18/9/10

Διεκδικούμε εκ νέου την στήριξή Σας για την συνέχιση της προσπάθειάς μας


Την Τετάρτη 15-9-2010 πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των μελών του Συνδυασμού «ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» προεδρεύοντος του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν Δημάρχου Σκιάθου κ. Νικολάου Κυρ. Πλωμαρίτη.
Ο συνδυασμός απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες, ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας, όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων της Σκιάθου, των οποίων η πολύπλευρη εμπειρία είναι απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας…
Παρουσιάστηκε στα μέλη το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την τελευταία τετραετία και το Σχέδιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης «Καλλικράτης». Ιδιαίτερη μνεία δόθηκε στη νέα διοικητική δομή του Δήμου, όπως αυτή διαμορφώνετε από το 1-1-2011, με σκοπό την επίγνωση της πραγματικότητας εντός της οποίας καλείται η νέα δημοτική αρχή της Σκιάθου να δράσει ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις, να διασφαλίσει και να προάγει τα συμφέροντα των πολιτών – επιχειρηματιών του νησιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η τοπική μας οικονομία άμεσα συνδεδεμένη με τον τουρισμό αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό, μέλη του οποίου είμαστε όλοι μας. Η Σκιάθος ως τουριστικός προορισμός απαιτεί μια ενιαία αντίληψη, έναν στόχο και έναν ενιαίο τρόπο διαχείρισης. Ο Δήμος Σκιάθου είναι για όλους εμάς ένας συνδετικός κρίκος. Με την συνεργασία όλων όσων θέλουν να λέγονται Σκιαθίτες  μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ως κοινωνία στα σύγχρονα προβλήματα που προκύπτουν από την παγκόσμια οικονομική κρίση και να αναδειχθούμε σε έναν εύπορο διαχρονικά τόπο που επιζητά να ζει κάποιος με την οικογένειά του όλο τον χρόνο. Για τους λόγους αυτούς διεκδικούμε την στήριξή Σας για την συνέχεια της προσπάθειάς μας που ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ακόμη και σε δύσκολες για τον τουρισμό εποχές μπορούμε να τα καταφέρουμε.

1 σχόλιο:

  1. Εσείς "διεκδικείτε" τη στηριξή μας, αλλά εμείς δυστυχώς ανήκουμε σ' εκείνους που ντρέπονται να "λένε" ότι είναι Σκιαθίτες, όταν στα καφενεία (και στα σπίτια) ακούς: "Βάλτε το δημοτικό κανάλι παιδιά, έχει δημοτικό συμβούλιο, να γελάσουμε!"
    Καλά κάνετε το διαχωρισμό μεταξύ των Σκιαθιτών, σε καλούς και μιάσματα, γιατί έτσι όπως διαχειρισθήκατε τη ψήφο μας και το δημόσιο χρήμα, έτσι που καταντήσατε τους θεσμούς, να απευθηνθείτε σ' αυτούς που σας "αγαπάνε". Δηλαδή με τη δική σας κουτοπόνηρη "καραμπελική" λογική στούς "καλούς Σκιαθίτες"!
    Το θέμα δεν είναι τι "δηλώνει" ο καθένας, αλλά τι πράττει ή τι έχει πράξει.
    Ασε εμάς αν, Θεός φυλάξει, ξαναβγείτε, μας βλέπω εξορία στην Αλόννησο!
    Μία Σκιαθίτισσα (που ίσως κατά το Καράμπελα δε δικαιούται να λέγεται έτσι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή