9/10/10

Η υποψηφιότητα έμεινε χήρα..!

Απέσυρε το αίτημα του να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείων Σποράδων με τον Κώστα Αγοραστό, ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Πατσής. Μετά από αυτή  την απόφασή του, ο αντιδήμαρχος δέχεται προτάσεις - «πιέσεις» να είναι και πάλι υποψήφιος με τον Χρήστο Βασιλούδη...

11 σχόλια:

  1. Γιώργο σκέψου πάρα πόλη καλά . Τόσα χρόνια ήσουν ο εργάτης και αυτοί τα αφεντικά πολλές φορές σε πούλησαν και η κοινωνία λέει ότι αξίζεις κάτι πάρα πολύ καλύτερο και ανθρώπους που να εκτιμάν εσένα και το έργο σου και όχι να σε εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΥΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τα απίστευτα ευτράπελα που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Οκτωβρίου 2010 και καταγράφηκαν στα Πρακτικά, θα καταδεχτεί ο Πατσής να συνοδοιπορήσει και πάλι μαζί τους; Μου φαίνεται αδιανόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν ολίγοις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αγοραστός και το κόμμα άδειασε πάλι τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν αγωνιστεί γι αυτό.Γιώργο έκανες πίσω για να τους διευκονύσεις στο έργο τους.Εχουν χάσει όμως το παιχνίδι για ακόμη μια φορά από τις λανθασμένες κινήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ : ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.... Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστο σε αυτή τη δημοσίευση μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψή μας, να σχολιάσουμε. Γιωργάκη που πας να μπλέξεις πάλι; Το λέω αυτό γιατί είναι σίγουρο ότι θα ξανακαταβείς με τη "Δημοτική Υπέρβαση". Δηλαδή με το ανιστόρητο σύνθημα "μόνο εμείς μπορούμε";
    Και κάτι άλλο με την ευκαιρία
    Από ότι παρατηρούμε αυτός ο συνδυασμός με εκείνον του κ. Καρααγκιόζου έχουν με την πρωτοεμφάνιση των λογοτύπων τους δύο κοινά σημεία:
    1ον Χρησιμοποιούν και οι δύο τον όρο ή το σύνθημα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
    2ον Απαγορεύουν και οι δύο τη δημοσίευση σχολίων δείχνοντας πόσο δημοκράτες είναι.
    Βέβαια ο ένας το διόρθωσε αφαίρεσε το "όλοι" και έμεινε στο "μαζί" άρχισε δηλαδή τις εκπτώσεις από τώρα ... Μετά το έκαμε "ξανά μαζί"
    Αυτό που δεν μποροεί να κρύψει παρόλα αυτά ούτε αυτός ούτε κι ο άλλος, από τουσ απλούς πολίτες αυτού του τόπου είναι πως είναι μια από τα ίδια, περσινά ξινά σταφύλια, σπλάχνο από τα σπλάχνα ο ένας του άλλου.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο ξεκουράσου για λιγάκι. Μπορεί να μην συμφωνούμε πάντα αλλά τουλάχιστο δείχνεις ότι έχεις θάρρος να έχεις ενεργοποιημένα τα σχόλια.
    H.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί οι δυο υποψήφιοι Καραγκιόζος Βασιλούδης δεν έχουν ενεργοποιημένα τα σχόλια ; Παρακαλώ να μας απαντήσει ο διαχειριστής του μπλοκ αν δεν θέλουν σχόλια να μην ασχολούνται με το μπλοκ .
    Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτάσεις - «πιέσεις»;
    Και τι θα κάνεις τελικά Γιώργο, θα υποκύψει στις «πιέσεις»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργο τωρα πρεπει να μεινης λιγο μακρυα απο τα κοινα τη Σκοπελου, μονο ετσι θα καταλαβουν την αξια σου μερικοι. Εισαι αυτο που ζηταει το νησι ενας ανθρωπος με αξιες και ιδανικα για το τοπο του. Πιστευουμε σε σενα και περιμενουμε την ωρα που θα σε δουμε υποψηφιο για Δημαρχο. Εκει ανηκεις. Και οχι με αυτους που με το δικο σου κοπο καμαρωνουν για καποια πραγματα. Το νησι σε θελει ΔΗΜΑΡΧΟ τιποτα παρακατω.
    ***********ΑΝΥΣΗΧΩΣ*****************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργο επειδη εισαι αξιολογος και εχεις προσφερει πολλα απο την θεση που σου εδωσε ο κοσμος της σκοπελου,καλο θα ηταν να σκεφτεις καλα τα επομενα βηματα σου και να μην χαλασεις το ονομα που με τοσο κοπο και δουλεια εχεις αποκτηση.
    Σ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή