9/11/10

Γ. Μιχελής: Θα εργαστούμε ακούραστα και μεθοδικά για την πρόοδο του νησιού με διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου μας δίνει τη βεβαιότητα ότι τελικός νικητής θα είναι ο συνδυασμός μας. Κι αυτό γιατί κρατηθήκαμε μακριά από υποσχεσιολογίες και ταξίματα και προβάλαμε μόνο αυτά που έχουν πραγματική σημασία. Μια ταυτότητα για το νησί μας, ένα φιλόδοξο και ρεαλιστικό όραμα και μια στρατηγική για να δώσουμε στον τόπο μας μακροχρόνια προοπτική. Το θέμα της ενότητας που προβάλλει ο αντίπαλος συνδυασμός είναι τόσο αυτονόητο και πεντακάθαρο που είναι να απορεί κανείς γιατί τίθεται.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ψήφισαν τον συνδυασμό μας στις 7 Νοεμβρίου και να δεσμευθώ ότι εάν οι Σκοπελίτες μας εκλέξουν θα εργαστούμε ακούραστα και μεθοδικά για την πρόοδο του νησιού με διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα.
Γιώργος Μιχελής
Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια κ. Μιχελή! Οι προσωπικότητες που εξελέγησαν από το ψηφοδέλτιό σας είναι μεγάλο κέρδος για το νησί και πρέπει το επιτελείο σας να διοικήσει αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο. Συντριπτική επιτυχία εύχομαι για τον επόμενο γύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας εύχομαι Καλή επιτυχία , προσωπικά θέωρω πολυ ενδιαφέρουσα την δυνατότητα εναλλαγής των προσώπων και της ανανέωσης των αντιλήψεων και περιμένω με ενδιαφέρον την εκλογή σασ , αν τελικα την επιλεξει η πλειοψηφια, μκαι ευελπιστω σε μια πιο γοργη, άμεση , σωστή , αποτελεσματικη και οραματικη δράση για όλο το Νησι και τους ανθρώπους του , περα Απο μικροπρεπειες του και διαχωρισμούς ανατμοστους Ένα Νησι 96 τετραγωνικών χιλιομέτρων και λίγων χιλιάδων κατοίκων !! Καλή επιτυχία λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς γιατί τίθεται καν ζήτημα στην Σκόπελο για το ποιός είναι πιο άξιος να γίνει Δήμαρχος. Αν διαβάσει κανείς τα βιογραφικά των υποψηφίων, όχι μόνο της Σκοπέλου αλλά και για τους Δήμους της υπόλοιπης Ελλάδας είναι αμφίβολο αν θα βρει κάποιον με τέτοιες
    περγαμηνές, μορφωτικές αλλά και επαγγελματικές που να διεκδικεί Δημαρχία. Διδάκτορας, καθηγητής πανεπιστημίου και ανώτατο τραπεζικό στέλεχος για 20 χρόνια είναι σίγουρα πολλές κλάσεις ανώτερος από οποιαδήποτε εναλλακτική και σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία για να κάνει κάτι ξεχωριστό για το νησί. Κύριε Μιχελή, καλή επιτυχία στον δεύτερο γύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ο κ.Μιχελης ειναι ο καλυτερος, αντικειμενικα!αυτο οι ψηφοφοροι θα το κρινουν!θα σκεφτουν...και θα αποφασισουν,αν θα δωσουν μια ευκαιρια αλλαγης στο δημο του νησιου μας...
    καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΕΛΗ ΟΛΟΙ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΛΠΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωρίζουμε τη μεθοδικότητα του Μιχελή, όσο για την ενότητα, πόσες φορές πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα;
    Γιώργο, αυτήν την ώρα όλοι μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο το νησί μας.!
    Και αυτήν την επιτυχία θα μας τη φέρεις εσύ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πράγματι, η επιτυχία του κου Μιχελή δεν θα είναι προσωπική του, αλλά επιτυχία της Σκοπέλου να αλλάξει σελίδα και να βγει από την αφάνεια.
    Για το επίπεδο της προσωπικότητας του κου Μιχελή η ενότητα φυσικά είναι αυτονόητη και το έργο που θα κάνει θα είναι για όλο το νησί. Ένας μικρός δήμος των 6.000 κατοίκων είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι φανερό ότι μόνον ο Γιώργος Μιχελής έχει την προσωπικότητα και την ποιότητα να ενώσει τις δυνάμεις του νησιού σε μια νέα πορεία ανάπτυξης και ευημερίας. Καλή επιτυχία ! Β.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η “ενορχηστρωμένη επίθεση” στα γραφεία του συνδυασμού σας μας παραπέμπει σε άλλες εποχές, αλλά και στο ερώτημα του “τι μέλλει γενέσθαι σε αυτόν τον τόπο”. Ο απίστευτος φανατισμός πρέπει να καταδικαστεί από τα υγιή μέλη της μικρής μας κοινωνίας, που η μόνη δύναμή τους είναι η ψήφος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή