9/9/10

Ο Γ. Μιχελής υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου

Michelis1 Layout 1
ΠΑΤΗΣΤΕ full screen ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

74 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο καλή επιτυχία. Οι άνθρωποι της Σκοπέλου στο πρόσωπο σου περιμένουν πολλά, και να είσαι σίγουρος ότι θα σε ακολουθήσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους και ένας Υποψήφιος με περγαμηνές γιατί τόσα χρόνια οι περγαμηνές των πρώην ήταν τα σόγια τους και οι κλίκες . Μπράβο κ Μιχελή μπας και μας ανοίξουνε τα μάτια κάποια στιγμή και τα δούμε διαφορετικά τα πράγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους κάτι, πολλά, να αλλάξουν στο νησί μας...
 Να ξαναεμπιστευτούν, κυρίως οι νέοι άνθρωποι, τον τόπο τους...
    Σαν, ίσως, να ήταν έτοιμο από καιρό...
 Το μόνο που σας ζητώ είναι να μη μας διαψεύσετε! Η Σκόπελος δεν αντέχει άλλες απογοητεύσεις...
 Σας εύχομαι oλόψυχα καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ! ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κύριε Μιχελή.
    Συμφωνώ με τα 8 στοιχεία της πρότασής σας.
    Αυτό που μου δημιουργεί κάποια ερωτηματικά είναι η λέξη ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Τί ενοείτε μ'αυτό ?
    Εμπειρεία ώς Δήμαρχος ? ή Εμπειρία σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα ? Πιθανόν ενοείτε το δεύτερο. Αν ναι, ο Δήμος δέν είναι ΜΟΝΟ οικονομικά και εδώ που τα λέμε δέν είναι κάτι τόσο συμαντικό αυτό μιάς και στους Δήμους δέν υπάρχουν χρήματα και ειδικότερα την περίοδο αυτή και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να χρειάζετε τόση εμπειρία όπου εσείς ασφαλώς και διαθέτετε. Πιθανόν να εννοοίτε αναζήτηση οικονομικών πόρων. Πώς από την στιγμή όπου οι κρατικές δαπάνες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και η ήδη τακτική κατανομή πρός στον Δήμο Σκοπέλου έχει μειωθεί από τον Κρατικό Προιπολογισμό κατά 30 % ?
    Όλα τα παραπάνω είναι απλές ερωτήσεις πού αφορούν μία και μόνο λέξη . Αυτή της Εμπειρείας.
    Πέρα απ΄όλα αυτά όμως σας εύχομαι καλή επιτυχία και να σας πώ ότι η Ιστορία γράφεται για τον καθένα ξεχωριστά με το πέρασμα του χρόνου και όχι πρίν από αυτόν.
    Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι το γνωρίζετε αυτό και ότι θα προσπαθήσετε για το καλύτερο.
    Ελπίζω να έχω την απάντησή σας στα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπειρία:
    Οι νέες συνθήκες που επιβάλλει ο «Καλλικράτης» απαιτούν εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπων και πόρων. Απαιτούν διεκδίκηση σε υψηλά επίπεδα του εσωτερικού της χώρας αλλά και εξωτερικού. Απαιτούν διαχείριση σύνθετων καταστάσεων, σύναψη συμμαχιών, γνώση της τεχνολογίας, της οικονομίας και της διαπραγμάτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. Αρετή,
    Οφείλω να σας ενημερώσω ότι το σχέδιο Καλλικράτης αποσκοποεί στην μείωση των εξόδων του Κρατικού Προιπολογισμού έπειτα από ρητή εντολή του Δ.Ν.Τ και ΜΟΝΟ. Καταλαβαίνω την διαχείρηση πόρων όπου αναφέρετε. Τί εννοείτε λέγοντας και διαχείρηση ανθρώπων ? μήπως ο Πολίτης - Άνθρωπος είναι αντικείμενο διαχείρησης ? αυτό θελετε να πείτε ?
    Τί εννοείτε λέγοντας σύνθετες καταστάσεις ? Η σύναψη συμμαχιών με ποιούς θα είναι ? με άλλους Δήμους όπου όλοι θα παλεύουν για την επιβίωσή τους ξεχωριστά ? οι διαπραγματεύσεις ποιούς τομείς θα αφορούν ? με ποιούς θα διαπραγματευτούμε και σε τί ? Θέλω να πώ ότι όλλα τα παραπάνω τα οποία λέτε μοιάζουν με ομιλία προεκλογικού αγώνα όπου αμφιβάλω άν μπορέσει ο μέσως πολίτης να σας καταλάβει.
    Μεγάλες ιδέες πάντα υπήρχαν- μικροί οι άνθρωποι να τις ιοθετήσουν δημιουργικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ ανώνυμε/16 Aυγούστου/11:15 μ.μ.

    Η διοίκηση ενός δήμου δεν αφορά απαραίτητα στην οικονομική διαχείριση. Η Διοίκηση είναι ένα σύνθετο ζήτημα και αφορά, εκτός των οικονομικών, τη διοίκηση των υπαλλήλων, τη διοίκηση των τοπικών παραγόντων, τη διαχείριση των σχέσεων με την κεντρική διοίκηση, την επικοινωνία με τις υπερεθνικές αρχές (π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση), τη διαπραγμάτευση με τους παράγοντες που έχουν σχέση με το νησί (π.χ. εφοπλιστές, επιμελητήρια, κλπ.).
    Αυτή την εμπειρία εκτιμώ ότι έχω.

    Φιλικώτατα

    Γιώργος Μιχελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ. Μιχελή
    η υποψηφιότητά σας είναι ενδιαφέρουσα. Τη θεωρώ την πιο ενδιαφέρουσα από τις μέχρι σήμερα ανακοινωθείσες. Δεν θα σχολιάσω τη διακήρυξη των προθέσεών σας για τις οποίες περιμένω αναλυτικότερη ενημέρωση. Ούτε θα σας θέσω ερωτήματα για να μου απαντήσετε. Θα το κάνω αργότερα. Εκείνο όμως που θέλω να σας τονίσω και πρέπει κατάλληλα,πρόωρα και αποφασιστικά να το αντιμετωπίσετε, είναι να αποχαρακτηριστείτε ως υποψήφιος Δήμαρχος των Γλωσσωτών, όπως εδώ στη Σκόπελο οι αντίπαλοί σας σκόπιμα διαχέουν ότι το ισχυρίζεστε. Προσωπικά δεν σας θεωρώ .... ικανό για κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα. Πέρα από αυτό φροντιστε να εμπλουτίσετε το ψηφοδέλτιό σας με σοβαρά, υπεύθυνα και νέα στελέχη από ολους τους πολιτικούς χώρους και τα περισσότερα να είναι από τη Σκόπελο. Αναγνωρίζω ότι αρκετά τέτοια στελέχη δεν μπορούν να βρεθούν ή δεν θα θέλουν να εκτεθούν μαζί σας από λόγους καθαρά φιλιών, παρεών κλπ. Πάντως προσπαθείστε το με επιμονή. Το αξίζετε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιτέλους ήρθε η ώρα να βγούν οι μάσκες.Τις ψήφους της Γλώσσας τις θέλουμε και από αυτές κρίνεται το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Ενας υποψήφιος όμως Δήμαρχος με καταγωγή από τη Γλώσσα είναι ανεπιθύμητος στους αγαπητούς μας συντοπίτες.Οποιος έχει κρίση και λογική ας βγάλει τα συμπερασματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο λυπάμαι όταν ακούω διάφορα όπως τα παραπάνω περί Γλωσσωτών και Σκοπελιτών και άλλες παρόμοιες βλακείες. ( ενημερώνω ότι δέν είμαι Γλωσσώτης )Πραγματικά γέλασα με το παραπάνω σχόλιο που προτρέπει στον κ. Μιχελή να επιλέξει συμβούλους από την Σκόπελο. Εγώ λοιπόν ρωτάω, Τί το περισότερο - καλύτερο έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι Σκοπελίτες ? έχετε πάει σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο να ακούσετε τί βλακείες λέγονται ? Έχετε παρακολουθήσει τί θέμματα υποβάλουν κάθε φορά ? Κατά την δικιά μου άποψη χωρίς πραγματική ουσία. Έχετε δεί με ποιόν τρόπο ψηφίζουν το κάθε θέμα ? χωρίς καμμία άποψη από τους συμβούλους της συμπολίτευσης απλά λένε ναι !! Βέβαια δέν είναι πάντα έτσι γιατί αυτό θα ήταν εντελώς άδικο, απλά είναι τις περισότερες φορές.
    θα σταθώ και σε ένα άλλο σχόλιο, ότι δηλαδή θέλουν τους ψήφους από την Γλώσσα γιατί κρίνεται το εκλογικό αποτέλεσμα. Τέτοιο θράσσος!! να έχουν ήδη ανακοινώσει και το αποτέλεσμα.
    Κύριε Μιχελή ,
    Δέν γνωρίζω την άποψή σας για τα οποία λέγονται αλλά πιστέψτε με ότι τελικά οι Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν με τα παραπάνω στερεότυπα.
    Ειληκρινά λυπάμαι που υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ των Σκοπελιτών και των Γλωσσωτών. Εδώ καλείστε λοιπόν κ. Μιχελή να γεφυρώσετε αυτά τα δύο. Στην περίπτωση που το καταφέρετε να είστε σίγουρος για την εκλογική σας νίκη. Στην περίπτωση που πιστέψετε το παραπάνω σχόλιο, δηλαδή ότι η νίκη σας θα κριθεί από την Γλώσσα τότε θα έχετε χάσει την ευκαιρεία να κάνετε πράξη αυτά τα οποία ενδεχομένως ονειρεύεστε ώς Δήμαρχος.
    Πείτε μου κ. Μιχελή σας παρακαλώ τον λόγο για τον οποίο θέλετε να πάρετε το τιμόνι του Δημαρχείου Σκοπέλου και του νησιού γενικότερα ?
    Είμαι ο αρθρογράφος που μου απαντήσατε πρίν λίγες μέρες σχετικά με την λειτουργία του Δήμου.
    Απλά προσπαθώ να έχω μία πρώτη άποψη και για σας επειδή δέν έχω αποφασίσει ακόμα ποιόν θα πρέπει να επιλέξω για τα επόμενα 5 χρόνια.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους μια ΣΟΒΑΡΗ υποψηφιότητα με άποψη και όχι αερολογίες και ταξίματα!
    Καλή δύναμη και καλό κουράγιο κύριε Μιχελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κε. Μιχελή,
    Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα στη δήλωση υποψηφιότητάς σας, στην ανάλυση της λέξης Λογοδοσία πως: "Ο Δήμος μας, ακόμα και σήμερα, δεν διαθέτει ηλεκτρονική διεύθυνση !"
    Είναι άξιον απορίας πως λειτουργούν (αν λειτουργούν) οι σημερινοί δημοτικοί μας άρχοντες χωρίς τις γνώσεις και τη δυνατότητα πρόσβασης σ΄αυτήν την τεχνολογία.
    Εσείς, απ΄ότι βλέπω διαθέτετε email και θέλω να πιστεύω πως έχετε τις απαραίτητες γνώσεις.
    Καλό κουράγιο στο δύσκολο έργο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ. Μιχελή
    Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας. Όμως διατυμπανίζουν στη Σκόπελο ότι εσείς εκπροσωπείτε μόνο τη Γλώσσα και πανηγυρίζουν ότι θα πάρουν το Δήμο οι Γλωσσιώτες. Επίσης έχετε διχάσει το νησί στα δύο. Ακόμη μιλάτε για νέες δράσεις τις οποίες είχατε αρκετό χρόνο όσο ήσασταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος να τις πραγματοποιήσετε και όχι να περιμένετε να φύγει ο νυν δήμαρχος και να κάνετε πράγματα. Τόσα χρόνια στο συμβούλιο δεν προτείνατε όλα αυτά που σήμερα ισχυρίζεστε ότι θα κάνετε αν εκλεγείτε.Επίσης φημολογείται έντονα ότι κατά βάθος θα σας στηρίξει το τρίτο κόμα του νησιού αλλά ακόμη δεν το λένε για να κρατήσουν τους ψηφοφόρους τους.
    Καλημέρα και καλή συνέχεια στον αγώνα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ αυτή η γκρίνια σας!
    Αντί να χαίρεστε που το πολιτικό σκηνικό στο νησί μας αλλάζει με τέτοιες υποψηφιότητες, γκρινιάζετε πάλι.
    Αξιοπρεπής, μορφωμένος, με γνώσεις, με email @ internet, με αγγλικά.
    Τι θέλετε, κανένα "ηλεκτρονικά" αναλφάβητο, που επιπλέον να μην μπορεί να αρθρώσει κουβέντα σε ξένο δημοσιογράφο;
    Ο νυν, όταν επισκέφθηκε τη Meryl Streep στον Άη Γιάννη το 2007, πήρε μαζί του διερμηνέα για να μπορέσει να συνομιλήσει μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ίδιο ισχύει και για το κ.Καραγκίοζο, που αυτός μάλιστα ήταν σύμβουλος της συμπολιτεύσεως.
    Κανένας δεν προσπαθεί να διχάσει και να μοιράσει το νησί στα δύο.Και από την μεριά της Γλώσσας όπως και της Σκοπέλου και του Κλήματος υπάρχουν ικανοί πολίτες που μπορούν να ηγηθούν ενός συνδιασμού και να διεκδικήσουν την Δημαρχεία.
    Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι.
    Δηλαδή τόσα χρόνια οι Δήμαρχοι που ήταν Σκοπελίτες εκπροσωπούσαν μόνο την Σκόπελο.Σταματήστε αυτό το γελοίο ανέκδοτο.Θα γυρίσει μπούμεραγκ στα κεφάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το μπούμερανγκ έχει ήδη εκτοξευθεί από κάποιους "δεινόσαυρους" της πολιτικής ζωής του νησιού που στηρίζουν άλλους υποψήφιους
    αυτό που επιβάλλεται να κάνει ο καθένας μας είναι να πείσει τους συμπολίτες μας να ανοιξουν τα μάτια τους και να δουν λίγο πιο πέρα από συμφέρον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κε. Μιχελή,
    Είστε γνώστης του πρόσφατου "σκανδάλου" περί αποδείξεων παροχής νερού και ηλεκτρικού στους επισκέπτες / ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, οι οποίοι προσδένουν στα δύο λιμάνια του νησιού μας (Σκοπέλου και Λουτρακίου) και χρησιμοποιούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους επί πληρωμή. Παρακαλώ όπως ζητήστε από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου και φέρετε στο δημοτικό συμβούλιο προς ενημέρωση των εκλεγμένων συναδέλφων σας που μας εκπροσωπούν, τα εξής δύο έγγραφα:

    1. Την επιστολή του προέδρου του ΛΤΣ σε γνωστό δημοσιογράφο, η οποία διαβάστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
    2. Το αντίστοιχο έγγραφο του προέδρου του ΛΤΣ στο αρμόδιο Υπουργείο.

    Τα ως άνω έγγραφα είναι δημόσια και όχι προσωπικά, φέρουν ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα αποκρύπτει.
    Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας και σας εύχομαι καλό κουράγιο στο έργο που αναλάβατε.
    Δημότης Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κε Βασιλούδη
    δεν γνωρίζω ακόμη αν τελικά θα θέσετε ξανά υποψηφιότητα. Αν το επιθυμείτε, πιστεύω, σαν καλόπιστος ψηφοφόρος, ότι ο λόγος είναι να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο νησί μας και όχι στα συμφέροντα των φίλων σας. Αν λοιπόν είμαι ακριβής, δεν βλέπω γιατί δεν μπορείτε να φανείτε οφέλιμος στο νησί μας συστρατευόμενος με τον κ. Μιχελή, κάτω από ενα κοινό ψηφοδέλτιο, με μπροστάρη τον νεότερο,πιο φρέσκο και ορεξάτο για δουλειά Γιώργο. Πλέον των άλλων με αυτή τη συμπεριφορά σας θα αποστομώσετε πολλούς που διαλαλούν στο νησί ότι δήθεν δημαρχεύουν άλλοι και εσείς είστε κατά σειρά λήψης αποφάσεων ο τέταρτος. Μια τέτοια υπέρβαση θα είναι η πιο θετική παρέμβαση στα δημοτικά του νησιού μας. Τολμείστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Blogger 29/8, 6:21 μμ - Διαβάζω στο widget που αναρτήθηκε, στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας, πως οι ημέρες που απέμειναν έως τις εκλογές είναι 68 και κάτι ώρες.
    Πιστεύεις πως ο κ. Βασιλούδης θα θέσει ξανά υποψηφιότητα;
    Πιστεύεις πως μπορεί τώρα πια να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Την υπέρβαση που τόλμησε να κάνει πριν 4 χρόνια ο κος Βασιλούδης, ο ίδιος την χαντάκωσε. Για ποιο λόγο να τον εμπιστευτούμε πάλι, ακόμα και σαν σύμβουλο του κου. Μιχελή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 6:55μ.μ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΖΕΙΣ!!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.
    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ. ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο με αυτή την αγωνία δεν θα ζούσα ! χαχαχα…
    Τον προβληματισμό μου έθεσα στο προηγούμενο σχόλιό μου στις 6:55 μ.μ. Αν ο κος Μιχελής πιστεύει πως θα λαμπρύνει το ψηφοδέλτιό του με τον «ικανό» κο Βασιλούδη ας το κάνει…
    Και παρακαλώ μην με μπερδεύεται με άλλον… δεν είμαι υποψήφιος εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από Δήμαρχος κλητήρας; Δεν ήξερα ότι το ΚΚΕ είχε σχέση με Νεοδημοκράτες.Εκτός και αν κατά βάθος μας δουλεύουν όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να κομματικοποιηθούν, αν μας ενδιαφέρει το καλό της Σκοπέλου. Το κόμμα του ο καθένας το ψηφίζει στις βουλευτικές εκλογές. Αυτό έχω να πω εγώ, ένας απλός ψηφοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λες, εκτός από τον νυν, να του έκαναν πρόταση να βάλει και τον αντιδήμαρχο Γλώσσας στο ψηφοδέλτιό του ο κος Μιχελής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αναγνώστη / ρια 30.8.2010 στις 11:24μμ, ρίξτε σας παρακαλώ μια ματιά στην παραπλεύρως ψηφοφορία και μετά θα καταλάβετε ποιος ζει με ΑΓΩΝΙΑ… ούτε στον Μιχελή θα είναι από ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σχολιαστή της 31 Αυγούστου / 6:54 μμ, σας ενημερώνω σε ότι αφορά στην περίοδο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ τα παρακάτω:
    Το 1989 στη βάση του Κοινού Πορίσματος ΚΚΕ-ΕΑΡ συγκροτήθηκε ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου ως συμμαχία ανάμεσα στο ΚΚΕ, την ΕΑΡ (μετεξέλιξη του ΚΚΕ Εσωτερικού) και άλλες μικρότερες οργανώσεις της Αριστεράς.
    Ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου συμμετείχε από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση Τζαννετάκη (Ιούνιος 1989), καθώς επίσης και στην Οικουμενική κυβέρνηση Ζολώτα (Νοέμβριος 1989).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά ας μην κοροϊδευόμαστε. Ποιος σοβαρός και σκεπτόμενος υποψήφιος δήμαρχος να κάνει πρόταση στον νυν δήμαρχο; Θα κάψει την υποψηφιότητα του. Αν ήταν πετυχημένος ο νυν και η ομάδα του συμπεριλαμβανομένης και της παρα-ομάδας που συγχαριεντίζεται και συναποφασίζουν απο κοινού για το μέλλον μας χωρίς εμάς, κανείς άλλος δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος αυτή τη στιγμή. Θα λέγαμε όλοι ότι η δημοτική αρχή επέτυχε τους στόχους της και θα ήμασταν ήρεμοι. Μην βάζετε τέτοια διλήμματα στους υποψηφίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 1/9, 7:26 μμ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αρκεί μόνο αυτός ο λόγος για να επιλέξεις έναν από τους 3 υποψήφιους και να του ζητήσεις να είσαι στο ψηφοδέλτιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kali sou epitixia se xreiazomaste kai idieta to nisi mas kserw pws exeis na dwseis polla.Eimaste oloi mazi sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Αφού ο νυν δεν έχει πιθανότητες γιατί αγωνιάτε τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατά βάθος γιατί δεν τον θέλουμε γι' αυτό.Και ούτε θα τον ξαναψηφίσουμε. Να αποσυρθεί για να μην τον έχουμε άλλο να μας πονοκεφαλιάζει, όσο είναι καιρός. Όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί θα δυσαρεστηθεί πολύ με το μαύρισμα. Κύριε Μιχελή είμαστε στο πλευρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σχολιαστή 2/9/2:08 μμ, δεν πιστεύω πως κάποιος αγωνιά για τον νυν… έτσι κι αλλιώς η πλαϊνή ψηφοφορία δείχνει την επιθυμία του κόσμου. Ένα απλό κλικ στο κουμπάκι με τη λέξη ΟΧΙ και τον καθάρισε από το πολιτικό τοπίο της Σκοπέλου.
    Για τον κ. Μιχελή ενδιαφερόμαστε, μην κάνει το ΛΑΘΟΣ και τον βάλει στον συνδυασμό του. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα σχόλια γράφονται σ’ αυτήν την ανάρτηση που αφορά τον κ. Μιχελή.
    Οι πληροφορίες μας λένε, πως ο νυν ψάχνει απεγνωσμένα κάποιο συνδυασμό να αγκιστρωθεί… οι λόγοι φυσικά είναι ευνόητοι… έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σχολιαστή 2/9/10 3.09 μ.μ. έχεις δίκιο. Όλα αυτά ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω ο κ. Μιχελής να μην τον βάλει στο ψηφοδέλτιο του γιατί θα δυσαρεστηθούμε. Ο δήμαρχος δεν έκανε ότι έπρεπε όσο ήταν εκλεγμένος. Θα κάνει κάτι καλό σαν σύμβουλος όχι βέβαια. κ. Μιχελή σεβαστείτε και τους ψηφοφόρους που σας εμπιστεύονται. Γι' αυτό τα γράφουμε στην ανάρτησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κύριε Μιχελή για όνομα του θεού. Τώρα που είπαμε να μας εκπροσωπήσετε επάξια με καθήκον και ομοψυχία όχι να βάλετε και υποψήφιό σας τον δήμαρχο κύριο Βασιλούδη. Αν τα είχε καταφέρει δεν θα χρειαζόταν και άλλοι υποψήφιοι. Θα είμασταν μαζί του. Και όλα αυτά που διαβάζω στην αναρτησή σας ότι ψάχνεται ο δήμαρχος να αγκιστρωθεί τότε είναι διπλό το κακό. Φανταστείτε πόσο ανασφαλής αισθάνεται και πόσο απέτυχε στο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του να πάνε να ζητήσουν τον σταυρό και την ψήφο από τους ξένους εργολάβους που έδιναν τις δουλειές. Και όχι τώρα που δίνουν λίγες και μικρές δουλίτσες για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.Εμείς δεν τους ξαναψηφίζουμε έστω και αν μας δώσουν τώρα δουλειά. Και εσείς κ. Μιχελή να είστε ειλικρινής με τους πολίτες μας και να μην βάλετε σε κανένα ψηφοδέλτιο ούτε τον δήμαρχο ούτε και τους αντιδήμαρχους φανερά ή κάτω από το τραπέζι. Μάθαμε ότι σας πλησίασε και σας ζήτησε να μπει στο ψηφοδέλτιό σας. Όπως κάνει και σε άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σίγουρα αν τα είχε καταφέρει δεν θα ψαχνόταν τώρα, μόνο δύο μήνες πριν τις εκλογές. Αν τα είχε καταφέρει, οι εκλογές αυτές θα ήταν περίπατος. Κάποιος αναγνώστης έγραψε ότι έπαιξε και έχασε, και συμφωνώ. Είναι διαπίστωση όλων μας και δεν θέλει δα και τόσο μυαλό να το αντιληφθούμε. Έχει καταντήσει σήριαλ η όλη υπόθεση.
    --
    Βέβαια, αυτό που δήλωσε στη θεσσαλική εφημερίδα «Ταχυδρόμος» τις προάλλες: «Είμαστε σε στάδιο διαβουλεύσεων…» είναι αλήθεια.
    Οι διαβουλεύσεις είχαν ως εξής, και γι αυτό πέρασε τόσος καιρός:
    1. Στην αρχή, ήταν προτάσεις που γινόντουσαν σε συμπολίτες μας, να μπουν υποψήφιοι σύμβουλοι σε συνδυασμό που θα σχημάτιζε. Όλα τα καλά ονόματα του αρνήθηκαν.
    2. Στη συνέχεια, αφού είδε και αποείδε ότι δεν μπορεί να κάνει δικό του συνδυασμό, άρχισε τις προτάσεις σε γνωστούς και μη εξαιρετέους άνδρες του νησιού μας, να κατέβουν αυτοί υποψήφιοι και ο νυν να τους στηρίξει με τους δικούς του ψήφους και επιρροές(!).
    3. Τέλος, αφού βρήκε κι εκεί πόρτες κλειστές, δηλαδή οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι άνδρες αρνήθηκαν να τον έχουν δεκανίκι σε μια πιθανή τους υποψηφιότητα, κάποιοι κολλητοί του σκέφτηκαν να τον βάλουν έστω και υποψήφιο σύμβουλο στο συνδυασμό του κ. Μιχελή.
    --
    Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση και θέλω να την εκφράσω δημόσια είναι ότι, μετά από όλες τις πόρτες που έφαγε, εξακολουθεί και θέλει να το παίζει παράγοντας, πιστεύοντας πως μπορεί να κατευθύνει ψήφους. Είτε Μαυρογιαλούρος, είτε θείος στην Κορώνη, το ίδιο και το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Βγήκατε πάλι απο το καβούκι σας με την γνώριμη τακτική της λάσπης. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδο σας. Όλα αυτά που ακούτε και συζητάτε στα καφενεία τα διασταυρώνετε ή τα αναμεταδίδετε βάζοντας τις γνωστές σάλτσες;
    Τελικά είναι ο μόνιμος πονοκέφαλος σας.
    Με αυτόν κοιμάστε και με αυτόν ξυπνάτε.
    Μπράβο του που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του. Έτσι βγάζουμε και εμείς τα συμπερασματά μας για την δική σας αξία.
    Όσοι και εαν είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείται για την αξία μας ή ότι βγήκαμε από το καβούκι μας! Δεν χρειάστηκε να πάμε σε κανένα καφενείο για να τα ακούσουμε. Αλλαγή περιμένουμε από τον κ. Μιχελή, όχι μια από τα ίδια…
    Η αξία εκάστου κρίνεται από τα έργα του. Και το τι έκανε ο κύριος δήμαρχος, ή μάλλον το τι ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό δα έλειπε, να τον φορτωθεί ο συνδυασμός του κ. Μιχελή… που ξανακούστηκε τέτοιο ρεζιλίκι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με την απαξίωση του Δημάρχου προσπαθείτε να κερδίσετε τους ψηφοφόρους;Αυτό το ερώτημα απευθύνεται στους σχολιαστές και όχι στο κ.Μιχελή.
    Ο κ.Μιχελής ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του και εν συντομία τους άξονες πάνω στους οποίους θα επικεντρωθεί αν εκλεγεί Δήμαρχος.Από κει και πέρα δεν έχει κάνει καμία επίσημη κίνηση.
    Ας κάνουμε λίγο υπομονή να ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων, που από αυτούς θα κριθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.
    Θα τον ακούσουμε όλοι με προσοχή καθώς και τους υπόλοιπους υποψηφίους και θα αποφασίσουμε ποιους θα ψηφίσουμε για να μας εκπροσωπήσουν στο Δήμο.Ο Δήμος δεν είναι πανηγύρι που όλοι ενδιαφέρονται γι αυτόν για χαβαλέ την προεκλογική περίοδο.
    Πιστεύω ότι με τα σχόλιά σας κάνετε κακό αντί καλό σ' αυτούς που υποστηρίζετε.
    Αναρρωτηθήκατε αν είχαμε την τόλμη να γράψουμε επώνυμα αν θα λέγαμε καλημέρα την επόμενη ημέρα των εκλογών;Αλλά την να την κάνουμε τετοια καλημέρα πίσω από την υποκρισία και τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη αυτών που ήδη έχουμε θάψει ΑΝΩΝΥΜΑ.
    Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το Blog σαν ένα φτηνό κουτσομπολίστικο περιοδικό.
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πόσο ακόμα θα περιμένεις από τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συμφωνώ με τον blogger 2/9/2010 11:00 μ.μ. Δεν είναι πονοκέφαλος για κανέναν μας ο δήμαρχος. Ήταν τόσον καιρό που άλλα μας υποσχέθηκε και άλλα έκανε. Είναι όμως όντως ρεζίλι και να παρακαλάει τον κ. Μιχελή και άλλους του νησιού. Δεν θέλουμε μία από τα ίδια.
    Καλή σας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οτι έκανε ο δήμαρχος το έκανε. Τώρα ας πάει σπίτι του να ξεκουραστεί. Να απολαύσει και τα συντάξιμα χρόνια του ήρεμα πια.Στα κοινά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.Ούτε διοικητική ούτε διαχειριστική ικανότητα απέδειξε. Πολύ περισσότερο δεν μας έδειξε πόσο αγαπούσε αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του για να τον πάει μπροστά. Τίποτα δεν άλλαξε ούτε στη θητεία του. Παράπονα πολλά. Στο Έληος στη Γλώσσα στη Σκόπελο. Από εδώ και πέρα να κοιτάξουμε να μην την ξαναπατήσουμε με κακές επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητέ αναγνώστη που υπογράφετε ως Σ.Κ., ποιοι είναι αυτοί οι όλοι, που ενδιαφέρονται για τον Δήμο ως πανηγύρι και ως χαβαλέ την προεκλογική περίοδο; Είδατε πολλούς τέτοιους; Ας μην απαξιώνουμε όσους εκτός δήμου (μη υποψήφιους) ενδιαφέρονται και αυτοί για τα κοινά και γράφουν τις απόψεις τους. Εξ άλλου ο κ. Μιχελής καλό είναι να γνωρίζει, έστω και από ανώνυμους σχολιαστές, τι θέλει μια μερίδα του κόσμου. Το 14% της ψηφοφορίας δεν σας λέει κάτι; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ:
    Λέγεται ότι μια μέρα, ενώ ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του. Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει τρεις ερωτήσεις.



    -Τρεις ερωτήσεις; ρώτησε με απορία ο άλλος.

    -Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;

    -Ε.. όχι ακριβώς, απλά άκουσα να το λένε.

    -Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα.

    -Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Aυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;

    -Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον.

    -Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου
    αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.

    Ο άλλος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.

    -Παρόλα αυτά συνέχισε ο Σωκράτης μπορεί ακόμα να με ενδιαφέρει τι έχεις να πεις γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;

    -Όχι δεν νομίζω.

    -Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;

    Ο συνομιλητής του Σωκράτη έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @ 3 Σεπτεμβρίου 2010 8:27 μ.μ.
    Αυτό για τους συντρόφους που δουλεύουν με τα αλευρά. Άκουσα μου είπαν ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτοί οι όλοι είναι οι περισσότεροι από τους δημότες που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε μία φορά στα δημοτικά συμβούλια για να ενημερωθούν για αυτά που αποφασίζονται χωρίς αυτούς.
    Είναι αυτοί που ακολουθούν την τακτική του μαθητή του Σωκράτη.Αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν Σωκράτες για να θέσουν τις ανάλογες ερωτήσεις και να λάβουν τις ανάλογες απαντήσεις και να φύγουν ντροπιασμένοι.
    Δεν έχω απαξιώσει ποτέ κανέναν στη ζωή μου, και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία μου μέχρι και σήμερα.
    Ο κ. Μιχελής φυσικά και πρέπει να γνωρίζει τι θέλει ο κόσμος για το καλό και την πρόοδο του τόπου, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
    Καταθέστε λοιπόν προβλήματα και προτάσεις.

    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Συνήθως τα δημοτικά συμβούλια ξεκινούσαν γύρω στις 7:00 το βράδυ και τελείωναν ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, βάλτε και την οδήγηση Γλώσσα – Σκόπελος – Γλώσσα, ένα μεροκάματο δηλαδή.
    Εμείς, οι δημότες, που συνεχίζετε να μας απαξιώνετε σχολιαστή ΣΚ, που πιστεύετε πως πρέπει να ντρεπόμαστε κιόλας, που μας παρομοιάζετε με τον συνομιλητή του Σωκράτη και γράψατε ολόκληρο σχόλιο παραπάνω με τη μικρή ιστορία του φιλοσόφου και μας το αφιερώσατε (πολύ chic εκ μέρους σας!)…
    όσοι κι αν είμαστε… οι όλοι… οι περισσότεροι… ή οι λιγότεροι… περιμέναμε και περιμένουμε ακόμα να ενημερωθούμε και να παρακολουθήσουμε τα συμβούλια από τον ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, όπως μας υποσχέθηκε προεκλογικά ο κος Βασιλούδης.
    Ποιος θα πρέπει να ντρέπεται στ’ αλήθεια, εμείς ή αυτός που μας κορόιδεψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως.Αγαπητέ συγχωριανέ,την αφιέρωση με το δίδαγμα του Σωκράτη δεν την έγραψα εγώ.Συνεχίζετε να μιλάτε για απαξίωση,πράγμα που δεν ισχύει.'Ολοι στην ζωή μας πολλά περιμένουμε, αλλά στην πορεία άλλα μας βρίσκουν.Οι υποσχέσεις είναι υποσχέσεις, μόνο όταν υλοποιηθούν γίνονται πραγματικό γεγονός.
    Μίλησα για ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά και όχι μόνο για λόγια που γράφονται απλά για σχηματατισμό εντυπώσεων.
    Μίλησα για γνώση, ώστε να μην μας ξεγελούν οι υποσχέσεις του καθενός.
    Τώρα αν σας κορόιδεψε ο Δήμαρχος,ας προσέχατε....Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό.
    Φροντίστε όμως να μάθαιτε πριν πάτε στην κάλπη, γιατί δεν είναι πρέπον να επαναλάβετε ξανά τα ίδια λόγια περί "κοροιδίας" "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"
    Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπράβο του που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις προθέσεις του?
    Μας τι μας λέτε σχολιαστή 2 Σεπτ. / 8:19? Εφόσον οι ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του αφορούσαν προσωπικές του υποθέσεις δεν θα γινόταν λόγος. Επειδή όμως αφορούν όλο το νησί, αν είχε την παραμικρή ΕΥΘΙΞΙΑ απέναντι στους συνδημότες μας που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ, θα έκανε τις αντίστοιχες δηλώσεις.
    Προσωπικά, εκλαμβάνω τη σιωπή του (63 ημέρες πριν τις εκλογές) ως ΑΠΟΧΗ και φυσικά ψήφισα ΟΧΙ στην ψηφοφορία του μπλογκ.
    Είναι πολύ αργά να ανατραπεί το αποτέλεσμα. Ακόμα και οι ολίγοι «δικοί» του έχουν απογοητευθεί τελείως και ήδη στρέφονται αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μην πετροβολατε τον νυν δημαρχο!Αυτον θα τον κρινει η ιστορια του νησιου μας.Στο κατω κατω και οι προηγουμενοι δημαρχοι κ κοινοταρχες,τι κανανε καλυτερο για αυτο το νησι,για να βγει απο την αφανεια;Κοιταξτε κ λιγο απεναντι!(Σκιαθος).Εν πασι περιπτωσι απο εδω κ περα τι κανουμε,κ οχι τι εγινε πριν!Εγω προσωπικα πιστευω οτι με τον Γιωργο Μιχελη Δημαρχο,αυτος ο τοπος θα βγει απο την αφανεια,σε ολα τα επιπεδα.Θα ειναι μεγαλη τιμη μας να βγει Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σίγουρα. Μιας και όλα του τα χρόνια τα έζησε στο νησί και ξέρει πολύ καλά τα πράγματα για εμάς που στηλοβάτες μένουμε και μοχθούμε όλα τα χρόνια. Τι μας λέτε κύριε 11:57 π.μ. 5/9/2010? Για τη Γλώσσα μόνο? Ας κοιτάξετε και παραπάνω τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοεί ο κύριος/α 11:43 7/9/2010. Δεν θέλω να καταλάβω, γιατί θα τρελαθώ...κι εμείς είμαστε μόνιμοι κάτοικοι του νησιού και μάλιστα της Γλώσσας και έχουμε πολύ περισσότερα προβλήματα από τους κατοικους της χώρας. Δεν απαντάω για να στηρίξω το Μιχελή αλλά αναρωτιέμαι.....τόσα χρόνια που επιλέγαμε Δήμαρχο από τη Σκόπελο, ήταν για τη ΧΩΡΑ μόνο;;;;; σας ρωτάω, κι όλοι αυτοί, οι σε εμάς που δεν ασχολούμαστε και ιδιαίτερα με τα κοινά, άγνωστοι πολιτικάντιδες που εμφανίζονταν με κονκάρδες και σημαίες και έταζαν για να πάρουν τις θέσεις φιλέτο στο Δήμο, που είναι τώρα ε; από τις προηγούμενες εκλογές έχουν να εμφανιστούν σε Γλώσσα, Λουτράκι και Ελιος. Ντρέπομαι για το σκεπτικό σας, άν είναι ο Μιχελής άξιος και οποιοσδήποτε άλλος να χαράξει μια πορεία για όλο το νησί ας είναι αυτός ο νέος Δήμαρχος Σκοπέλου...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; Δημαρχος ολου του νησιου ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ
    Υ.Γ. Είδα και ο τέως που είναι Σκοπελίτης από τη Ν. Ιωνία Βόλου....πόσο καλά ξέρει τα προβλήματα μας και πόσο βοήθησε την περιοχή και όλο το νησί, αυτά τα χρόνια. Τελος αυτά που ξέρατε όλα αυτά τα χρόνια ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ μέχρι τον κάβο ΓΟΥΡΟΥΝΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τέρμα τα αστεία παιδιά.Δήμαρχος για όλο το νησί,άξιος,ικανός,γνώστης της διοίκησης και της οικονομικής κατάστασης της χώρας.Τα ψευτοδειλήματα που θέλετε να περάσετε,Κύριοι,των μικροσυμφερόντων δεν περνάνε πιά.Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή και μια διαφορετική ματιά των πραγμάτων για να αποκτήσει ο Δήμος το σεβασμό που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Όσοι μένουν και μοχθούν δεν σημαίνει πως είναι και ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ !!! μη μας πείτε πως θεωρείται στυλοβάτη τον ΤΕΩΣ, όπως πολύ καλά τον βάφτισε ήδη προηγούμενος σχολιαστής στις 8:00 μμ, γιατί το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκαρδιστώ στα γέλια.
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αναγνώστη 7 Σεπτεμβρίου 2010 8:00, γράψατε στο σχόλιό σας πως υπάρχουν ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕΤΟ στο δήμο. Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κάποια παπαγαλάκια διαδίδουν ότι θα μεταφερθεί το λιμάνι στην Γλώσσα εάν εκλεγεί ο κ. Μιχελής . Κύριοι παπαγάλοι είναι δυνατόν στον 21 αιώνα να μεταφερθεί ολόκληρο λιμάνι ; ξέρετε κύριοι ότι αυτό και αν υπήρχε κάποιος να θέλει να το κάνει είναι πρακτικά αδύνατον . Ξέρετε πόσες υπηρεσίες πρέπει να μεταφερθούν και τι χρόνος και δουλειά απάτητε , ξέρετε πόσα Υπουργία πρέπει να ασχοληθούν και τι υποδομές χρειάζονται και άλλα τόσα.
    Ξέρετε , αλλά το παίζετε σφυρίζοντας αδιάφορα γιατί έχετε μάθει να παίζετε βρόμικα ή σας έμαθαν , κάποιοι το λένε έλλειψη παιδείας γιατί δεν έχετε το ανάστημα να αναμετρηθείτε όπως αρμόζει στους Άντρες που φοράνε πανταλόνια .
    Αυτά για τους κύριους που υποτιμούν την νοημοσύνη μας εφαρμόζοντας μεσαιωνικές και χουντικές τακτικές και ας εκπροσωπούν την σοσιαλιστική ιδεολογία που μακάρι και να ήξεραν το τι σημάνει Σοσιαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τοσα χρονια ο Ελληνας ειναι τοσο ηλιθιος που ψηφιζει προσωπο και οχι προγραμμα ή πολιτικη. Ψηφιζει καποιον γνωστο απο την τηλεοραση, καποιον γνωστο που θα τον βολεψει ή καποιον που ακουει οτι βολευει οποιον τον ψηφισει. Κι οταν ερθει η στιγμη και πρεπει να ασκησουν πολιτικη.... φτανουμε σε κρισεις, πτωχευσεις, απολυσεις,ανεργιες. Ολα τα προβληματα του κοσμου τα εχουν φερει ολοι αυτοι που ασυνειδητα τους εξυπηρετουν καποιους αλλους απο πανω. και δεν τους κατηγορω βεβαια οσο εσας που πιστευετε καθε φορα και οδηγειτε εσεις εμμεσα στην καταρρευση της κοινωνιας, των αξιων και των θεσμων που καποτε μας χαρακτηριζε. Ψηφιστε οτι θελετε,οπως ψηφισατε τοσα χρονια, και κοιταχτε μετα στα ματια τους συμπολιτες μας να δειτε την εξαθλιωση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Απαντάω στον αναγνώστη 8/9/2010 για να ξεκαθαρισουμε λίγο τα πράγματα. Δεν εννοώ βέβαια ότι διορίζουμε υπαλλήλους στο Δήμο, και αν αυτο φάνηκε, ζητάω συγγνώμη. Ξεκαθαρίζω όμως επίσης και είμαι εναντίον όλων αυτών που βολευόνται και εξυπηρετούν τα μικρα ή και μεγάλα συμφέροντά τους, οι γνωστοί γλύφτες του Δημάρχου και παρατρεχάμενοι οχι μόνο του σημερινού, αλλά και πολλών άλλων από το παρελθόν. Βαριέμαι να βλέπω όλους αυτούς να εμφανίζονται στα χωριά μας κάθε 4 χρόνια πριν τις εκλογές και μετά δεν ξέρουν που είναι η Γλώσσα. Αστειευόμενος μάλιστα κάποιος μου είπε οτι δεν έχει διαβατήριο για να έρθει προς τα εδώ...Δεν έχω ποτέ ασχοληθεί άμεσα με τα κοινά του Δήμου, ίσως να είναι ελλάτωμα αυτό, δεν έχω ζητήσει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ από ΚΑΝΕΝΑΝ όλα αυτά τα χρόνια, εργάζομαι και μάλιστα σκληρά για να συντηρώ την οικογένεια μου και δεν προσβλέπω σε κανένα προσωπικό όφελος άν εκλεγεί κάποιος υποψήφιος. Ομως απαιτώ και ζητάω πολλά για τον τόπο μου, Η Γλώσσα παράδειγμα, αν συνεχίσουμε με αυτό το σκεπτικό, θα γίνει χωριό φάντασμα σε μερικά χρόνια, στο Λουτράκι το μόνο έργο που έχει γίνει ΥΠΟΔΟΜΗΣ παρακαλώ είναι το περίφημο σιντριβάνι, έργο αναγκαίο και απαραίτητο για την ανάπτυξη του λιμανιού,... χαχα..... Σε όλες αυτές τις ανούσιες κινήσεις των τοπικών αρχόντων είμαι αντίθετος και με κάνουν να εκνευρίζομαι. Με αυτά τα λίγα που ξέρω από αυτόν τον κόσμο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι χρειάζεται εννοιαία στρατηγική και όραμα για το νησί. Δεν θα ασχοληθώ με παπαγαλάκια και ηλιθιότητες περί μεταφοράς του λιμανιού. Ελπίζω λίγο μυαλό να βάλουμε όλοι οι κάτοικοι του νησιού. Ας δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα στην τελική, τί έχουμε να χάσουμε....πόσο πιο χάλια θα τα πάνε δηλαδή από τους προηγούμενους, απόφοιτους Δημοτικού, με πλήρη αδυναμία να εκφέρουν πολιτικό λόγο. Διαβάσα τυχαία από την εφημερίδα σας τοποθετήσεις αντιδημάρχου στο συμβούλιο και ντράπηκα,γιατί αυτοί είναι ο δικός μας καθρέφτης αφού εμείς τους εκλέξαμε...
    Το μοτο των φετινών ειδικά εκλογών ας ειναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΒΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Από ότι κατάλαβα, διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια, τα ΕΠΙΜΟΝΑ παπαγαλάκια του νυν που κάνουν πόλεμο στον κο. Μιχελή σχετικά με το λιμάνι κλπ είναι από τη ΓΛΩΣΣΑ…
    Μωρέ μπράβο σας φανατισμό !!!
    ποιοι άραγε σας φανατίζουν έτσι;
    οι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Έτσι, για να έρθουμε και στα συγκαλά μας βρε παιδιά, πείτε μου, αλήθεια τώρα, με ποιον μπορεί να συγκριθεί ο νυν, νέος υποψήφιος,Γιώργος Μιχελής? Με ποιον προηγούμενο δήμαρχο και με ποιον τωρινό υποψήφιο? Δεν υποτιμώ κανέναν, ως άνθρωπο... όχι βέβαια... ο κάθε άνθρωπος έχει την αξία του, αλλά το βιογραφικό του Μιχελή το έχετε υπόψη σας? Επίσης,επειδή συμβαίνει να τον γνωρίζω πολύ καλά θεωρώ ότι πάνω στη γη, λίγοι είναι αυτοί που περπατούν με την δική του ηθική! Αυτό είναι το ένα πολύ σημαντικό. Δηλαδή, λαμογιά στον Δήμο, τέλος. Το άλλο είναι ότι ο Μιχελής είναι ότι καλλίτερο θα μπορούσε να συμβεί στη Σκόπελο, κι αφήστε τα κουλά, περί μοιρασμένου νησιού ομιλώ, κι άλλες τέτοιες αηδίες...απορώ δηλαδή ακόμα, πώς δεν τόχετε συνειδητοποιήσει και κάθεστε κι ασχολείστε, όσοι το κάνετε, με μικρότητες. Ανοίξτε τα κεφάλια σας επιτέλους και δείτε κατά πού πάει ο κόσμος!!!Αναρωτηθείτε για τα χάλια τα μαύρα του νησιού, που πας στο Λουτράκι κι άμα δεν καθήσεις ΜΙΑ φορά σε μια συγκεκριμμένη καφετέρια, την άλλη είσαι εχθρός...κοιτάξτε την ερημιά και την κιτσαρία παντού στο νησί, ευτυχώς που υπάρχει και η Φύση και το σώζει το θέμα... πάτε καμμιά βόλτα και σε κανένα άλλο νησί, άρχοντες του τόπου να δείτε πώς τόχουν κάνει αλλού το θεματάκι...ΞΥΠΝΗΣΤΕ, έλεος, με τα κομματικά σας, τα μικροσυμφέροντά σας, την άγνοιά σας, τον κοντοφθαλμισμός σας! Όλοι μια γροθιά έπρεπε να είστε, ΟΛΟΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, κι όχι να αναρωτιέστε ακόμη για τον Μιχελή...Καποιανού χαρίζανε, δηλαδή... Έχετε στα χέρια σας, γέννημα θρέμμα του νησιού, μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους, ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ,κι ακόμα δεν ξέρετε τι να κάνετε και κατά πού να πάτε... αλλά, τέτοιος λαός, τέτοιοι άρχοντες, γι΄αυτό η χώρα πάει κατά διαόλου... εύχομαι ο λαός της Σκοπέλου να φερθεί έξυπνα, και να γίνει φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Τέλος στον φανατισμό των κομμάτων! Τέλος στη "γραμμή" των κομμάτων. ΜΙΧΕΛΗ, δαγκωτό...κι αν κοιτάξετε μέσα σας, όλοι το ξέρετε πως έχω δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Απευθύνομαι στην Μαρία με μια ερώτηση.
    Τί εννοείτε; Ήρθε ο ένας ηθικός άνθρωπος να περπατήσει σε ένα νησί ανήθικο;
    Απορώ με το σκεπτικό σας. Με το τέλος στη λαμογιά στο Δήμο τί θέλετε να πείτε; Απορώ δε ακόμα περισσότερο που αυτά τα μηνύματα περνούν απαρατήρητα.
    Έχετε το δικαίωμα να προτιμάτε όποιον υποψήφιο θέλετε. Για ηθικούς και ανήθικους κανένα δικαίωμα δεν έχετε, πόσο μάλλον προσβάλλοντας αναίμακτα, πίσω απ' την ανωνυμία σας όλους τους προηγούμενους και τους σημερινούς υποψήφιους Δημάρχους. Οι νουθεσίες είναι μόνο για τον εαυτό σας. Οι Σωτήρες έχουν τελειώσει. Τους τελειώσαμε εμείς που πιστεύομε στο "εμείς" και όχι στο "εγώ" του Σωτήρα. Εμείς, οι κάτοικοι αυτού του νησιού που το κάθε σπίτι του έχει τουλάχιστον από ένα άτομο Ανώτατης Εκπαίδευσης, έναν Καλλιτέχνη, έναν Λόγιο πολλές φορές. Εμείς οι βιοπαλαιστές όλοι. Οι ψηφοφόροι. Όπως και σεις. Που αν δεν με απατάει η μνήμη μου, δεν είχατε προβάλλει τέτοιες απόψεις και ούτε είδαμε τόση στήριξη στο ίδιο πρόσωπο όταν ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Εμείς εδώ ζούμε. Εσείς; Να σας θυμήσω ότι στο σχολειό μας, το πρώτο πράγμα που μάθαμε για την ηθική σε ελεύθερη μετάφραση.
    "Ο κάθε άνθρωπος, έχει μια ταμπέλλα κρεμασμένη στο στήθος και μια στην πλάτη. Τη μπροστινή ταμπέλλα τη διαβάζει ο ίδιος. Την άλλη στην πλάτη την διαβάζουνε όλοι οι άλλοι"
    Καλημέρα σας!
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Να μην αναρωτιέσαι για τίποτα, κύριε Υποψήφιε
    Δημοτικέ Σύμβουλε. Για το μαύρο μας το χάλι,
    ελπίζω εδώ να μη διαφωνείς, φταίνε όλα αυτά στα
    οποία αναφέρεται η Μαρία και έχει απόλυτο δίκιο.
    Και ξέρεις κάτι; Ευτυχώς είναι πολλές οι Μαρίες.
    Κι εγώ μια απ' αυτές γεννηθείσα και μεγαλωμένη
    στο Γυφτόρεμα!
    Μαρία. Πτυχιούχος Ανωτάτης Εκπαίδευσης(και με
    καλλιτεχνικές ανησυχίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εσύ όπως δηλώνεις είσαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και δεν γράφεις το όνομά σου.Πιστεύεις όπως λες στο "εμείς και όχι στο εγώ".Πώς θέλεις να σε γνωρίσει ο κόσμος; Οι νουθεσίες για τους απλούς ψηφοφόρους μπορεί να είναι για τον ευατό τους.Εσύ όμως θα ζητήσεις την ψήφο τους για να εκλεγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κάνετε λάθος, κύριε Ανώνυμε Υποψήφιε Δημοτικέ
    Σύμβουλε! Για τον κύριο Μιχελή μάθαμε ακριβώς
    τότε πριν τέσσερα χρόνια όταν έβαλε υποψηφιότητα
    με τον συνδιασμό του κυρίου Σκούρα. Τότε ήρθαν
    στα σπίτια μας και μας είπαν πόσο αξιόλογο
    πρόσωπο είναι! Και στη συνέχεια είχαμε την
    ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Και
    ελπίζω, εύχομαι να έχουμε και την τύχη να
    μπορέσουμε να του εμπιστευτούμε την
    τύχη του νησιού μας.
    Σταματείστε το λιθοβολισμό γιατί όσο συνεχίζετε
    τόσο θα μας πείθετε ότι αυτή η καρυδιά έχει και
    πολλά και καλά καρύδια.
    Μαρία απ' το Γουρνάμπελο, κόρη εργάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τα ανώνυμα σχόλια μερικές φορές με κάνουν και γελώ…
    καλοπροαίρετα βέβαια…
    Η Μαρία από το Γουρνάμπελο, που είναι κόρη εργάτη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γυφτόρεμα και είναι Πτυχιούχος Ανωτάτης Εκπαίδευσης και με
    καλλιτεχνικές ανησυχίες?
    ή είναι δύο διαφορετικές Μαρίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παρακαλώ όχι «Γουρνάμπελο». Η περιοχή αναβαθμίστηκε και μετονομάσθηκε σε Νεάπολη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για τον Ανώνυμο Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο έχω να πω πως οι ΣΩΤΗΡΕΣ εξέλιπαν φίλε μου προ πολλού… εκτός αν εσείς και κάποιοι της Ανώνυμης παρέας σας, του Ανώνυμου υποψηφίου Δημάρχου σας, ΣΩΤΗΡΙΑ υπόσχεστε στον κοσμάκη για να αποσπάσετε ψηφαλάκια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γειά σου, Παρατηρητή, σε χάσαμε!
    Οι Μαρίες φαίνεται είναι πολλές, είναι κι άλλη παραπάνω και ευτυχώς έχουν και λόγο και άποψη!
    Εγώ δεν είμαι συνονόματή τους αλλά συμφωνώ
    απόλυτα μαζί τους. Εσύ τι λες;
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 18 Σεπτ. 10:31 πμ…
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ!!!
    Ε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει!
    …και είναι μεταξύ αυτών που έχουν στο σπίτι του τουλάχιστον από ένα άτομο Ανώτατης Εκπαίδευσης, έναν Καλλιτέχνη, έναν Λόγιο πολλές φορές…
    …τι άλλο θα διαβάσουμε σε αυτό το blog Θεέ μου!!!
    Και γιατί δεν μας λες το ονοματάκι σου παρακαλώ και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία; Μας το φυλάς για έκπληξη; χα χα χα
    Τέτοιοι ανώνυμοι λόγιοι στηρίζουν τον νυν?
    Άσε που κι εσύ με τη σειρά σου μας κάνεις νουθεσίες, περί ταμπελών κλπ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 18-9 10.31 πμ… ανώνυμε υποψήφιε σύμβουλε με έκανες και γέλασα… να είσαι καλά. Η δική σου ταμπέλα στην πλάτη γνωρίζεις τι γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή