27/10/10

Θανάσης Φαδάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Μιχελή

Ο Θανάσης Φαδάκης είναι γιος του Δημήτρη Φαδάκη και της σκοπελίτισσας Κατερίνας Καρούση (το γένος Σακελλαρίου). Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, τα νεανικά του όμως χρόνια τα πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τελείωσε ηλεκτρονικός Μ.Ε. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, με ειδίκευση στην υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και εργάζεται πλέον ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Σκόπελο, όπου διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών Μελετών, Μηχανικού Ασφαλείας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Έχει εργαστεί στον Ο.Τ.Ε. και έχει συνεργαστεί με εταιρίες στον τομέα τον ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και με εταιρίες για την κατασκευή της Εγνατίας οδού.
Η μεγάλη αγάπη του για τη Σκόπελο τον ώθησε…
να εγκατασταθεί μόνιμα σ΄ αυτή μόλις τελείωσε την στρατιωτική του υποχρέωση στο Πολεμικό Ναυτικό το 1996. Το 2000 εργάστηκε για επτά μήνες στη Δ.Ε.Υ.Α. Σκοπέλου, θέση την οποία εγκατέλειψε προκειμένου να εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Από μικρό τον κέρδισε η θάλασσα και σε ηλικία 8 ετών ασχολήθηκε αθλητικά με το υγρό στοιχείο ως κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για την θάλασσα τον έκανε να ασχοληθεί και με άλλα αθλήματα όπως η κωπηλασία σε μονό σκιφ και η ιστιοπλοΐα ως αθλητής του Ι.Ο.Θ. Το 2008 απέκτησε το πτυχίο του εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης F.D.I. και το 2010 πέρασε επιτυχώς από τη σχόλη καταμετρητών αγωνιστικών σκαφών Orc club και Orc International της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Ενεργό μέλος από το 1990 έως το 2007 του Σ.Φ.Υ.Κ. Θεσ/νίκης και στη συνέχεια ένας από τους πρωτοστάτες της επαναδραστηριοποίησης του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.), του οποίου και είναι Πρόεδρος από τότε μέχρι και σήμερα. Υπήρξε για αρκετά χρόνια πρόσκοπος και βαθμοφόρος στο 13ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Θεσ/νίκης.
Εθελοντής στην αιμοδοσία από τα χρόνια της εφηβείας καθώς και από τους πρωτοστάτες στην προσπάθεια της προληπτικής πυροφύλαξης των δασών του νησιού μας
Είναι παντρεμένος με την Ολλανδέζα δημοσιογράφο - συγγραφέα Δάφνη Τίμμερς-Φαδάκη.

7 σχόλια:

  1. Θαναση καλη προσοπικη επητιχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη επιτυχια ΘΑΝΑΣΣΗ. Ανθρωποι σαν εσενα χρειαζονται για να παει το νησι μας μπροστα.
    *************ΑΝΥΣΗΧΩΣ*************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άνθρωπε της θάλασσας, σε σένα και ατο συνδιασμό σου, όρτσα στο κύμα και στο χαλασμό, εμπιστευόμαστε το μέλλον της Σκοπέλου!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θωμάς Ρεϊζόπουλος27 Οκτωβρίου 2010 στις 9:16 μ.μ.

    Καλή επιτυχία Θανάση, μέσα από την καρδιά μου. Ανθρώπους νέους, με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους, έχει ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και τα τρία τα πληροίς στο έπακρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε χρειαζόμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα σε στηρίξουμε. Καλή επιτυχία αγαπημένε Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαλλον πρεπει μα γινω δημοτισσα σκοπελου για να σε στηριξω στην προσπαθεια σου.
    καλη επιτυχια.
    χριστινα οικονομοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή