15/11/10

Γιώργος Παχής: Η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτοξεύουν

Ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Παχής βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Μιχελή στη Σκόπελο, για να συγχαρεί τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο. Παίρνοντας τον λόγο είπε, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα:
«Η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτοξεύουν. Όταν πριν 8 χρόνια οι Σκοπελίτες μου έκαναν την υπέρτατη τιμή να με εκλέξουν δήμαρχο, από αυτό το ίδιο μπαλκόνι είχα πει: ''η δύναμη του δικαίου και της πίστης έκαμψε όλα τα αντιδραστικά στοιχεία''. Τώρα ξαναλέω, η δύναμη του ''ισχυρού'' εκάμφθη από τη δύναμη του δικαίου και της πίστεως. Ζήτω η Σκόπελος! Ζήτω ο Δήμαρχος όλης της Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής!»

5 σχόλια:

  1. τον Μιχελη τον πιστεψαν και τον εκτιμησαν πολλοι και απο τους ψηφοφορους που δεν τον ψηφισαν..η εκλογη του Μιχελη ακολουθει το ρευμα της αλλαγης και των νεων προσωπων σε ολη την Ελλαδα..εαν ομως δεν ανταποκριθει στις προσδοκιες μας, θα επηρρεασει εκλογικες αντιληψεις και νοοτροπιες αρνητικα σε μεγαλο βαθος χρονου..Μιχελη το νου σου!!! -Γιωργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα κ. Παχή μήπως έχετε μπερδευτεί, δεν ψήφισαν εσάς οι Σκοπελίτες τον κ. Μιχελή ψήφισαν. Εσείς δεν μας δώσατε την επιλογή να σας ξαναφησουμε ή να σας καταψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που ο κύριος Γ. Παχής, πρώην δήμαρχος Σκοπέλου, στηρίζει ανοιχτά τον κύριο Μιχελή. Χαίρομαι επίσης που καταδικάζει ανοιχτά «τη δύναμη του ισχυρού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σας κύριε Παχή που στηρίζετε το νέο δήμαρχο. Αυτό σας τιμά ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...

    Διαβάζοντας την παραπάνω δήλωση μου ξυπνούν οι μνήμες του παρελθόντος... Πριν 8 χρόνια ο τότε υποψήφιος δήμαρχος θέλησε να αναρριχηθεί στην εξουσία(πράγμα το οποίο πέτυχε)ξεδοντιάζοντας τους τότε τοπικούς άρχοντες... μετά απο 8 χρόνια πανηγυρίζουν όλοι μαζί την νίκη του νεοεκλεγέντα δημάρχου. ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή