29/10/10

Η μεγάλη πρόκληση

Παναγιώτης Γρ. Σταμούλης
Παιδίατρος
υποψήφιος
δημοτικός σύμβουλος
Η πρόκληση για το νέο Δήμαρχο  και τα στελέχη που διεκδικούν την εκλογή τους στις επικείμενες εκλογές είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο γιατί θα λειτουργήσουν σ' ένα πρωτόγνωρο «τοπίο», αλλά γιατί πρέπει να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση του νέου Καλλικρατικού δήμου.
Η κρισιμότητα και το ενδιαφέρον των επικείμενων εκλογών δεν είναι σχήμα λόγου. Κι αυτό πρέπει να το γνωρίζουν καλά όχι μόνο οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι, αλλά και οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν με αμιγώς αυτοδιοικητικά κριτήρια ένα Δήμαρχο και μια Δημοτική Αρχή που έρχεται να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της κρίσης εμπιστοσύνης με τους ίδιους τους Δημότες.
Η Δημοτική Υπέρβαση του Χρήστου Βασιλούδη έχοντας δώσει μαθήματα γραφής χρηστής οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης, αποτελεσματικότητας και, προπαντός, ήθους καθ' όλη την προηγούμενη τετραετία είναι ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής που ανατέλλει για το νησί μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο υποστηρίζω για άλλη μια φορά τον συνδυασμό Δημοτική Υπέρβαση του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη.