15/10/10

Πρόσκληση Παπατόλια σε Αγοραστό

Πρόσκληση στον ανθυποψήφιό του κ. Κώστα Αγοραστό, απέστειλε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας, με την οποία το καλεί σε κοινές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εμφανίσεις, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα της σύγκρισης του επιπέδου των επιχειρημάτων των δύο υποψηφίων, την ωριμότητα των προτάσεών τους καθώς και το συνολικό τους  σχέδιο  για την προοπτική της Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: 

“Αγαπητέ Κώστα,
Μετά από την προφορική μας συνομιλία, σου αποστέλλω και εγγράφως την πρόσκλησή μου, με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείς θετικά, προκειμένου οι δυο μας, ως υποψήφιοι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας να εμφανισθούμε από κοινού στα περιφερειακά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και να μιλήσουμε για την προοπτική της Θεσσαλίας.
Όπως βέβαια πολύ καλά γνωρίζεις, ο νόμος 3870/2010 που αναφέρεται στις εκλογικές διαδικασίες των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, επιτρέπει μια μόνο εμφάνιση σε κάθε υποψήφιο για κάθε μέσο ενημέρωσης τοπικής ή περιφερειακής εμβέλειας.
Αυτό αφορά όμως σε μονολόγους.
Επειδή πιστεύω, ότι ένας αυθεντικός και δημοκρατικά δομημένος διάλογος μεταξύ μας, έχει να δώσει στους πολίτες μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά και τη δυνατότητα της σύγκρισης του επιπέδου των επιχειρημάτων μας, την ωριμότητα των προτάσεων μας και το συνολικό σχέδιο μας για την προοπτική της Θεσσαλίας, θα ήθελα να σε παρακαλέσω, αντί των μονολόγων, να αποδεχθείς την παρούσα πρόσκλησή μου για κοινές εμφανίσεις μας στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της Θεσσαλίας.
Πιστεύω, πως έτσι έχουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας στους πολίτες της Θεσσαλίας, ώστε να διαμορφώσουν κατά τρόπο αδιάθλαστο την άποψή τους για τις θέσεις, τα προγράμματα και τις προθέσεις μας”. 

1 σχόλιο: