28/10/10

Με την πείρα των παλιών και την όρεξη και δύναμη των νέων η Σκόπελος θα κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Γεωργία (Γωγώ)
Παπαζήση

Υποψήφια
Δημοτική Σύμβουλος
Ονομάζομαι Γεωργία Παπαζήση, το γένος Μαρία Κωστιάνου.
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην αγαπημένη μου Σκόπελο.
Είμαι απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας -Παιδαγωγικής -Ψυχολογίας. Έχω φοιτήσει επί 3 συνεχόμενα έτη στο Εθνικό ωδείο Αθηνών παρακολουθώντας μαθήματα μουσικής παιδείας. Εργάστηκα το 2009-2010 ως ωρομίσθια στο σχολικό πρόγραμμα πρόσθετης διδακτικής στήριξης του Ενιαίου Λυκείου Σκοπέλου. Διατελώ επί 3 χρόνια γραμματέας του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού συλλόγου Ν. Κλήματος.
Σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχω στα πολιτιστικά...

δρώμενα του Δήμου Σκοπέλου (φωτογραφικό κέντρο, κινηματογράφος «Ορφέας», μουσικές συναυλίες) ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν κάθε φορά.

Η απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Χρήστου Βασιλούδη πάρθηκε κατόπιν ώριμης σκέψης και μελετώντας τα εργα και τη δραση του εν ενεργεία Δημαρχου καθως και εκτιμώντας σε βάθος την εντιμότητα και το ήθος του Χρήστου Βασιλούδη (που στις μέρες μας σπανίζει!).
Ως Εκπαιδευτικός βρίσκομαι πολύ κοντά στους νέους ανθρώπους και παρακολουθώ τις ανάγκες τους για δραστηριότητες, ψυχαγωγία και επιμόρφωση. Έχω πολλές ιδέες, όνειρα και οράματα γι' αυτό το χαρισματικό από τον θεό νησί της Σκοπέλου και υπόσχομαι να σταθώ αντάξια των προσδοκιών σας λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την διαφάνεια, το δίκαιο και το κοινό όφελος και καλό.
«Είναι λίγα αυτά που θέλουμε εμείς οι άνθρωποι, αρκεί να αντιλαμβανόμαστε ποια είναι αυτά.»