14/11/10

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Χρ. Βασιλούδη

Ο νυν Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης τηλεφώνησε στον νικητή των δημοτικών εκλογών Γιώργο Μιχελή και αφού του έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη του τού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό του νησιού.

9 σχόλια:

  1. Σωστη κινηση οπως και να εχει ετσι πρεπει να γινεται. Αν ο κ. Βασιλουδης δεν ειχε πνιγει απο τις κλικες ισως να ειχε καλυτερη τυχη. Συγχαρητηρια στο Κ. Μιχελη που ειναι αποδεδειγμενα αξιος και θελουμε να το αποδειξει αλλη μια φορα κανοντας σωστα πραγματα για το νησι που εχει τοσα προσοντα αλλα δυστιχως ανεκμεταλευτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειχε τα υποτιθεμενα προσοντα δεν θα τα εκρυβε....οσο αναφορα την κινηση του κυριου Βασιλουδη κανεισ ηττημενοσ δεν ειναι υποχρεωμενοσ να συγχαρει τον αντιπαλο του....απο πλευρασ κ.Βασιλουδη δηλωνει ανωτεροτητα -αξιοπρεπεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός της Σκοπέλου έκανε τις επιλογές του.
    Οφείλουμε να τις σεβαστούμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον κ.Μιχελή και σε όλους όσους τον ψήφισαν. Αυτο σήμαινεί ότι οι Σκοπελίτες όλου του νησιού δεν πούλησαν την ψήφο τους, ψήφισαν με ανιδιοτέλεια και θάρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι μονο την πουλησαν την ΞΕπουλησαν ακολουθωντασ τη γραμμη των συνδυασμων που βγηκαν εκτοσ απο την πρωτη κυριακη.Λες οτι δεν εχουν δικη τουσ κριση δεν ειναι δυνατο καποιοσ να σου επιβαλλει τι θα ψηφισεισ κι ομωσ αυτο εγινε στη Σκοπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος συμπεράσματα εξάγεις 11:59.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημαντικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα έπαιξαν τα 151 ΑΚΥΡΑ και ΛΕΥΚΑ.
    Επίσης η αύξηση της ΑΠΟΧΗΣ που έφτασε στο 43,31%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ΄ Βασιλούδη και σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της Δημοτικής Υπέρβασης, καλή συνέχεια από το νέο μετερίζι που σας τοποθέτησε ο λαός της Σκοπέλου. Θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την ανιδιοτελή προσφορά σας στο δήμο μας. Ο νέος δήμαρχος το δήλωσε στο λόγο του πως θα είστε άξιοι συνεργάτες στη νέα δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας αποχαιρετισμός στον κόσμο δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχαιρετισμός της δύναμης της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή