22/10/10

Να καλυφθεί άμεσα η κενή οργανική θέση Παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

επειδή η δημόσια δωρεάν υγεία είναι δικαίωμα του καθενός μας…
Στις αρμοδιότητες ενός δήμου υπάγεται η μέριμνα για την υγεία, η πρόνοια και η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, η πληροφόρηση των δημοτών για θέματα δημόσιας υγείας και γενικά η φροντίδα ώστε η λειτουργία και ανάπτυξη του δήμου να αποβλέπει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων του.

Η οργανική θέση παιδιάτρου στο Κ.Υ. Σκοπέλου παραμένει κενή τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια. Περισσότερα από 600 παιδιά σε ολόκληρο το νησί έχουν άμεση ανάγκη από τις υπηρεσίες ενός παιδιάτρου.
ο Συνδυασμός
Όλοι μαζί για μια Νέα Αρχή στη Σκόπελο

2 σχόλια:

  1. Από όλα τα ελληνικά νησιά, 7 δεν έχουν παιδίατρο και σε αυτά συγκαταλέγεται και το δικό μας. Τα νησιά της Ελλάδας χωρίς παιδίατρο είναι: Αλόννησος, Ιθάκη, Κίμωλος, Μήλος, Πάτμος, Σαμοθράκη και Σκόπελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε πόσα λεφτά (ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ) μπορεί να κερδίζει ο ΚΑΘΕ παιδίατρος που έρχεται στο νησί μας, όταν μας χρεώνει 50 ευρώ για μια επίσκεψη μισής περίπου ώρας ή ακόμα και λιγότερης..!
    Βιαστικός και γρήγορος, χωρίς να φέρνει ούτε την απαραίτητη ζυγαριά για τα μωράκια μας…
    Χωρίς ούτε καν να διατηρεί ιατρείο στο νησί. Γιατί να ξοδεύει χρήματα σε ενοίκια και πάγια;
    ---
    Κι όταν κάποιος βγάζει τόσα πολλά λεφτά με ελάχιστα έξοδα, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η κατάσταση όπως έχει, δηλαδή με ΚΕΝΗ την ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ στο Κέντρο Υγείας, για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Ήδη η θέση αυτή παραμένει κενή την τελευταία τετραετία και η νυν δημοτική αρχή ουδόλως ενδιαφέρεται…
    ---
    Λοιπόν καλοί μου φίλοι… όχι μόνο “ΨΗΦΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ” θα έριχνα στην κάλπη για όποιον μου εξασφάλιζε τέτοια επαγγελματική τύχη (μάννα εξ’ ουρανού)… αλλά και “υποψηφιότητα συμφέροντος” θα έβαζα…
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή