14/11/10

Δήλωση του νέου Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή: Ενότητα και συνεργασία με όλους τους δημότες του νησιού μας

Είμαι πολύ ευτυχής που ο λαός της Σκοπέλου με ανέδειξε ως Δημοτικό άρχοντα για την επόμενη τετραετία. Σας ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την ψήφο σας. Θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.
Μας περιμένει πολλή δουλειά, έχουμε όμως πολύ όρεξη για δουλειά. Με μεθοδικότητα, ευθύνη και σοβαρότητα θα καταφέρουμε να πάμε το νησί μπροστά σε όλους τους τομείς.
Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι η ενότητα και η συνεργασία όλων των δημοτών μας.

35 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο Κ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τα διαμάντια ξεχωρίζουν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ....τα διαμάντια πάντα ξεχωρίζουν....αν δεν κρατήσουν τη λάμψη τους στο χρόνο...απλά..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.....! Ειδού η απόδειξη....!!!!!!!!!!
    Συγχαρητήρια στον κ. Μιχελή...νιώθω πανευτυχής.....αν και δεν μπόρεσα να ψηφίσω, λόγω το ότι ζω εκτός Ελλάδας...νιώθω ότι ψήφισα τηλεπαθητικά....! Μπράβο κ. Μιχελή......η Σκόπελος για 1 φορά...σκέφτηκε ΣΩΣΤΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και με την ευκαιρία....ένα μεγάλο μπράβο στους ιδιοκτήτες αυτού του blog που μας κρατάν ενήμερους σε πραγματικό χρόνο για τα δρώμενα του τόπου μας....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης των Σκοπελιτών που σε ανέδειξαν στο αξίωμα του Δημάρχου. Εύχομαι επίσης όλα όσα έχεις σχεδιάσει να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις στην περίοδο της δημαρχίας σου και να κάνεις πράξεις τις προεκλογικές υποσχέσεις σου.
    Συγχαρητήρια για αυτή την επιτυχία, σου από καρδιάς και εύχομαι τα καλύτερα.

    Κώστας Μαρούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.Μιχελη συγχαρητηρια.....ενα μεγαλο μπραβο ομως σε οσους συνομοτησαν εναντιον τ κ.Βασιλουδη πισω απο την πλατη του και τον κοροιδευαν ακομα και την τελευταια στιγμη....μεσα απο αυτη την εκλογικη αναμετρηση πολλοι απο εμας εμαθαν τουσ πραγματικουσ φιλουσ και εχθρους τουσ...τελος ευχομαι το δημαρχειο να παραμεινει στη Σκοπελο και το λιμανι τησ να μν αποκοπει απο τα λιμανια με τα οποια ενωνωνταν....σεβομαι την προτιμηση των Σκοπελιτων αλλα πολυ φοβαμαι οτι γρηγορα θα το μετανιωσουν...ασ βγω ψευτησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 15/11, 1:35 π.μ.
    Μην λες ότι κάποιοι συνωμότησαν εναντίον του Βασιλούδη πίσω από την πλάτη του και τον κορόιδευαν ακόμα και την τελευταία στιγμή. Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος.
    Ο Βασιλούδης από το 34,07% της πρώτης Κυριακής ανέβηκε στο 44,85% την δεύτερη. Πήρε δηλαδή ένα 10,78% περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ.Βασιλούδης είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος με ήθος και ευγένεια.Αποχωρεί από το αξίωμα του Δημάρχου με ένα αρκετά υψηλό ποσοστό.
    Τους λόγους της ήττας εντός εισαγωγικών θα τους αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες,δημόσια μέσω του blog,αν μας δώσει την ευκαιρία ο διαχειριστής του.
    Αυτά τα λίγα λόγια από ένα άνθρωπο που δούλεψε μαζί του και του εκφράζει τον αμέριστο σεβασμό του.
    Μαζί θα είμαστε Δήμαρχε,απ΄ όποιο μετερίζι,αποφάσισε να σε τοποθετήσει ο Σκοπελίτικος λαός,καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 14/11, 10:00 μ.μ. – Μην λυπάσαι γιατί οι τρεις σύμβουλοι της αντιπολίτευσης της παράταξης του κυρίου Βασιλούδη θα έχουν όλες τις ευκαιρίες να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο μας για να τον πάμε όλοι μαζί μπροστά.
    Πιστεύω πως με δήμαρχο τον κ. Μιχελή το Δημοτικό Συμβούλιο θα λειτουργήσει ομαλά και πως θα δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιηθούν και οι τρεις, όπου μπορεί και θέλει να προσφέρει ο καθένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @1:35
    Πιστευω πως τετοιου ειδους ισχυρισμοι περι δημαρχειου και λιμανιου, ειναι επιχειρηματα λαικισμου και φοβικοτητας. Το αποτελεσμα των εκλογων δειχνει πως ολα αυτα δεν επιασαν, ευτυχως, τοπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προτου το τελος μη μακαριζεις.....επισησ το αποτελεσμα των εκλογων δειχνει οτι τα χερια κατω απο το τραπεζι καλα πιαστηκαν......οπωσ και το οτι οι ψηφοφοροι ορισμενων συνδυασμων υποκινουνται με τετοιον τροπο οπωσ τα προβατα απο τον τσοπανη.....χτεσ παιχτηκε ενα μεγαλο παιχνιδι στισ πλατες του κ.Βασιλουδη....οσο για το αν θα μεταφερθουν το δημαρχειο και διαφορες αλλες υπηρεσιες στη γλωσσα θα το δουμε πολυ συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω αν χτες παίχτηκε ένα μεγάλο παιχνίδι στις πλάτες του κου Βασιλούδη το σίγουρο είναι ότι για μια τετραετία παίχτηκε ένα κακό παιχνίδι στις πλάτες των Σκοπελιτών. Θα πρέπει να το χωνέψουν κάποιοι ότι για την επόμενη τετραετία δήμαρχος μας, όλων των Σκοπελιτών, θα είναι ο Γιώργος Μιχελής. Για προβοκατόρικα σχόλια του τύπου μεταφοράς υπηρεσιών στη Γλώσσα και αποκλεισμού του λιμανιού της Σκοπέλου να τις απευθύνεται σε πρόβατα και όχι σε συνειδητοποιημένους πολίτες. Όλοι μαζί στηρίζουμε το Γιώργο για το καλό του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο δημαρχοσ αδιαμφισβητητα ειναι για ολουσ ασχετα αν τον εχουν ψηφισει η οχι ολοι οι δημοτες.Τα αποκαλουμενα προβοκατορικα σχολια σε λιγο καιρο θα γινουν πραγματικες πραξεις και οχι τοσο απο τον κυριο μιχελη οσο απο τουσ συμβουλουσ τουσ η οποιοι ειναι στην πλειοψηφια τουσ γλωσσοτεσ και θα σκεφτουν να κανουν το καλυτερο για το χωριο τουσ.Οσο για παιχνιδι στισ πλατεσ των Σκοπελιτων δεν νομιζω οτι παιχτηκε ποτε .Ο κ.Βασιλουδησ εκανε οτι μπορουσε για το καλο του τοπου μασ την περασμενη 4ετια χωρισ να εκτιμηθει στο ελαχιστο το εργο του λογω εμπαθειασ μερικων κομματοσκυλων οι οποιοι δεν τουσ εφτασε που κατεστρεψαν τη Σκοπελο τα προηγουμενα χρονια τωρα μπαινουν απο την "πισω πορτα" του δημαρχειου και θα ειναι παλι μεσα σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημέρα δεν θέλω να κάνω ανάλυση τα εκλογικά αποτελέσματα όμως έχω μια απορία μπένοντας στο blog και διαβάζοντας εδώ από όλους τους συμπατριώτες μας διάφορα σχόλια μα εινε δυνατόν να γράφουν όλη ανώνυμα δεν έξι κανένας τα @@ να γράψη με το όνομα του τη συμβενη τη φοβόσαστε μπορίτε να μου απαντήσετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 15/11, 10:08 π.μ.
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ πίσω από τις πλάτες του Βασιλούδη. Αντιθέτως, τα ποσοστά του τη δεύτερη Κυριακή ανέβηκαν αρκετά. Πιστεύω πως πήγε πολύ καλά.
    Τώρα, από τη θέση που θα έχει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος, θα πρέπει να προσφέρει για το καλό του τόπου μας. Αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα και με αυτό το θέμα πρέπει να ασχοληθούμε. ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα θερμά μου συγχαρητήρια κ.Μιχελή για την μεγάλη επιτυχία σας.

    Επιτέλους οι Σκοπελίτες έδειξαν και στην πράξη πως δεν τους πείθουν τα "Ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" καθώς και τα βρώμικα και ύπουλα παιχνίδια κάποιων που έβαζαν τα προσωπικικά τους συμφέροντα πάνω από το καλό του τόπου.

    Χτες δεν νίκησε μόνο ο κ.Μιχελής.
    Νίκησε ΟΛΟ το νησί μας.

    Είναι καιρός να συνεργαστούν, να βοηθήσουν όλοι και να δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας για να πάει μπροστά η ΣΚΟΠΕΛΟΣ μας.

    Υ.Γ. Επίσης συγχαρητήρια τον υπεύθυνο του blog για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
    Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει έτσι.
    Ρ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία Προβιά & θέλω να πω πως εγώ είμαι ο συντάκτης του σχολίου 15 Νοεμβρίου 2010 10:56 πμ, είμαι ο Άγγελος Διομής από τη Γλώσσα, με πολλούς φίλους από τη Σκόπελο αφού τέλειωσα το Λύκειο στη φιλόξενη Σκόπελο. Ποτέ δεν έχω μπει στη λογική του να ψηφίζω μόνο Γλωσσιώτες, θέλω να ψηφίζω τους ικανούς και πάντα όπως και τώρα στους σταυρούς μου συμπεριελάμβανα φίλους από τη Σκόπελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι καλά που δεν παίχτηκε κανένα παιχνίδι πίσω απο τις πλάτες του κ. Βασιλούδη....σήμερα κιόλας ο νέος μας δήμαρχος μοίρασε τα αξιώματα σε αυτούς που τον στήριξαν απο την πίσω πόρτα...για δείτε τα πρόσωπα και μετά μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 15/11, 3:34 μμ. Φίλε, τι εννοείς για παιχνίδι πίσω από τις πλάτες του Βασιλούδη; Είχε συμφωνήσει κάτι ο Βασιλούδης και αλλιώς το περίμενε το αποτέλεσμα; Ποιοι τον κορόιδεψαν; Δεν καταλαβαίνω… κάντο μας λιανά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 15 Νοεμβρίου, 11:37. Συμφωνούμε ότι ο κ. Βασιλούδης έκανε ότι μπορούσε. Το έχουν γράψει και άλλοι στο παρελθόν, σε πάρα πολλά σχόλια. Ακριβώς όπως το γράφεις. Έκανε ότι μπορούσε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ όμως να κάνει περισσότερα γι’ αυτόν τον λόγο τον αλλάξαμε. Είναι πολύ απλό. Τώρα τι μας λες εσύ για εμπάθειες κλπ, δεν το αντιλαμβάνομαι.
    Δημοκρατία έχουμε, το παραβάν μας κρύβει, ψηφίζουμε ότι πιστεύουμε καλύτερο για τον τόπο μας. Αυτό δεν απαγορεύεται, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν ο τεως ηταν σωστος,δικαιος και αμεροληπτος σε σημαντικα ζητηματα των πολιτων θα ηταν παλι δημαρχος αλλα προτιμησε το λαθος δρομο που τον οδηγησε εκτος ΔΗΜΟΥ.Τωρα αν δεν φταιει ο ιδιος γι αυτες τις αποφασεις και φταινε καποιοι αλλοι τοτε ας προσεχε να μην τους ακουγε γιατι ο σοφος λαος εχει ενα οπλο στα χερια του που λεγετε ΨΗΦΟΣ και εινα αποτελεσματικο ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.
    Καλη επιτυχια ΓΙΩΡΓΟ και μακρια απο κλικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο τέως έχασε λόγω συμφωνιών που δεν έκανε όπως έκαναν κάποιοι άλλοι, στην Σκόπελο ζούμε και τα ξέρουμε δεν ζούμε στο Παρίσι. Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Σκόπελος και το Έλιος τον Βασιλούδη προτίμησε. Αυτοί που πλησίασαν τον κ. Μιχελή για να επωφεληθούν προσωπικά, έκανα ότι μπορούσαν για να πάει το νησί πίσω διότι να σας θυμίσω ο κ. Βασιλούδης τα τελευταία 2 χρόνια δεν είχε την πλειοψηφία, αδίκως λοιπόν τον κατηγορείτε γιαυτά που δεν έκανε, κατηγορήστε την αντιπολίτευση του καλύτερα. Να βλέπετε πιο σφαιρικά τα πράγματα και να δω πως θα ξεμπερδέψει ο κ. Μιχελής απο τις κλίκες που έμπλεξε, αν καταφέρει και ξεμπερδέψει θα του βγάλω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 15 Νοεμβρίου, 4:58, όχι φίλε, το λάθος ήταν ότι ο Βασιλούδης δεν κανόνισε τίποτα. Ήταν ένας εναντίον τριών....ήλιου φαεινότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:59 Αν ήταν έτσι όπως τα λες θα συμφωνούσα μαζί σου, αλλά εδώ στην Σκόπελο δεν έχουμε μάθει να ψηφίζουμε με βάση το σωστό ή το δίκαιο....έχουμε μάθει να ψηφίζουμε με γνώμονα το προσωπικό όφελος. Δηλαδή ο Δήμαρχος δεν μας έφτιαξε το δρόμο έξω απο το κτήμα μας, δεν μας έβαλε το παιδί μας στον Δήμο κ.τ.λ. Άκουστηκαν πολλά τέτοια για τον κ. Βασιλούδη, γλίτωσε ο άνθρωπος που δεν βγήκε, τώρα για τον κ. Μιχελή πολύ λυπάμαι γιατί θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολλές τέτοιες απαιτήσεις των ανθρώπων που τον ψήφισαν....του εύχομαι κουράγιο γιατί θα προσγειωθεί ανώμαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν χρειάζεται κ. Προβιά να γράφουμε το όνομα μας γιατί σε αυτό το νησί όποιος λέει την άποψη του βρίσκει τον μπελά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οταν είναι πολλοί αυτοί που γράφουν επώνυμα,μην φοβάσαι δεν θα βρουν το μπελά τους. Θα μείνουν οι λίγοι να τρώγονται με τα ρούχα τους και την κακία τους και να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.Οταν γράφεις κάτι επώνυμα είναι και αληθινό.Όλα τα άλλα είναι κακοήθειες και μικροπρέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε σχολιαστή 1.35,τα μάθατε;
    Ο νέος δήμαρχος δεν θα μεταφέρει στη Γλώσσα μόνο το δημαρχείο αλλά και το Παλούκι!!!
    (Οι Γλωσσώτες πάντα ζήλευαν το Παλούκι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τελικά ποιοί είναι αυτοί που πλησιάζουν τον εκάστοτε Δήμαρχο για να επωφεληθούν προσωπικά;
    Μήπως είμαστε όλοι εμείς που ζητάμε θελήματα.
    Που βλέπουμε το Δήμο και γενικά την κάθε Δημοτική Αρχή,δέσμια της ψήφου μας.Που ανεβάζουμε και κατεβάζουμε Δημάρχους,χωρίς να κρίνουμε το γενικό καλό και την προσφορά τους,αλλά μόνο το προσωπικό μας συμφέρον ή τα λόγια που μας πλασάρουν, χωρίς να έχουν προσωπική γνώση.
    Που αναγκάζουν τους Δημάρχους να ασχολούνται με τα μικροσυμφέροντα του καθενός.
    Ο Δήμος αγαπητοί μου,είμαστε όλοι εμείς και η κάθε Δημοτική Αρχή έχει χρέος να ασχολείται με τα μεγάλα, τα οποία θα προσφέρουν όφελος σε όλους και όχι στους λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κ. Βασιλούδης πιθανόν έχασε γιατί έκανε τίμιο αγώνα. Τον έφαγαν οι κροταλίες που χρόνια τώρα πριονίζουν τις καρέκλες των πάντων. Είναι τα φίδια εκείνα που δεν θα άντεχαν να μείνουν εξω απο τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας. Αφου δεν μπορούσαν απο την πόρτα επέλεξαν την πίσω πόρτα ή το παράθυρο του δημαρχείου. Κυριε Βασιλούδη είναι μεγάλο το μεγαλείο της ψυχής σας. Αυτή η καλοσύνη και η ευθύτητα ήταν που σας έστειλαν στην αντιπολίτευση.Είχατε περιθώριο να πνίξετε τα δηλητηριώδη φίδια άλλα θεωρήσατε ότι το να μην ασχολείστε μαζί τους θα εκτιμηθεί απο όλους. ΛΑΘΟΣ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτε την ηθική και τίμια παρουσια σας στα τοπικά πολιτικά δρώμενα του νησιού μας.
    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 16 Νοεμβρίου 11:53...
    Τότε γιατί έγραψες παραπάνω ότι συνωμότησαν εναντίον του Βασιλουδη πίσω από την πλάτη του και τον κορόιδευαν ακόμα και την τελευταία στιγμή;
    Δηλαδή τι υπόσχονταν αυτοί οι «συνωμότες» στον Βασιλούδη την τελευταία στιγμή;
    Εννοείς ότι είχαν βρεθεί και με τον Βασιλούδη και του υποσχέθηκαν, εκτός από τον Μιχελή, αλλά τον κορόιδευαν πίσω από την πλάτη του;
    Εξήγησέ μας, αλλιώς μην γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τον Δήμαρχο τον έφαγε το ψηφοδέλτιό του, τα ρουσφέτια που έκανε τελευταία στιγμή, ο οργανωτής του προεκλογηκούτου αγώνα στο υπόγειο του οποίου έγινε η επιλογή και μπήκαν όλες οι υπογραφές για το ψηφοδέλτιο του, ο εγωϊσμός του Χρήστου, οι τυχοδιόκτες που εκτέθηκαν σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια μέχριν να εκλεγούν - βολευτούν οικογενειακώς από τον Χρήστο, οι Αντιδήμαρχοι και ο μισθοφορικός στρατός του Χρήστου, καθώς και το ότι τα νερά τελευταία ανέβηκαν και έφτασαν σε μικρό βάθος ακόμα και στον Πύργο. Ακόμα τον έφαγε και εκείνος που όπου πάει χάνει. Κρίμα γιατί ο Χρήστος είναι καλός άνθρωπος είχε όμως την τύχη να έχει πολυ κακιά αυλή κι αυτά οι Σκοπελίτες τα βλέπουν καθαρά. Καλή επυτιχία στον νέο Δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 16/11, 6:20 // ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ..!
    Να αγιάσει το στόμα χρυσόστομε.. !
    Μπράβο σου και μπράβο στον διαχειριστή που δεν απέρριψε το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τον Χρήστο τον έφαγε το Κ.Κ.ΣΚΟΠΕΛΟΥ ,ως μη κουμουνιστή Δήμαρχο [Πάγια αλλά και θεμητή επιδίωξη του]. Αξιότιμε κύριε "αναλυτή" 16-11-10 6.20 μ.μ ,αν δεν ανήκεις στον χώρο αυτό , μάλλον θα πρέπει να εξηγήσεις στον εαυτόν σου πώς την "πάτησες". Ο Χρήστος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο, εσύ μπορούσες όμως,αλλά που να σ'αφήσει η εμπάθεια και η εξ αυτής τύφλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΜΠΑΘΕΙΑ!!! Προς τον Χρήστο Βασιλούδη αλλά και προς τους συμβούλους του. Ειδικά μετά τις σταυροδοσιες της πρώτης Κυριακής όπου φάνηκε ακριβώς ποιοι δουλεψαν την τετραετία που πέρασε τους έπιασε πανικός.Οι μεγαλοκομματάρχες πήραν το φτυάρι και άρχισαν το θάψιμο.Τους πόνεσε. Αλλά γιατί δεν έβγαιναν ευθαρσώς και δημοσίως να πουν τις επιλογές τους;Τι τους φόβιζε;Ισως περίμεναν το κατιτι τους κάτω απο το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς σχολιαστή της 16 Νοεμβρίου / 7:28 μ.μ.
    Σταματήστε παρακαλώ να χρεώνετε τα λάθη της τετραετούς θητείας Βασιλούδη (εκ των οποίων έχασε αυτές τις εκλογές) στο ΚΚΕ. Αυτό είναι ανήκουστο..! Από τα αναλυτικά αποτελέσματα και από την αποχή των ψηφοφόρων του ΚΚΕ μπορείτε να εξάγετε καθαρά τα συμπεράσματά σας.

    Πρώτη Κυριακή άκυρα-λευκά 109. Δεύτερη Κυριακή άκυρα-λευκά 151.
    151-109=42 ψηφοφόροι υπάκουσαν στη γραμμή του κόμματος.

    Η αποχή της δεύτερης Κυριακής ήταν 43,31% ενώ την πρώτη Κυριακή ήταν 38,21%. Αυτό σημαίνει ότι επιπλέον ένα 5,1% αριστερών έκανε αποχή και δεν προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει τον έναν ή τον άλλον. Το επιπλέον 5,1% αποχή επί του συνόλου των 5.511 εγγεγραμμένων σημαίνει ότι 281 (5.511x5,1%) ψηφοφόροι προτίμησαν να μην κάνουν ούτε καν τον κόπο να ψηφίσουν.

    151-109=42+281=323 άκυρα + λευκά + νέα αποχή

    Επίσης δείτε το εκλογικό τμήμα 414 της Σκοπέλου, στο οποίο το ΚΚΕ έχει μεγάλη δύναμη. Σε αυτό το τμήμα ο Βασιλούδης πήρε 125 ψήφους, ενώ ο Μιχελής πήρε μόνον 99 ψήφους. Και από αυτά τα αποτελέσματα εξάγεται καθαρά πως αρκετοί ψήφοι του ΚΚΕ πήγαν στον Βασιλούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή