10/10/10

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Μιχελή σε Γλώσσα και Έληος


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής στο τέλος της ομιλίας του σήμερα στη Γλώσσα και πριν καλέσει τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, παρουσίασε τους εκπροσώπους του συνδυασμού του από τη Γλώσσα και το Έλιος. Ο Γιώργος Μιχελής είπε:
«Δουλεύουμε σκληρά για να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και έχουμε καταφέρει να έχουμε μαζί μας ανθρώπους που όχι μόνο θα δουλέψουν σκληρά, αλλά συμμερίζονται αυτά τα οράματα και θα δουλέψουν σε αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα εδώ να σας ανακοινώσω τον συνδυασμό που θα εκπροσωπήσει τη Γλώσσα σε αυτές τις εκλογές και τον συνδυασμό που θα εκπροσωπήσει το Έλιος.

ΓΛΩΣΣΑ
Αγγελέτου Γιώτα
Αναστασίου Γιάννης
Καρβέλης Γιάννης
Κακαλιάγκος Θανάσης
Λαγουδάκης Γιώργος
Ντίνου Κατερίνα
Πρώιος Μιχάλης
Σπύρου Αλέκος
Τζουβελέκης Άγγελος

ΤΟΠΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΣ
Αδάμ Δημήτρης
Μαντά Ντίνα
Ορφανός Θανάσης
Παπαχρήστου Ελισάβετ
Σιδέρη - Ρουσέτη Βιργινία
Τζανετή Μαρία

ΕΛΙΟΣ
Διαμάντου Αλεξάνδρα
Κωνσταντακάκης Κώστας
Παλαιολόγος Κώστας
Φύβγας Γιώργος

ΤΟΠΙΚΟ ΕΛΙΟΥΣ
Καρβέλη Μάχη
Κουκορίνης Παναγιώτης
Μουρίσης Μανώλης
Ράλλης Βασίλης

Θέλω να ευχαριστήσω αυτές τις δύο ομάδες, της Γλώσσας και του Έλιους για τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό. Είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν το νησί μας επάξια και θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους γι΄αυτό. Είμαστε δεσμευμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υλοποιήσουμε το όραμα μας για το νησί.»

Ο συνδυασμός της Σκοπέλου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες στη Σκόπελο.

29 σχόλια:

  1. Μπράβο!
    Αξιόλογα πρόσωπα!
    Δυνατές ομάδες!
    Εγγύηση για τη Νησί!
    (Αναμένουμε με ανυπομονησία και τους εκπροσώπους της Σκοπέλου)
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!
    Ακόμα και από τη φωτογραφία μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά!
    Οι αξιωματικοί, όπως είπαν κάποιοι, και ο καπετάνιος ένα βήμα πιο πίσω από την πρώτη σειρά κι όλοι μαζί δυναμικά τώρα για ένα καλύτερο μέλλον!
    Σας περιμένουμε και στη Σκόπελο!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία!
    Βέβαια θα περίμενα ν'ακούσω την τοποθέτηση του συνδυασμού στα σοβαρά θέματα που απασχολούν όλο το νησί.
    π.χ.1) Λιμάνι Γλώσσας
    2)Επίλυση δρομολογίων σε όλο το νησί(το σημαντικότερο θέμα)
    κ.λ.π. θα τα ξανά πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελισάβετ συχαριτήρια! Σου εύχομαι και πρόεδρος!!!
    Να πας το χωριό μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο το πήγε μπροστά και τα προηγούμενα χρόνια , που ήταν στα συμβούλια της περιοχής της! Με τις ιδέες της και τις προτάσεις της! Αυτές τις παρωπίδες , πότε έχετε σκοπό να τις βγάλετε απ΄ τα μάτια σας? Ρωτάω εγώ... και απάντηση δεν περιμένω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τρια πρωτοπαλίκαρα του Ελιους , Κωνσταντακης , Διαμάντου , Φύβγας , μπορούν να μας εξηγήσουν τους λόγους αποχώρησης απο τον συνδυασμό που βρίσκονταν μέχρι χθες? Ακούσαμε να λένε πως δεν τους υπολόγισαν όσο θα ΄πρεπε. Πως δεν έγιναν έργα στο χωριό τους. Μα είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες δικαιολογίες? Κουτόχορτο τρώμε τελοσπάντων? Μήπως , ρωτάω αφελέστατα , δεν εκπληρώθηκαν ίσως ορισμένες προσωπικές βλέψεις? Θα γίνω πραγματικά ΄΄κακαβούλης΄΄ και θα κλέψω το παρατσούκλι απο τους φίλους Γλωσσιώτες , αν και δεν είμαι απο ΄κει. Τι συνέβει κύριοι? Να ρίξω και μια βόμβα που πολύ στα μαλακά δεν θα πέσει? Γνώριζει ο Κος Φύβγας, πως κόπηκαν περίπου στα 11 !!!! παρακαλώ πεύκα , δίπλα απο το παρκάκι ( εκεί βρίσκονται ακόμα , χάμω) , πάνω απο τον περιφερειακό δρόμο και απέναντι απο δωμάτια συγγενικού του προσώπου? Μήπως και εκεί , η θεα έφταιγε? Άαααααααα , αυτά τα κάνουμε ΄΄γαργάρες΄΄ ε? Και ξεμπροστιάζουμε τον Αντιδήμαρχο για τα 2 επικίνδυνα δέντρα που έκοψε! Δεν ντρεπόμαστε λεω εγώ! Οι ΄λευκές περιστερές΄! Αυτοί τι είναι? Υπεράνω? Έλεος πια τα χτυπήματα κάτω απ΄ τη μέση! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς το θέσατε κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ:
    "κακοβουλιά"
    Αν είχατε και τα guts ας κάνατε επώνυμα την καταγγελία για να ληφθεί και σοβαρά υπ όψιν, αλλιώς λαμβάνετε το τίτλο του "Κακοβούλη" με όλη την σημασία της λέξης.

    Πάντα στις υπηρεσίες σας....
    Αγγελέτου Κωνσταντίνα απο τη Γλώσσα

    ΥΓ: Μάλλον όμως άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2΄46 και 3΄25 της 11/10. Είστε πράγματι και οι δύο κακοβούληδες!!! Ευτυχώς που κατάφεραν οι 3 σύμβουλοι του Κλήματος και απαγκιστρώθηκαν από το Βασιλούδι και την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί σας πονάει Κα Αγγελέτου? Μήπως δεν είναι αλήθεια? Περάστε μια βολτούλα απ΄ το Έλιος να το δείτε με τα μάτια σας , όταν έρθετε στο νησί! Και αν δεν τα έχουν εξαφανίσει ως τότε! Και μετά το συζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήθεια πώς σκεφτήκατε να "αποκαλύψετε" όλα αυτά τα "φοβερά" και "τρομερά" ακριβώς σήμερα;
    Γιατί να μη μπορούμε έστω για μια φορά να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να δούμε καθαρά τα πράγματα;
    Είναι ή όχι ο κ. Μιχελής ο μοναδικός από τους τέσσερις υποψηφίους που μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα;
    Δεν μπορεί να πιστεύει σ' αυτόν τόσος κόσμος και να μη το καταλαβαίνει και ο τελευταίος γλωσσιώτης που στην τελική γνωρίζει από τα γενοφάσκια του τον Μιχελή.
    Ας σταματήσουμε επί τέλους να βάζουμε τα μικροσυμφέροντά μας πάνω από τον τόπο μας.
    Θέλουμε ή όχι μόνο ο Μιχελής είναι αυτός που μπορεί να τα καταφέρει να σωθεί το νησί.
    Το φετεινό καλοκαίρι δεν μας έπεισε αλήθεια για το πόσο πάτο έχουμε φτάσει;
    Όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για το σημείο που έχουμε φτάσει και ακόμα περισσότερο για το τι θα γίνει στο μέλλον αφού με την ψήφο μας εμείς θα έχουμε τον τελικό λόγο.
    Ας καταλάβουμε ότι τα τρία- τέσσερα χωριά έχουν κοινή τύχη και μόνο αρμονικά συμπορευόμενα μπορούν να καταφέρουν πράγματα.
    Και με τον κ. Μιχελή δήμαρχο πραγματικά θα τα καταφέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι πονάει ποιόν σχολιαστή 11/10, 3’25 μμ; Μήπως σας ΠΟΝΑΝΕ οι ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ από τον συνδυασμό που βρίσκονταν μέχρι χθες αγαπητέ μου; Αναρωτηθήκατε το ΓΙΑΤΙ στ’ αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι και να λετε ειτε καλο ειτε κακο για τον κ.Μιχελη και τους συνεργατες του,η ουσια ειναι οτι σας επιτρεπει να το λετε γιατι δεν εχει φραγη στα σχολια της αναρτησης του ενω καποιοι αλλοι......?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προϋπόθεσή του διαλόγου και της συζήτησης κ. Ανώνυμε είναι η επωνυμία. Με αέρινες φωνές που πίσω απο την μάσκα της ανωνυμίας κράζουν δεν τίθεται κάν θέμα συζήτησης. Αυτό που με πονάει πιο πολύ όμως, μιας και θέσατε είναι ανανδρία που σας διακρίνει εσάς και όλους του ομοίους σας Ανώνυμους.

    Η φωνή της εναπομείναντος συνείδησής σας
    Αγγελέτου Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται κάποιους τους τσούζει πολύ που ο κ. Μιχελής είναι ο μόνος που μπορεί να καταφέρει να βγει η Σκόπελος από την αφάνεια και τη μιζέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη σχετική ανάρτηση δεν επιτρέπονται σχόλια...
    Δεν πειράζει.

    Λιμάνι Λουτρακίου Γλώσσας...
    Προγράμματος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας για

    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2007-2013

    Το έργο δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο, όμως... δεν υπάρχουν ακόμα οι μελέτες ωρίμανσης...

    Καλά κάνουν...
    Εμείς όμως δε θα κάνουμε καθόλου καλά αν τους ξαναεμπιστευτούμε-συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θέλουν να δηλώνουν νέα αρχή(τα ίδια ρούχα φορεμένα αλλιώς)...
    Να γιατί- και για χίλια δυο άλλα γιατί-
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΧΕΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπα, σχ. 6.50,
    κάποιοι άλλοι τί...?
    Και γιατί δεν στα λένε εσένα να μας τα πεις;
    Για τον Μιχελή λέμε μονάχα καλό γιατί είναι ο μοναδικός που δεν μας αηδιάζει, ο μοναδικός στον οποίο βλέπουμε φως και ελπίδα-βλ. ανάρτηση για το λιμάνι Λουτρακίου- (και για να μη, δεν ξέρω τι) είμαι κάτοικος του οικισμού Σκοπέλου μιας και κάποιους τους βολεύει να μας χωρίζουν σε Βόρειους και Νότιους και μη μου πει κανείς για ανωνυμία, εκτός ελαχίστων όλοι ανώνυμα γράφετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε με νοιάζει τι θα ψηφίσουν οι άλλοι!..
    Με νοιάζει τι θα ψηφίσω εγώ, με νοιάζει να μην είμαι συνένοχος σε ένα έγκλημα που χρόνια τώρα διαπράττεται σε βάρος του τόπου μου με μελέτες που δε γίνονται με έργα που δε θα γίνουν ποτέ με τη Σκόπελο έρμαιο στα χέρια υστεροβουλοαναξιόπιστων που εδώ και τριάντα χρόνια μας ταλανίζουν...
    Φτάνει πια!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θανάση καλή επιτυχία και Αντιδήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί θεοποιείτε έναν άνθρωπο , μέσα απ΄ τους ανθρώπους? Γιατί του βάζετε στην πλάτη κι άλλο φορτίο , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να υπάρξει πιθανότητα να κλατάρει? Γιατί φορτίζετε , ηλεκτρίζετε τόσο την ατμόσφαιρα , δίχως να υπάρχει ουσιαστικός λόγος? Όλοι Σκοπελίτες είμαστε εντέλει. Αυτό γράφουν οι ταυτότητές μας , αυτό αισθανόμαστε κι εμείς . Απο μόνοι μας κάναμε τους διαχωρισμούς . Βόρειοι και Νότιοι όπως γράφει ένας φίλος πιο πάνω. Κι αυτό , όπως και όποτε μας συμφέρει! Ο κάθε υποψήφιος , έχει τα ελλατώματά του και τα προτερήματά του. Γιατί σώνει και καλά πρέπει ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ , να τα έχει μόνο ένας άνθρωπος? Τι είναι αυτά που γράφετε? Χαμηλώστε λίγο τους τόνους σας. Δεν μιλάτε μόνο στους παπούδες και στις γιαγιάδες - που οι περισσότεροι απ΄ αυτούς και μόνο θα το δουν συναισθηματικά ΄΄το δικό μας παιδί΄΄ - μα και σε μεγάλη ακόμη μερίδα Γλωσσωτών - Κληματιανών - Σκοπελιτών , πάσης ηλικίας! Εσείς πρέπει να δείτε πέρα απ΄ τις παρωπίδες που φορέσατε απότομα! Εσείς πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και τ΄ αυτιά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα ρεαλιστικά! Δυστυχώς αντί ν΄ ανοίξετε τις αγκαλιές σας προς όλους τους συμπολίτες , τις κλείσατε και μόνο μια μερίδα εξ΄ αυτών βρίσκεται εκεί μέσα! Δεν θα ΄πρεπε όμως. Είναι άδικο! Όλοι μπορούν να προσφέρουν. Όλοι θέλουν το καλό του τόπου μας. Όλοι έχουν θέληση και όρεξη. Μα μετά τις εκλογές... περνάμε στην απέναντι πλευρά του εδράνου κι αρχίζουμε , αυτό το οποίο ΔΕΜ υποσχόμασταν όλοι μας να δώσουμε στο νησί μας!!
    Ένας απο ΄σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θεός είναι μονάχα ο θεός κι εμείς- και ο Μιχελής- απλά άνθρωποι. Και η διαφορά του Μιχελή από τους άλλους υποψηφίους δεν είναι μονάχα ότι έχει ικανότητες. Βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί και μπορεί να το βρείτε! Για να μη σπαζοκεφαλιάζετε όμως θα πω μόνο ότι όλοι μα όλοι-χωρίς υποχρεωτικά να είναι κακοί- εδώ και χρόνια άφηναν κόμματα και κλίκες να γίνονται φρένο στο έργο τους. Εξαίρεση ίσως ο Περίσσης που είδαμε πως τον κυνήγησε το ίδιο το κόμμα που την πρώτη τετραετία τον στήριξε...
    Τέτοιους δημάρχους θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι Γλωσσώτες την αγκαλιά τους την άνοιξαν επί τρεις συνεχείς τετραετίες.Τώρα είναι η σειρά σας να ανοίξετε και την δική σας αγκαλιά και να μας αποδείξετε ότι το νησί είναι ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το δώρο που μας χάρησε ο θεός και λέγεται Σκόπελος είναι Ένα και Μοναδικό!
    Εμείς να καταλάβουμε αγαπητοί γλωσσιώτες και έχετε δίκιο ότι μονάχα αν είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο κάθε ανώνυμος λασπολόγος θα πάρει την απάντησή του στις 7 Νοέμβρη από τους Σκοπελίτες.
    Τον προκαλώ να γίνει επώνυμος για να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.
    Καλό θα ήταν, πρίν εκτοξεύσει τη λάσπη του, να ρώταγε τον Δήμαρχο, αν υπάρχουν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις.
    Θυμίζω ότι, πολλές φορές, οι βόμβες σκάνε στα χέρια των δραστών.
    Δεν πρόκειται να ασχοληθώ πλέον με ανώνυμες λάσπες...
    Γιώργος Φύβγας
    Πρόεδρος Τ.Σ.
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένα ελάττωμα που έχουν οι λασπολόγοι αλλά και τα γνωστά παπαγαλάκια είναι πως πριν εκτοξεύσουν τις λάσπες τους, δεν ενημερώνονται. Γενικώς είναι αδαείς. Με αυτόν τον τρόπο, η λάσπη γυρίζει πίσω τους σαν μπούμερανγκ και στην ουσία ρεζιλεύονται. Όσο για τις βόμβες που νομίζουν ότι ρίχνουν μέσα από τη δειλή ΑΝΩΝΥΜΙΑ τους, σίγουρα σκάνε στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργο Φύβγα και Σταμάτη Δένδη, βγέστε ανοιχτά να καταγγείλετε τη συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στο δικό του Τοπικό Συμβούλιο μάλιστα δε τη συμπεριφορά του στις γενικές συνελεύσεις που κάνατε παληότερα.Εσύ Γιώργο κάτι πήγες να πεις αν και δεν το είπες έτσι όπως ακριβώς ξέρεις. Ο άλλος τοπικός σύμβουλος που απομακρύνθηκε από τον συνδυασμό του κ.Βασιλούδη γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα με τον κ.Μιχελή αλλά και γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει;
    Επί τέλους οι συγχωριανοί σας πρέπει να μάθουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θέλω ν απαντήσω στον κύριο 12 10 /7΄κ42
    Γιατί σας πειράζει τόσο πολύ η παρουσία του κυρίου Μιχελη;Όχι δεν τον θεοποιεί κανένας μας απλά αναγνωρίζουμε τις ικανότητες του και τέλος πάντων γιατί θα πρέπει οι πρωταγωνιστές να είναι πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι;
    Δεν έχει δικαίωμα άλλος να προσφέρει;
    Δεν έχουμε δικαίωμα να στηρίξουμε και κάποιον άλλον;
    Έχουμε δει την άξια σας και σας είμαστε υπόχρεοι
    ας δούμε και κάποιου άλλου καιρός είναι!
    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριοι ανώνυμοι και επώνυμοι,
    διαβάζω τόσες μέρες τα σχόλια σας και σας μιλάω ειλικρινά έχω απογοητευτεί.Είναι λυπηρό από νέους ανθρώπους ν'άκους τέτοιες εκφράσεις και απόψεις όπως
    για βόρειους και νότιους,
    για κορόιδα που ξύπνησαν,
    για Θέους,
    άλλη για άνανδρους
    λες και αυτή δεν είχε γράψει ανώνυμα κ.λ.π.
    Το καλύτερο που οφείλουμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να επικεντρωθούμε στα σημαντικά προβλήματα ΟΛΟΥ του νησιού προσπαθόντας να δεσμεύσουμε τους υποψήφιους Δημάρχους για την υλοποίηση αυτών και
    ΟΧΙ άλλες ΜΟΜΦΕΣ
    ΟΧΙ άλλη ΛΑΣΠΗ
    ΕΛΕΟΣ...ΦΤΑΝΕΙ.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Μιχελή, αυτά που λέει τα πιστεύει
    (Δηλαδή να παροτρείνουμε τα παιδιά μας στην καλλιέργεια πρωτογενών προϊόντων);
    Τώρα θα το πω λαϊκά
    "Η ΛΟΡΔΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ",
    τα είχαμε και τα εγκαταλήψαμε γιατί; μήπως επειδή έπεσε "ΛΟΡΔΑ"...εεεε;;;;;;
    Το νησί έχει προβλήματα πολλά και σοβαρά.
    Κ.Μιχελή δεσμεύεσται για την επίλυση
    1)του προβλήματος των συγκοινωνιών και τo κόστος του εισητηρίου;
    2)για το βιολογικό της Γλώσσας;
    3)για το λιμάνι και μαρίνα Λουτρακίου;
    4)για την σωστή λειτουργία του βιολογικού στο Έλιος;
    5)για την ολοκλήρωση της μαρίνας του Έλιους;
    Αυτά προς το παρών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε ανώνυμε της 11 οκτ. 2010 2.46μ.μ.:
    Διάβασα την αρνητική κριτική σας που αφορά τη δράση μου τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί και να έχετε δίκιο, αλλά σας πληροφορώ, γιατί ίσως να μην το ξέρετε ότι ως τοπική σύμβουλος της αντιπολίτευσης ουδέποτε με χρησιμοποίησαν σε ο,τιδήποτε ζήτησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και τις ικανοτητές μου. Ήμουν στο περιθώριο και ένιωθα να με θεωρούν ως κατάσκοπο.
    Χρησιμοποιούσε ο δήμος σε διάφορους οργανισμούς και δημοτικές επιχειρήσεις άτομα δικά του ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ και εμάς, τους εκλεγμένους της αντιπολίτευσης, μας άφηναν στα αζήτητα. Με τί διάθεση να προχωρήσεις και να προσφέρεις, όταν νιώθεις ότι σε βλέπουν με μισό μάτι. Κι αυτό, φίλε ανώνυμε, έτσι για να πάρεις μια ιδέα και να σκεφτείς πως βιάστηκες να κάνεις την κριτική σου.
    Αυτή η αντιδημοκρατική τους στάση με είχε απογοητεύσει εντελώς στο να ξανασυμμετάσχω στα κοινά. Όλα όμως ανατρέπονται με το άκουσμα της υποψηφιότητας του κ. Μιχελή. Είναι μια νέα μορφή στην αυτοδιοίκηση, ειναι ο Δήμαρχος που θα ανατρέψει αυτή την κατεστήμενη πορεία που ακολουθεί ο Δήμος εδώ και χρόνια τώρα στη διαφθορά, στην αταξία, στα ρουσφέτια (ειδικά τώρα στις παραμονές των εκλογών), στην απραξία. Μαζί μ' αυτόν θα συμπορευτώ κι έλα να τα ξαναπούμε αν με το καλό εκλεγούμε. ΤΩΡΑ να κατεβάσουμε τις παρωπίδες που λες και να δούμε ολοι ξεκάθαρα την εκλογή του Μιχελή ως σωτηρία για το νησί μας...
    Θα αλλάξεις γνώμη και για μένα γιατί έχω πολλή ενέργεια συσσωρευμένη, που μόνο ο Μιχέλης θα μου δώσει την ευκαιρία να την απελευθερώσω και να την κάνω πράξεις. Γιατί από τα οράματα και τις νέες ιδέες αυτού του ανθρώπου εμπνέομαι και δημιουργώ.
    Έλα και συ μαζί μας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Πλάτωνας είπε: Αν ο πολιτικός, όσο ισχυρός κι αν είναι, αφήνει το λαό στην ανοησία, στην τεμπελιά και στη διαφθορά, τότε είναι κακός πολιτικός. Διαχέεται μια οσμή γύρω μας απ’ όλα τα παραπάνω και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα κάποιος να ανατινάξει πίσω τις γέφυρες. Προσωπικές φιλοδοξίες που ξεπερνούν τα όρια και αδυναμία ορισμένων να δουν μέχρι που φθάνει η σκιά τους, δηλώνουν ότι είναι ικανοί και κανείς δε μπαίνει στο κόπο να αξιολογήσει την προσφορά τους και το έργο τους. Υπόσχονται και τάζουν(τζάμπα είναι) μέχρι την υφαρπαγή της εξουσίας, διαιωνίζοντας το καρκίνωμα των πελατειακών σχέσεων με τους ψηφοφόρους. Ηρθε η ώρα κάποιος να κάνει τη διαφορά. Σήμερα τα αυτοδιοικητικά στελέχη πρέπει να αναμετρηθούν με τα προβλήματα του Δήμου σε συνθήκες πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης. Ο καιροσκοπισμός, ο τυχοδιωκτισμός και ο ερασιτεχνισμός που επικράτησε για πολλά χρόνια στην πολιτική συμπεριφορά στελεχών πρέπει να εκλείψει. Ηρθε η ώρα του ικανότερου.
    Κι αυτός είναι ο Γιώργος Μιχελής. Οραματιστής, ιδεολόγος, με γνώσεις και εμπειρία, άνθρωπος που έχει γνωρίσει την επιτυχία και έχει αναγνωριστεί, είναι ο μόνος που μπορεί, ανιδιοτελώς, να οδηγήσει το νησί μας και τους κατοίκους του, στην ανάπτυξη .Οσοι δεν το παραδέχονται εθελοτυφλούν.
    Καλή επιτυχία Γιώργο Μόνο εσύ μπορείς.
    Μάχη Παρασχάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή