30/10/10

Κώστας Πουλάκης: Γυρίζουμε την πλάτη μας στο δικομματισμό - Κανείς μόνος του στην κρίση


Το δικό του μήνυμα προς τους Θεσσαλούς πολίτες, μία μόλις εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, απέστειλε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Πουλάκης, επικεφαλής του περιφερειακού αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας». Σε αυτό αναφέρει:
«Το πρόγραμμά μας, οι αγώνες μας κι οι διεκδικήσεις μας είναι πρωτίστως οι άνθρωποι μας, όλοι κι όλες όσοι συστρατεύθηκαν στον συνδυασμό “Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας”. Αγωνιστές και αγωνίστριες της γειτονιάς, του χωριού, του κάμπου και της πόλης. Είναι αριστεροί…
ριζοσπάστες, ενεργοί πολίτες που δεν βολεύονται, πολίτες που θέλουν να αποδοκιμάσουν την πολιτική του μνημονίου της κυβέρνησης και της τρόικα, πολίτες που θέλουν να εμποδίσουν τα νέα μέτρα που πρόκειται να έλθουν μετά τις εκλογές, πολίτες που παλεύουν για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον της Θεσσαλίας.




Είναι άνθρωποι νέοι, που δραστηριοποιούνται για πρώτη φορά στα κοινά και συναντούν ανένταχτους πολίτες, ανθρώπους του μόχθου και της αγοράς, του πανεπιστημίου, των επιχειρήσεων, των κινημάτων, των τεχνών και των γραμμάτων. Όλες και όλοι, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, ιδιοτέλειες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, συγκροτούμε ένα ψηφοδέλτιο ανατροπής και αλληλεγγύης. Ένα ψηφοδέλτιο που προωθεί τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς. Σήμερα ξέρουμε ότι η ψήφος μας είναι κρίσιμη γιατί αφορά την ίδια μας τη ζωή. Δεν εκλέγουμε απλά περιφερειάρχη, δεν καταγραφούμε κομματικά ποσοστά. Με την απόφαση μας και την ψήφο μας ορίζουμε την τύχη της Θεσσαλίας, ορίζουμε την τύχη των παιδιών μας, την ίδια μας τη ζωή. Με όπλο τους αγώνες μας, τις προτάσεις μας και τους ανθρώπους μας, ζητάμε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει την επόμενη των εκλογών να ανοίξουμε μια χαραμάδα αισιοδοξίας και προοπτικής για τη Θεσσαλία στο μαύρο σκηνικό που έχει στήσει η κυβερνητική πολιτική με το μνημόνιο και τον περιβόητο “Καλλικράτη”. Γυρίζουμε την πλάτη μας στο δικομματισμό. Δύναμη μας η αλληλεγγύη. Κανείς μόνος του στην κρίση. Είναι στο δικό μας χέρι να δημιουργήσουμε τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και της ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ».

3 σχόλια:

  1. Μια ζωή γυρίζουμε την πλάτη μας στον δικοματισμός στην θεωρία,αλλά τα αποτελέσματα των εκλογών είναι εντελώς διαφορετικά. Θα είχα μεγάλη περιέργεια για το αποτέλεσμα,αν κυβερνούσαν επιτέλους αυτά τα μικρά κόμματα.Τι θα έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπετσάνη καλή σας επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αβίαστα κατά του μνημονίου.Υπάρχει εναλλακτική λύση και ποιά; Τα κορόιδια πέθαναν.Ζητάμε απαντήσεις εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή