5/11/10

Κ. Καρτάλης: Η ψήφος της Κυριακής είναι για την τοπική δημοκρατία, δεν είναι για το μνημόνιο

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στηρίζουμε τις δυνάμεις που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν και να υλοποιήσουν ένα συγκροτημένο και φιλόδοξο πλαίσιο τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Τις δυνάμεις που πίστεψαν στον Καλλικράτη και που μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται από τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση υπέρ της τοπικής δημοκρατίας που δρομολόγησε η Κυβέρνηση. Τις δυνάμεις που θέτουν ως προτεραιότητα τη στήριξη του κοινωνικού κράτους, την προστασία του περιβάλλοντος, την προώθηση των τοπικών σύμφωνων ανάπτυξης, τη στήριξη των πολιτών που έχουν βρεθεί στο περιθώριο. Η ψήφος της Κυριακής δεν μπορεί να είναι "αντιμνημονιακή». Αλλωστε οι πολίτες έχουν μνήμη και γνωρίζουν ποιοι έφεραν τη χώρα ένα βήμα πριν την οικονομική κατάρρευση. Καλώ τους πολίτες να μην επιλέξουν την αποχή αλλά αντίθετα να επιλέξουν αυτούς που μπορούν να πάνε τον τόπο μας μπροστά. Τους προοδευτικούς συνδυασμούς σε κάθε Δήμο της Μαγνησίας. Τον Πάνο Σκοτινιώτη και τη Δημοκρατική Συμπολιτεία στο Βόλο. Τον Αποστόλη Παπατόλια και τη Θεσσαλών Δύναμη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

6 σχόλια:

  1. Στην Σκόπελο ποιόν προτείνετε να στηρίξουμε.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O καθε σοβαρος ψηφοφορος,θα πρεπει να καταλαβει,οτι ο μονος τροπος να σπασει το ελληνικο κατεστημενο και οι αγκυλωσεις της κοινωνιας μας ,ηταν αυτος που επελεξε ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ .
    Ασ φανουμε υπευθυνοι και ας ανοιξουμε τα ματια μας ο ανθρωπος τα εχει βαλει με τα μεγαλα συμφεροντα,τους εργατοπατερες-νταβατζηδες,της κοινωνιας μας και θα πρεπει να τον βοηθησουμε ολοι.
    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ
    και αυτον και τους ανθρωπους του.
    Στηρίξτε ΓΙΟΛΔΑΣΗ στη σκοπελο,και στηριξτε τη κυβερνηση που θα φερει αποτελεσματα,το.υλαχιστον σε βαθος χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρο σαυτούς που τα κατεβάσανε στη Μέρκελ. Μαύρο και στους προηγούμενους που δραπετεύσανε.
    Τι άλλο μπορούσε να πεί ο κ. Καρτάλης. Φερέφωνο του κομματός του είναι και αυτός... Αυτά του επέβαλαν να πεί. Ψήφο λοιπόν στα μικρά κόμματα. Ναί, ψήφο διαμαρτυρίας για το πως μας καταντήσανε και ακόμη για τα πιο σκληρά μέτρα που αναμένονται για τη συνέχεια αν τους επιδοκιμάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως καποιος μπορει να μου πει αν απο περυσι ειδαν την κ.Ζηση στην Σκοπελο? την βλεπουμε τωρα να μας βγαζει λογο ε ε ε πολυ μακρια παμε λοιπον φουμο τωρα και στις αλλες εκλογες που δεν θα αργησουν κατραμι !!!! και οχι τιποτε αλλο ειμαι και σοσιαλιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ΠΑΣΟΚ σε ένα πράγμα είναι “μανούλες”: Στο να στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια και να εξαπατούν τον κόσμο.
    Τίθεται όμως και ένα άλλο μεγάλο ζήτημα, πέρα από την εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Για να τους κάτσει το κόλπο με τις πρόωρες εκλογές, το ιερατείο του Μαξίμου μπλόφαρε όχι μόνο με τον κόσμο αλλά και με τους υποστηρικτές του… θεσμικούς και μη.
    Κανάλια, εφημερίδες, εκδότες, παράγοντες και βουλευτές πιστεύουν αυτήν την στιγμή ότι θα γίνουν εκλογές επειδή έτσι τους έπεισε το Μαξίμου. Τι θα γίνει όμως όταν ανακαλύψουν ότι όλα ήταν μια μπλόφα και ότι εξαπατήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή