23/10/10

Φίλιππος Χήρας: Είναι τιμή και χρέος μου η συμμετοχή και ο αγώνας αυτός

Φίλιππος Χήρας
υποψήφιος 
περιφερειακός σύμβουλος
περιφερειακής ενότητας
Βορείων Σποράδων
με τον Κώστα Αγοραστό

Η αδιάλειπτη και συνεχής παρουσία μου στα φοιτητικά δρώμενα και η συνεχής αναζήτηση και συμμετοχή στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του νομού μας και των Νησιών μας, έχει αναγνωριστεί μέσα από τα όργανα της ΝΟΔΕ και της  ΝΟΜΕΚΕ Μαγνησίας με την εκλογή μου, όχι μόνο ως το νεότερο μέλος, αλλά και με το ότι, για πρώτη φορά κάποιος νησιώτης εκλέγεται στα όργανα αυτά. Ακόμη η συμμετοχή μου στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006 ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ιωάννη Πρίντζου, η αναγνώριση και η στήριξη των κατοίκων των Νησιών μας στο πρόσωπό μου με τους 2555 σταυρούς που έλαβα, με φέρνει μπροστά σε μία ευθύνη. Μια ευθύνη που γίνεται καθήκον και καθήκον είναι ν' αγωνιστώ ακατάπαυστα και να διεκδικήσω τα συμφέροντα των Βορείων Σποράδων Μας.
Στόχος είναι να αποτελέσουν τα Νησιά μας περιφερειακή ενότητα με δικό τους αντιπεριφερειάρχη…
και τρεις περιφερειακούς συμβούλους. Η αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών και υποδομών (λιμάνια, μαρίνες, αεροδρόμιο, δρόμοι κτλ). Η υποστήριξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στροφή στο περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές και εξοικονόμησης ενέργειας καλυτέρευση των υπηρεσιών και υποδομών του συστήματος υγείας που πραγματικά «ασθενεί» στα Νησιά μας.
Απευθύνομαι λοιπόν στους πολίτες των Βορείων Σποράδων ζητώντας την στήριξή τους στις περιφερειακές εκλογές με προτεραιότητα τον ανθρώπινο παράγοντα και την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που ολοένα γίνονται πιο έντονα.
Μετέχω στο συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, συνδυασμός που τον χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα, η ετοιμότητα και η εντιμότητα, το όραμα και ο σχεδιασμός.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με δυναμισμό και δυναμική, που θα απαιτούν και διεκδικούν τα αναφαίρετα δικαιώματα των Νησιών μας. Δεν χρειαζόμαστε τους παθητικούς ανθρώπους της «καρέκλας» και του βολέματος. Δεν θέλουμε μια διαρκώς ελισσόμενη και εξελισσόμενη αλλαγή με την συναλλαγή. 
Χρειαζόμαστε, έχουμε ανάγκη τους νέους - άφθαρτους ανθρώπους που θα αντιδρούν.
Θέλουμε τις φρέσκιες ιδέες τους,  τις πρωτοποριακές προτάσεις τους, την πίστη, την θέληση και την όρεξη για  δημιουργία.
Χρειαζόμαστε - θέλουμε να είναι πρωταγωνιστές οι Νέοι άνθρωποι στις Βόρειες Σποράδες Μας.
Οι Βόρειες Σποράδες αξίζουν περισσότερα, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό θα προετοιμάσουμε, γι' αυτό θ' αγωνιστώ. Καλώ όλους τους πολίτες των Νησιών μας, τους φορείς και τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου να έρθουν κοντά μας, να
συντροφεύσουν τα οράματά μας και τις προσπάθειές μας. Προσπάθειες για μία ισόρροπη αναπτυξιακή πορεία που θα φέρει το χαμόγελο και την ελπίδα σε όλους.
Σήμερα που οι πολίτες αμφισβητούν έντονα τα πολιτικά δρώμενα και την πολιτική καλούμαστε να αναδείξουμε την χρησιμότητά της και τις αρετές μας.
Σας ζητώ να με στείλετε εκεί για να απαιτήσω τα δικαιώματα, να διεκδικήσω, να εγγυηθώ τα συμφέροντα και την λύση των προβλημάτων που απασχολούν όλους μας. Μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, καθώς τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Εκεί, μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους καθημερινούς απλούς πολίτες, στους φορείς, σε κάθε δημοτική αρχή για να αφουγκραστώ τα προβλήματα των Νησιών μας.
Εκεί, παρόντα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για να υλοποιήσουμε πρωτοποριακές προτάσεις και ιδέες γεννημένες μέσα στην ίδια την κοινωνία που εξυπηρετούν το όραμα όλων μας, το όραμα για μια καλύτερη κοινωνία.
Εκεί, να συνεχίσω την δράση μου με καθημερινό αγώνα για μια αδιαπραγμάτευτη δημιουργική πορεία, για το καλύτερο των Νησιών μας.
Για έμενα είναι χρέος τιμής ο αγώνας για καλύτερες Βόρειες Σποράδες.
Είναι τιμή και χρέος μου η συμμετοχή και ο αγώνας αυτός.
Είναι δέσμευση η αναγνώριση, η κρίση και η αξίωση των Νησιωτών Μας.
Φίλιππος Χήρας
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
περιφερειακής ενότητας Βορείων Σποράδων
με τον Κώστα Αγοραστό

2 σχόλια:

  1. Η Νεολαία της Σκοπέλου στηρίζει Φίλιππο Χήρα. Ο δικός μας άνθρωπος. Η δική μας φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Αγοραστός είχε υποσχεθί ότι ο βορειοσποραδίτης περιφερειακός σύμβουλος θα είναι και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βορείων Σποράδων.
    Κατά την επίσκεψή του στη Σκόπελο είπε ότι τέτοιος αντιπεριφερειάρχης θα μπεί, άλλα «ψημένος»...
    Τί συνέβη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή