29/10/10

Συνεχίζουμε και δίνουμε νέα προοπτική Τουριστικής Ανάπτυξης στα νησιά μας

Γιάννης Γιολδάσης
υποψήφιος
περιφερειακός σύμβουλος
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για να εκλέξουμε τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολο Παπατόλια.
Η αυτοδιοικητική διαδρομή και το όραμα για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας, του μέχρι τώρα Νομάρχη Μαγνησίας Απόστολου Παπατόλια, είναι τα εχέγγυα για το μέλλον και την υλοποίηση με αποφασιστικότητα των οραμάτων μας.
Ο νέος θεσμός της αιρετής Περιφέρειας, με τον σχεδιασμό του «Καλλικράτη», είναι πρόκληση για την τοπική κοινωνία, διότι απελευθερώνει δυνάμεις και δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους της περιφέρειας να σχεδιάζουν, να αποφασίζουν και να υλοποιούν.
Η απάντηση στα προβλήματά μας είναι η ανάπτυξη, που θα δώσει νέα...
προοπτική στα νησιά μας για να πορευτούμε στο μέλλον με αισιοδοξία.

Όλες οι δράσεις μας θα έχουν Τουριστική προοπτική με στόχο να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε καταφέρει με αγώνες, να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο, να δώσουμε έμφαση στο διαδικτυακό περιβάλλον, να συνδέσουμε τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και πολιτικές εξειδίκευσης και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού των νησιών μας. Επίσης θα εφαρμόσουμε επιθετικές πολιτικές για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος στις αγορές.
­­Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θα μου δώσει δύναμη να παλέψω και εγώ για την υλοποίηση αυτού του οράματος.
Διατέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος & πρόεδρος της Αναπτυξιακής Επιχείρησης Σκοπέλου (1999 – 2002), ήμουν Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου (1992 – 1994), Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Επαγγελματιών Σκοπέλου (1997 – 2003) και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου από το 2006 έως σήμερα.
Συμμετέχω στην Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Μαγνησίας από το 1998, επίσης συμμετείχα στο Δ.Σ. του ΚΕΚΑΝΑΜ (κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Μαγνησίας).
Έχω σπουδάσει στο Λονδίνο Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις (Διοίκηση Επιχειρήσεων), ζω στην Σκόπελο και διευθύνω το ξενοδοχείο Διόνυσος από το 1989.
Όλοι μαζί «Συνεχίζουμε και δίνουμε νέα προοπτική Τουριστικής Ανάπτυξης στα νησιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου