέ δεν είναι αργά να το κάνετε.
    Με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο σας και την ιδιότητα που έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κε Βασιλούδη, είχατε 4 χρόνια να αποδείξετε τι μπορείτε να κάνετε και μας το αποδείξατε.
    Πολύ φοβάμαι πως αν επανεκλεγείτε, τα επόμενα χρόνια θα κυλήσουν όπως και τα προηγούμενα, μέσα σε μια γενική ανοργανωσιά και σε ατελείωτα έργα…
    Όσο για τον τουρισμό, προφανώς δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το αντικείμενο.
    Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στο Λονδίνο μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμια κλίμακα.
    Που είναι η παρουσία της Σκοπέλου; Γιατί δεν λάβαμε μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η “World Travel Market 2010” είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις που λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο, περίπου τέτοια εποχή κάθε χρόνο.
    Σε ότι αφορά το κομμάτι των δήμων, οι επαφές των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων με τους τουριστικούς επιχειρηματίες και όλους τους tours operators κάθε χώρας του εξωτερικού γίνονται στην αγγλική γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς όμως κε. Βασιλούδη, ούτε εσείς αλλά ούτε και κανείς από τους συμβούλους σας γνωρίζετε την αγγλική γλώσσα (με πιστοποίηση), και αυτό είναι το τεράστιο έλλειμμά σας και το μεγάλο μείον για το νησί μας, μιας και το προϊόν του είναι καθαρά τουριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κε. Βασιλούδη, αν έχετε τη διάθεση να προσφέρετε στον τόπο μας, ανιδιοτελώς, μπορείτε και από τη θέση της αντιπολίτευσης να το κάνετε. Είμαι σίγουρος πως ο κος. Μιχελής θα σας αξιοποιήσει, όπου εσείς μπορείτε και θέλετε να φανείτε χρήσιμος στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι εγώ πιστεύω το ίδιο. Αν ο κος Βασιλούδης και οι σύμβουλοί του θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας, ανιδιοτελώς, μπορούν να το κάνουν και από τη θέση της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο Κ ΜΙΧΕΛΗΣ Ο ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΝΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ Δ.Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΞΥΝΠΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΩΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 10:24 μμ. Ο κ΄ Μιχελής μπορεί να είναι αξιόλογος σε πάρα πολλά σημεία. Θα σταθώ όμως μόνο σε ένα σημείο που κάνει τη διαφορά και που μόνο γι’ αυτό αξίζει να είναι ο αυριανός μας δήμαρχος. Είναι ο μόνος, αυτήν τη χρονική στιγμή και εξ’ αιτίας της πόλωσης που δημιούργησαν κάποιοι, που μπορεί ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή