2/10/10

«Θεσσαλών Δύναμη»

«Θεσσαλών Δύναμη» ονομάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια, ο οποίος παρουσίασε το λογότυπο και τους υποψήφιους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες. 
Να σημειωθεί ότι το λογότυπο προέκυψε από προτάσεις νέων καλλιτεχνών  από όλη την Θεσσαλία μετά το σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε η παράταξη. Πρόκειται για την απεικόνιση ενός δυναμικού βέλους που συμβολίζει το 4 δηλαδή...

τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας που γίνονται μια δυναμική περιφέρεια και αυτό αποτυπώνεται στο βέλος του λογότυπου όπου τελικά κυριαρχεί το 1. Δηλαδή, όπως είπε ο κ. Παπατόλιας «η Ισχύς εν τη ενώσει!», που φυσικά συνδέεται με το σύνθημα του συνδυασμού: «Είμαστε το κέντρο της Ελλάδας … Διεκδικούμε τη θέση μας»
Οι αντιπεριφερειάρχες
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απ. Παπατόλιας παρουσίασε και τους 4 αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι είναι από το Νομό Λάρισας  η Λίτσα Λιακούληεπικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Νομαρχίας Λάρισας, από το Νομό Μαγνησίας ο Δημήτρης Μεργιαλής, Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Τοπογραφικής, Εγγείων Βελτιώσεων, από το Νομό Τρικάλων η Λώρεν Κασσοπούλου, Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και από το Νομό Καρδίτσας ο Νομάρχης Φώτης Αλεξάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου