3/10/10

Ας στηρίξουμε αυτούς που θα μας αποδείξουν ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας το όραμά τους

Του Κων. Μαρούλη
Αγαπητοί μου συμπολίτες, όλες οι παρατηρήσεις σας και οι απόψεις σας στην γενική τους προσέγγιση δείχνουν μία ανησυχία για το μέλλον του αγαπητού μας τόπου και μόνο εξ αυτού του λόγου εμπεριέχουν εξ ορισμού το μεγάλο ενδιαφέρον σας για το τί μέλλει γενέσθαι και για το ποιος θα ηγηθεί στη διαχείριση της εξουσίας στην τοπική μας κοινωνία. Είναι λογικό να μας ενδιαφέρει το μέλλον και η εξέλιξη του τόπου μας, διότι με αυτό ταυτίζουμε πολλές φορές και το δικό μας μέλλον και των παιδιών μας, που θα θέλαμε να ζήσουν σε έναν καλύτερο οργανωμένο και αξιόλογο χώρο.
Εγώ προσωπικά θα συμφωνήσω με πολλούς από εσάς και ως προς το θέμα της αξιολόγησης του ατόμου, εννοώ τον Γιώργο Μιχελή (καλές σπουδές, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, καλή πρόθεση για την προσφορά του στο τόπο του, …κλπ), αλλά και ως προς το θέμα της ανάδειξης μίας αξιόλογης και ικανής ομάδας που ο νέος Δήμαρχος θα έχει κοντά του να τον βοηθήσει και να κάνει πράξη τα όσα ο ίδιος οραματίζεται να κάνει και έχει στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Εξάλλου, ο ίδιος στην συνάντηση που είχε με τους αγγλόφωνους στο Λουτράκι μίλησε για “team work” δηλαδή για «ομαδική εργασία». Το έχω αναφέρει και στο άρθρο μου που δημοσιεύθηκε στις 02/09/2010 στην παρούσα εφημερίδα.
Κατά την γνώμη μου θα...
πρέπει άμεσα ο αγαπητός μου φίλος Γιώργος να ανακοινώσει και τα μέλη του συνδυασμού του, με σκοπό να δούμε όλοι ποιοι άνθρωποι θα τον στελεχώσουν και θα είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες του, στην περίπτωση εκλογής του. Επίσης, θεωρώ ότι ο Γιώργος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αναπτύξουν πλέον (και γίνεται πιο επιτακτικό όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών) ένα απτό – ρεαλιστικό πρόγραμμα (όχι κατ’ ανάγκη μακροσκελές) για την υλοποίηση όλων αυτών των ενεργειών που αναφέρονται στους στόχους και στους οποίους έχει αναφερθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος. Δηλαδή, για τις δράσεις αυτές ποιο είναι το «επιχειρησιακό σχέδιο», ποιος δηλαδή βήμα – βήμα θα είναι ο «Στρατηγικός Σχεδιασμός» με τον οποίον θα υλοποιηθούν όλα όσα αναφέρονται προεκλογικά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να μιλάμε συγκεκριμένα και απτά και να δούμε κατά πόσο υπάρχουν οι δυνατότητες υλοποίησης του ενός ή του άλλου σχεδίου. Κατά την προσωπική άποψη, θα πρέπει όλοι μας να ξεφύγουμε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και με ρεαλιστικά κριτήρια να αποφασίσουμε για το μέλλον του τόπου μας. Ας δούμε λοιπόν με μεγάλη ωριμότητα πλέον το συγκεκριμένο πρόγραμμα των υποψηφίων δημάρχων και των συνδυασμών τους και με ψυχραιμία και υπευθυνότητα ως σκεπτόμενοι πολίτες να αποφασίσουμε ποιον θα στηρίξουμε. Για μένα προσωπικά αυτό αποτελεί πλέον μία επιτακτική ανάγκη, διότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και πολύ φοβάμαι ότι και τα μελλοντικά χρόνια θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Κατά συνέπεια χρειαζόμαστε τους «καλυτέρους» να διαχειριστούν τα κοινά του πανέμορφου τόπου μας, που σίγουρα και χωρίς καμία αμφιβολία έχει μία τεράστια δυναμική από μόνος του να αναπτυχθεί και να ευημερήσει. 
Εύχομαι ενδόμυχα όλα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα για όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα για την πανέμορφη Σκόπελό μας. 
ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ..!
Με εκτίμηση ο συμπολίτης σας 
Κων/νος Μαρούλης 
Διπλ. Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
BSc/EE, MSc/EE, MBA

2 σχόλια:

  1. Για να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα για όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα για την πανέμορφη Σκόπελό μας, κ. Μαρούλη, πρέπει να υπάρχει συνεργασία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης μετά τις εκλογές. Αυτό, ίσως πολλοί να το ισχυρίζονται, αλλά μέχρι τώρα ελάχιστοι το έκαναν πράξη.
    Ο κ. Μιχελής πάντως δεν προσέφερε στον δήμο τα τελευταία 4 χρόνια από τη θέση που του έδωσαν οι ψηφοφόροι του.
    Αν βέβαια προσέφερε και μου διαφεύγει, καλά θα κάνει να μας το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν τα κατέχετε ακριβώς τα πράγματα...όταν είσαι στην αντιπολίτευση ό,τι κι αν πεις, όσες προτάσεις κι αν κάνεις,όποια εθελοντική προσφορά κι αν προτείνεις στην πλειοψηφία, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ μετα βδελυγμίας...Αν είχατε παρακολουθήσει τα συμβούλια θα το γνωρίζατε... παρακολουθειστε το video...

    ΑπάντησηΔιαγραφή