4/9/10

Επιστολή Ξυλοποδάρου στο Δήμαρχο Σκιάθου

Η κα Ξυλοποδάρου, όπως είναι γνωστό, απομακρύνθηκε από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου και διεγράφη από τη δημοτική ομάδα πλειοψηφίας, μετά τη θετική της ψήφο, σε αίτημα επαγγελματιών που εκμεταλλεύονται ομπρελοκαθίσματα, οι οποίοι ζητούσαν να πληρώσουν  20% λιγότερα στο Δήμο, παρά τη σχετική αρνητική γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου κ. Στεφ. Καραγιώργου ο οποίος πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. ενημέρωσε τους συμβούλους ότι κάτι τέτοιο είναι παράνομο...
Μετά την εξέλιξη αυτή η κα Ξυλοποδάρου έστειλε την παρακάτω επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη. (KΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ, όταν ένας Δήμος πάει καλά ή ακόμα-ακόμα σχετικά καλά, κάποιοι να πυροδοτούν το ήπιο πολιτικό κλίμα, με σκοπό την εξουδετέρωση ικανών δημοτικών συμβούλων.
    ---
    Επίσης είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ ο δήμαρχος να παρασύρεται από ομαδούλες με σκοτεινές διαθέσεις, να επηρεάζεται από κάποιους που σκοπό έχουν να πριονίσουν τις διαθέσεις του, και να καταλήγει στο τέλος να τον εκμεταλλεύονται οι δολοπλόκοι.
    ---
    Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ σας κε δήμαρχε έγκειται απλά και μόνο στις παραιτήσεις / ανεξαρτητοποιήσεις ΔΥΟ δημοτικών σας συμβούλων, αυτών που σας στήριξαν για να εκλεγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή