27/10/10

Ομιλία του Γιώργου Μιχελή στο Βόλο


Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής μίλησε την Κυριακή το βράδυ στο ξενοδοχείο «Φίλιππος» στο Βόλο σε ένα ενθουσιώδες κοινό που έδωσε με την παρουσία του ένα θερμό μήνυμα.
Στην ομιλία παρόντες ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συδυασμού Μάχη Καρβέλη, Θαν. Κακαλιάγκος, Παν. Αγγελέτου, Γιώργος Φύβγας, Κώστας Σκούρας, Γιώργος Σκλάβος, Μ. Πρώιος.


Ο κ. Μιχελής αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού, υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και τόνισε την ανάγκη σχεδιασμού μιας μακροχρόνιας στρατηγικής που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού. 

4 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά, οι σκοπελίτες κάτοικοι του Βόλου, δώσατε βροντερό παρόν, στην ομιλία του κ.Μιχελή.
    Απ΄όσα γνωρίζω παραυρέθηκαν στην ομιλία γύρω στα 150 άτομα.Θα ήταν ευτύχημα η Σκόπελος να αναδείξει για Δήμαρχό της τον κ.Μιχελή, ο οποίος έχει στη σκέψη του ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό, σχεδιασμό για το νησί. Καλή επιτυχία κ.Μιχελή. Οι σκοπελίτες, κάτοικοι του Βόλου, σε στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον Μιχελή δήμαρχό της η Σκόπελος θα λαμψοκοπά σαν τον ήλιο της Βεργίνας και θα φτεροκοπά στο γαλάζιο της Αντρίνας και σ' όλο τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aξιολογο ατομο ο κ Μιχελης συμφωνω... που ηταν η προσφορα του στο νησι σαν δημοτικος συμβουλος τοσα χρονια....τωρα την θυμιθηκε την σκοπελο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 28 Οκτωβρίου 2010 7:12 μ.μ.
    σε απάντηση της ερώτησής σου: «που ήταν η προσφορά του στο νησί σαν δημοτικός σύμβουλος τόσα χρόνια» θα σε ρωτήσω κι εγώ το ίδιο, αλλά για τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που είναι ξανά υποψήφιοι με τον ίδιο δήμαρχο. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις, τι έκανε και τι πρόσφερε ο καθένας τους στο νησί μας μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή