29/9/10

Αυτοκίνητα του δήμου Σκοπέλου χωρίς ΚΤΕΟ

Επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα όλων μας μπορεί να αποβούν μοιραία για τη ζωή μας, αυτοκίνητα του δήμου Σκοπέλου κυκλοφορούν στους δρόμους του νησιού χωρίς ΚΤΕΟ.


Η διαπίστωση ότι ένα όχημα του δήμου πληροί τις προδιαγραφές κατασκευής του, τους τεχνικούς κανόνες και τις νομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ασφαλή και ακίνδυνη χρήση και κυκλοφορία του, γίνεται με περιοδικό τεχνικό έλεγχο από τα “Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων” τα γνωστά σε όλους μας ΚΤΕΟ. Σε ότι αφορά στα οχήματα δημόσιας χρήσης και στα οχήματα που εκτελούν ειδικές μεταφορές γίνονται πρόσθετοι έλεγχοι.
Η κακή συντήρηση και η παραμέληση των οχημάτων του δήμου Σκοπέλου καθώς και οι βλάβες και οι ελλείψεις τους είναι γνωστές σε αρκετούς συνδημότες μας και ορατές στους περισσότερους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην επιδείνωση της κατάστασής τους και στη μείωση του βαθμού οδικής ασφάλειάς τους.
Η κατάσταση όμως γίνεται ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη, όταν κάποια οχήματα κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους του νησιού, χωρίς να έχουν περάσει έλεγχο ΚΤΕΟ με αποτέλεσμα την επισφαλή διακίνηση ανθρώπων καθώς και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Δεσμευόμαστε πως ο τεχνικός έλεγχος όλων των οχημάτων του δήμου θα είναι μεταξύ των πρώτων μας ενεργειών μας, όταν με το καλό αναλάβουμε το δήμο μας, με τη δική σας ψήφο εμπιστοσύνης.
ο Συνδυασμός
Όλοι μαζί για μια Νέα Αρχή στη Σκόπελο