31/10/10

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Όλοι μαζί για μια Νέα Αρχή στη Σκόπελο»

Την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ στη ΣΚΟΠΕΛΟ» παρουσία ενός ένθερμου κοινού 300 και πλέον ατόμων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραγκιόζος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε θερμά που τίμησαν τον συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία τους, για την οποία χαρακτηριστικά είπε πως: «…δηλώνει και τη νίκη του συνδυασμού μας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νέο νόμο Καλλικράτη, που αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και στις νέες αρμοδιότητες που εκχωρούνται στους δήμους από την κατάργηση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Στη μείωση των πόρων που υπαγορεύει, αφ’ ενός διεκδίκηση και ένταξη των έργων σε αναπτυξιακά προγράμματα, και αφ’ ετέρου έντιμη και χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος ώστε να λειτουργήσει σωστά ο νέος δήμος. Τέλος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού που χαράζει μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ ανάπτυξης και προόδου για όλο το νησί και για όλους τους κατοίκους.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΤΣΗ
Συγκινητική, άκρως ανθρώπινη αλλά και απίστευτα ενδιαφέρουσα η ομιλία του Επίτιμου Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού, κου. Ελευθερίου Πατσή, που ακολούθησε, κατέπληξε και ενθουσίασε όλο το ακροατήριο και όλες τις ηλικίες. Μια ομιλία, που λόγω της έκτασής της δεν έχουμε τη δυνατότητα να αναρτήσουμε στο παρόν blog.