1/10/10

Υπέρ της ελεύθερης αφισοκόλλησης και κάθε πρόσφορου μέσου προβολής!

Στις 27/9/2010 στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου, μετά  από πρόσκληση του Δημάρχου Σκοπέλου κ. Χρ. Βασιλούδη προς τους υποψηφίους Δημάρχους και εκπροσώπους των υποψηφίων περιφερειαρχών σε κοινή σύσκεψη με σκοπό την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών, που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010 οι υποψήφιοι και εκπρόσωποι των υποψηφίων που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη δεν συμφώνησαν ομόφωνα για την διάθεση  και χρήση των χώρων.
Ο εκπρόσωπος του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ραμαντάνη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Ιωάννης Τραχανάς, εξέφρασε την αντίθεσή του ως προς την Υπουργική Απόφαση και ο Συνδυασμός που εκπροσωπεί είναι υπέρ της ελεύθερης αφισοκόλλησης και κάθε πρόσφορου μέσου προβολής του κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Επίσης ανέφερε ότι ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δεν διαθέτει αρκετά χρήματα για προβολή και δεν έχει και την αναλογική προβολή στα Μ.Μ.Ε. 

6 σχόλια:

  1. Αν δεν διαθέτει αρκετά χρήματα για προβολή να μην κάνει καθόλου.
    Θέλουν όμως να γεμίσουμε με βρωμοαφίσες και αεροπανό. Αιώνιο ΚΚΕ, αντί να συμφωνήσουν όλοι για μία φορά να μη λερώσουν και να κάνουν και οικονομία επιμένουν στις αφίσες λες και ο ψηφοφόρος εν έτει 2010 επηρεαζεται από τις αφίσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που πήγε η οικολογική σας συνείδηση; Ή την θυμόμαστε μόνο όταν μας συμφέρει... όπως και πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να φανώ επικριτικός, αλλά καμιά φορά με αυτά που διαβάζεις δεν γίνετε…
    Συγνώμη αγαπητοί συνΑνώνυμοι αναγνώστες, οι αφίσες είναι το πρόβλημα που δεν αφήνουν την οικολογική σας συνείδηση ήσυχη?
    Οι ΧΑΡΤΙΝΕΣ αφίσες που μαζεύονται το αργότερο 2-3 μέρες μετά τις εκλογές?
    Επειδή δυσκολεύομαι να πειστώ ότι όντως αυτό είναι το πρόβλημα σας, να προσθέσω ακόμα μερικά επιχειρήματα
    Προφανώς και θέλετε υποψηφίους, ανεξάρτητους(sic) βεβαίως βεβαίως, που έχουν απεριόριστο διαθέσιμο στο …ανεξάρτητο ταμείο τους για την …προβολή τους,
    φυσικά πρόκειται για ταμείο που προέρχεται από το υστέρημα τους και όχι από κάποιο κομματικό γαλαζιοπράσινο budget.
    Προφανώς και θέλετε υποψηφίους, ανεξάρτητους(sic) βεβαίως βεβαίως, που μπορούν και κάνουν την προβολή τους χωρίς φαιδρές αφίσες, αλλά τάζοντας μια θεσούλα για ένα κομμάτι ψωμί, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια όλων μας, κύρια των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη
    Προφανώς λοιπόν να θέλετε υποψηφίους που να μην σας λένε την αλήθεια για το ποιοι είναι, τι σκοπούς έχουν και από πού χρηματοδοτούνται.
    Προφανώς λοιπόν τα οικολογικά ζητήματα στην Σκόπελο εξαντλούνται στην χάρτινη αφίσα, και όχι στους βόθρους που πέφτουν το καλοκαίρι στο λιμάνι, στον Κεντριά, στα σκουπίδια στις παραλίες που αν δεν γίνει διαγωνισμός για καντίνα δεν μαζεύονται και πόσα άλλα ακόμα…
    Η υποκρισία είναι πολύ φανερή δυστυχώς.
    Φιλικά Χ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε κανέναν δεν αρέσει η υποκρισία...ακόμα και στους υποκριτές, τουλάχιστον όταν πρόκειται για υποκρισία των άλλων.
    Και η καχυποψία όμως σε βαθμό μηδενισμού κανέναν δεν ωφελεί...
    Και ναι να απορρίψω τα κοκκινογαλαζοπράσινα budget-με κουράσανε τα "ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"-, γιατί όμως να μη δεχτώ και να πρέπει οπωσδήποτε να υποψιάζομαι καποιον έξω απ' όλα αυτά που προσφέρεται να βοηθήσει τον τόπο; Γιατί οπωσδήποτε να μην μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην κινούνται οπωσδήποτε από "σκοτεινές δυνάμεις";
    Γιατί να φοβηθώ να εμπιστευτώ την τύχη του τόπου μου σε έναν τέτοιο άνθρωπο; Τουλάχιστον στο παρελθόν δε μ' έχει διαψεύσει- πάγιο πια φαινόμενο με όλες ίσως τις αποχρώσεις του γαλάζιου-πράσινου-κόκκινου-.
    Και στο κάτω-κάτω ο "ανεξάρτητος" δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος ερχόμενος από το πουθενά.
    Είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο με πολλές ικανότητες και ίσως τελικά να είναι ο μόνος που μπορεί τουλάχιστον να προσπαθήσει να βοηθήσει χωρίς υστεροβουλία.
    Α(ε.δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπληρωματικά ο "ανεξάρτητος" -κι εδώ καταρρίπτεται ένα ακόμα επιχείρημα κάποιων- το μοναδικό που τάζει είναι να προσπαθήσει ώστε να αναδειχθεί η Σκόπελος!
    Γι' αυτό και μόνο καλή του επιτυχία!
    Α(ε.δ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Χ.Π.
    1)Παρόλα τα αρχικά σου παραμένεις ανώνυμος.
    2)Κανένας δεν είπε οτι δεν τον ενοχλούν τα βοθρολύμματα το καλοκαίρι και οτι τον ενοχλούν μονο οι αφίσες του ΚΚΕ, απλά το ΚΚΕ είναι πλέον το μόνο που αφισοκολλεί.
    3)Οι χάρτινες αφίσες δε μαζεύονται το πολύ 3 μέρες μετά τις εκλογές. Δε ξέρω γιατι πρέπει η υπηρεσία δημοτικής καθαριότητας να επωμισθεί δωρεάν τον καθαρισμό από τις αφίσες που παρανόμως κολλήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή