14/11/10

Σκόπελος // αποτελέσματα // 13 από τα 13

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

31 σχόλια:

  1. Ευχαριστη εκπληξη......:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μιχελή,
    Παρ' ότι δεν σας ψήφισα, σας εύχομαι συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και κάθε επιτυχία στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στο νέο μας δήμαρχο!! Νίκησε η αλλαγή και η ελπίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια Κυριε Μιχελη. Ευχομαι να κανετε το καλυτερο για τη Σκοπελο, που τοσο εχει αδικηθει τα προηγουμενα χρονια. Ευχομαι να μην υποκιψεται στα γνωστα μικροσυμφεροντα που μονο πισω πηγαν το νησι τα προηγουμενα χρονια. Ενας Γλωσσωτης - Κλιματιανος....μα πανω απ'ολα Σκοπελιτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους καποιος αξιος ανθρωπος. Στο χερι του ειναι να το αποδειξει αλλη μια φορα ..... Ευχη ολων να τα καταφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μιχελή,
    Παρ' ότι δεν σας ψήφισα, σας εύχομαι συγχαρητήρια για την επιτυχία σας και κάθε επιτυχία στο έργο σας!DIMITRIOS KUKURINIS NY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το είπε και το έκανε το ΚΚΕ. 151 ΑΚΥΡΑ και ΛΕΥΚΑ, ενώ η αποχή έφτασε στο απίστευτο ποσοστό του 43,31%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Γιώργο, συγχαρητήρια για την εκλογή σου στο ύπατο αξίωμα του Δημάρχου.Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία με γνώμονα πάντα την πρόοδο όλων των Σκοπελιτών. Είναι στις ικανότητες σου να ενώσεις όλο το νησί και να παύσουν οι αντιπαλότητες και έριδες μεταξύ των κατοίκων του νησιού μας που τόσα χρόνια χωρίς ιδιαίτερο λόγο ταλάνιζαν τις σχέσεις μεταξύ των. Πιστεύω ότι το νησί μας ενωμένο θα πετύχει πολλά και δεν θα υπολείπεται από τα υπόλοιπα νησιά της πατρίδας μας. Δεν βρέθηκα κοντά σου για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο για έναν. Αντιδρούσα στο διαχωρισμό Γλωσσωτών-Κληματιανών-Σκοπελιτών που κακώς ευτυχώς λίγοι διαλαλούσαν. Σ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωνσταντίνος Ε. Μαρούλης15 Νοεμβρίου 2010 στις 9:39 π.μ.

    Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Σκοπέλου κο. Γιώργο Μιχελή για την καθαρή του νίκη. Όλοι οι δημότες Σκοπέλου θα πρέπει να στρατευτούν στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του τόπου και για την ανάπτυξη και ευημερία του. Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε σοβαρότητα, είτε ψηφήσαμε είτε όχι τον συνδυασμό του κου. Μιχελή. Τα «μεγάλα» λόγια να γίνουν πράξη και να προσπαθήσουμε να υλοποιηθούν όλα εκείνα που θα προωθήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας. Ας γίνει επιτέλους για μια φορά κάτι συλλογικό, κάτι που θα είναι αποτέλεσμα μιας κοινής προσπάθειας. Ας συνεργασθούμε όλοι μας με ομόνοια και με διάθεση για ειλικρινή προσφορά, χωρίς ιδιοτέλεια και εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων.
    Πιστεύω, αγαπητέ Δήμαρχε, ότι θα πρέπει με έμφαση και με επιμονή να επιδιώξεις το αυτονόητο: ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, … ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΜΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ, … ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ….

    Συγχαρητήρια και πάλι, απ’ τον συμπολίτη σου

    Κωνσταντίνο Ε. Μαρούλη
    Διπλ. Ηλεκτ. Μηχανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους... Αυτό θα πει ριζική αλλαγή... Πρρώτη φορά δήμαρχος Γλωσσώτης! Εύχομαι καλή δύναμη και καιρός είναι να δώσουμε και λίγη προσοχή στα χωριά εκτός Σκοπέλου. Υπάρχουν και αυτά βλέπετε!
    Καλορίζικος Δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Μιχελή συγχαρητήρια για την εκλογή σας! Ελπίζω να συνεχιστούν με εσάς στα ηνία όλα τα έργα του αξιόλογου πρώην Δημάρχου μας κ. Βασιλούδη που λόγο του λιγοστού χρόνου που είχε στη διάθεση του δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει.. Όπως για παράδειγμα ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ του ¨ΕΛΙΟΥΣ που το καθαρό προϊόν του θα καταλήγει ανοιχτά από την ακτή ΑΡΜΕΝΟΠΕΤΡΑ... Ξέρετε εκεί που κάποιοι από την Εκάλη έχουν ΟΙΚΟΠΕΔΑ.. Αν το πραγματοποιήσετε σας βγάζω το καπέλο και την επόμενη τετραετία θα είμαι στο πλευρό σας με την δικιά μου ψήφο και πολλών άλλων! Καλή και δημιουργική Τετραετία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λαός της Σκοπέλου έκανε την επιλογή του που είναι αυτή που διαβάζουμε στον παραπάνω πίνακα. Εμείς οφείλουμε να τη σεβαστούμε, όπως σεβαστήκαμε πριν 4 χρόνια την επιλογή Βασιλούδη.
    Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε τη νέα δημοτική αρχή στο έργο της, για να πάει ο τόπος μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωτη Κυριακη ακυρα-λευκα 109,δευτερη Κυριακη ακυρα-λευκα 151.Το ΚΚΕ ειπε ακυρο-λευκο οι ψηφοφοροι του Ραμαντανη το εκαναν?Ο Χ Ι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 15/11, 1:21 μ.μ.
    Ναι, αλλά η αποχή της δεύτερης Κυριακής ήταν 43,31% ενώ την πρώτη Κυριακή ήταν 38,21%. Αυτό σημαίνει ότι επιπλέον ένα 5,1% δεν προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει τον έναν ή τον άλλον. Μεταξύ αυτών κι εγώ. Το επιπλέον 5,1% ΑΠΟΧΗ επί του συνόλου των 5.511 εγγεγραμμένων σημαίνει ότι 281 ψηφοφόροι προτίμησαν να μην κάνουν ούτε καν τον κόπο.
    151-109=42+281=323 άκυρα + λευκά + νέα αποχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια κ. Μιχελή νίκησαν οι καλές σας διαπραγματεύσεις με τον κ. Καραγκιόζο που απο ότι μαθαίνουμε θα τον κάνετε και αντιδήμαρχο. Άδικο διότι η Σκόπελος τον έβγαλε τρίτο, αλλά έτσι είναι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έτσι είναι φίλε το ΚΚΕ μια ζωή φορά τη μάσκα του άκυρου - λευκού, εξαπατεί τους ψηφοφόρους του και λειτουργεί υπογείως. Τώρα ψήφισαν κατά του μνημονίου δηλαδή για να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. k. Μαρούλη, γιατί να συνεργαστούμε, ο κ. Μιχελής την τετραετία που ήταν αντιπολίτευση συνεργάστηκε και βοήθησε τον Δήμο μας? όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 15/11, 3:21 μμ. – 323 του ΚΚΕ δεν ήθελεν ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 15/11, 3:23 μμ. // Φίλε, όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί, δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Εσύ να μην συνεργαστείς αφού δεν το επιθυμείς… εμείς όμως και θέλουμε και μπορούμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. συμφωνω ...μπορει να βρισκοταν στα περισσοτερα δημοτικα συμβουλια αλλα ποτε δεν εδειξε ενδιαφερον για τα θεματα που απασχολουν το νησι μασ ...τωρα θυμηθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακόμα δεν τέλειωσαν οι εκλογές και άρχισαν πάλι τα ψέματα και η παραπλάνηση του κόσμου...! Απίστευτες οι φαντασιώσεις σας κύριε 15/11, 3:19 μμ… στον ύπνο σας το είδατε αυτό χθες το βράδυ;

    Καλλικράτης - Άρθρο 59 - Αντιδήμαρχοι
    Το δήμαρχο επικουρούν οι αντιδήμαρχοι. Αντιδήμαρχοι είναι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ορίζει ο δήμαρχος και στους οποίους μεταβιβάζει την άσκηση αρμοδιοτήτων καθ’ ύλην και κατά τόπο.

    Της πλειοψηφίας κύριε, αν καταλάβατε καλά..! όχι της μειοψηφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακόμη δεν τελείωσαν οι εκλογές και άρχισε η λασπολογία. Ο κος Μιχελής δικαιούται να πάρει την ευκαιρία του που του δόθηκε από το Σκοπελίτικο λαό μέσα από τη διαδικασία των εκλογών. Σε συνεργασία με το ζόρι δεν μπορεί να συρθεί κανένας, ο καθένας είναι υπεύθυνος και λογοδοτεί για τις πράξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρμοδιότητες Αντιδημάρχων
    Το δήμαρχο επικουρούν οι αντιδήμαρχοι. Αντιδήμαρχοι είναι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ορίζει ο δήμαρχος και στους οποίους μεταβιβάζει την άσκηση αρμοδιοτήτων καθ’ ύλην και κατά τόπο. Οι κατά τόπον αρμοδιότητες ασκούνται στα όρια μιας ή περισσότερων δημοτικών ενοτήτων της παρ. 1 του άρθρου 2 του παρόντος. (παρ.1 άρθρο 59 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/2010 τεύχος Α’)
    Οι αντιδήμαρχοι εκτός των καθ’ ύλην αρμοδιοτήτων που μεταβιβάζει σε αυτούς ο δήμαρχος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οπωσδήποτε και οι αρμοδιότητες για θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ασκούν και τις ακόλουθες κατά τόπον αρμοδιότητες:
    α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.
    β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.
    γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα.
    δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
    ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
    στ) Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να τους μεταβιβάζει με απόφασή του ο δήμαρχος, που αφορά τη δημοτική ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΩΝ/ΝΟΣ Ν. ΚΟΣΜΑΣ ,Μπουμπουλίνας 9-11- ΑΘΗΝΑ Τηλ. 6932.438 43815 Νοεμβρίου 2010 στις 8:16 μ.μ.

    Σας τα είπα τηλεφωνικά , ας τα 'πω και έτσι. Κύριε Μιχελή ,αγαπητέ Γιώργο, Σας συγχαίρω για την νίκη σας στις Εκλογές και την καθαρή ανάδειξή σας σε Δήμαρχο Σκοπέλου. Εύχομαι ολόψυχα ευόδωση του έργου σας ,από την νέα θέση, στην οποία σας έταξε ο Σκοπελίτικος λαός, για το καλό του νησιού μας και όλων των Σκοπελιτών . Καλορίζικος . ΚΩΝ/ΝΟΣ Ν. ΚΟΣΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 15.11.2010, 3:21.... και πως εξηγήτε αγαπητέ φίλε ότι στα τμήματα που έβγαινε πρώτος ο κ. Ραμαντάνης τώρα βγήκε πρώτος ο κ. Μιχελής, φτάνει η κοροϊδία σας.....και κάτι άλλο απο τους 151 που ψήφισαν λευκό ή άκυρο δεν ήταν μόνο ψηφοφόροι του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και απο εμένα που ψήφισα λευκό αλλά δεν ανήκω σε κανένα απο τα δύο κόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είναι λασπολογίες ούτε έχουμε κάτι εναντίον του νέου μας Δημάρχου γιατί ο Δήμαρχος είναι για όλους ανεξαρτήτως αν δεν τον ψηφίσαμε. Είναι όμως φήμες που ακούστηκαν ακριβώς την επομένη τον εκλογών, έδω είμαστε όλοι να δούμε αν θα βγούν αληθεινές. Μακάρι να διαψευστούμε γιατί αυτός που βγαίνει τρίτος και οι συμβούλοι τους οφείλει να είναι στην αντιπολίτευση και πουθενά αλλού....ο λαός μίλησε, έβγαλε πρώτο τον κ. Μιχελή και τρίτο τον κ. Καραγκιόζο με πολύ μικρό ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι ευχόμαστε να δούμε τις υποσχέσεις του Δημάρχου πράξεις, όλοι ευχόμαστε να γεμίσει το νησί τουρίστες, όλοι ευχόμαστε να φέρει τον παιδίατρο και τον γυναικολόγο που υποσχέθηκε τις πρώτες 100 μέρες, προεκλογικά να δούμε αν θα καταργήσει και τον μισθό του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ....έτσι είχε δεσμευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ 16/11, 10:28…. Αμέσως μετά τα αποτελέσματα της νίκης του, ο νέος δήμαρχος δήλωσε στην ομιλία του: «Ο κ. Βασιλούδης μου τηλεφώνησε πριν από λίγο, μου ευχήθηκε για την νίκη μας, τον ευχαριστώ γι' αυτό και θα είναι και αυτός και οι υπόλοιποι, άξιοι συνεργάτες μου στη νέα δημοτική αρχή.»
    Εσύ δηλαδή τι προτείνεις; Η αντιπολίτευση να μην συνεργαστεί για το καλό του τόπου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ 16/11, 10:31 δεν θυμάμαι να είχε ειπωθεί προεκλογικά κάτι συγκεκριμένο για τον μισθό του προέδρου της ΔΕΥΑΣ...
    Κάτι είχα ακούσει για τον μισθό του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ...
    Αν ξέρεις κάτι περισσότερο από εμάς σε παρακαλούμε ενημέρωσέ μας.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή