3/9/10

Διαφορά αντιλήψεων και φιλοσοφίας...

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου»
εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου
«Στη Σκιάθο, χτες 2-9-2010, συναντήθηκαν ανεπίσημα εκπρόσωποι του Συνδυασμού μας, με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο κα Αναστασία Φιλαρέτου, και αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «Νέα Προοπτική για τη Σκιάθο», με επικεφαλής την επίσης υποψήφια Δήμαρχο κα Δέσποινα Συμιακάκη. 
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ανταλλάχθηκαν γνώμες και απόψεις. Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα, σε ό,τι αφορά την όποια συνεργασία των δύο πλευρών, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά αντιλήψεων και φιλοσοφίας περί τα Δημοτικά πράγματα, με την κα Συμιακάκη.
Η επαφή αυτή επεβάλετο να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προσπάθειας δημιουργίας ενός πολιτισμένου πολιτικού κλίματος ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου» θεωρεί ότι η «πολεμική» ατμόσφαιρα, μάρτυρες της οποίας γίναμε όλοι σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ακυρώνει την ουσιαστική συζήτηση, με βάση την οποία θα έπρεπε να κριθεί η κάθε υποψηφιότητα. Εγκαινιάσαμε τη συμμετοχική διαδικασία στην επιλογή του επικεφαλής και την ανοιχτή δημοκρατική συζήτηση με τους Δημότες, αποκλειστικά πάνω στα υπαρκτά προβλήματα του νησιού και τις νέες ιδέες. 
Η ιστορία και η πείρα διδάσκουν. Ο Δημότης γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν αυτοκεχρισμένοι «σωτήρες». Υπάρχει μόνο ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ - ΕΡΓΩΝ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για την πρόοδο του νησιού. 
Θα επαναλάβουμε ότι η Σκιάθος διαθέτει τις υγιείς δυνάμεις,  την ωριμότητα και τα στελέχη για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις της εποχής.
Αναστασία Φιλαρέτου,
Τοπογράφος Μηχανικός
Υποψήφια Δήμαρχος Σκιάθου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου