21/9/10

Με τίτλους...

michelis-dionysos
Πατήστε full screen στο επάνω μέρος για να διαβάσετε το κείμενο

17 σχόλια:

  1. Όραμα που ούτε στα πιο όμορφα όνειρά μας δεν
    έχουμε τολμήσει να δούμε. Από μας εξαρτάται
    αν θα γίνει πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο άνθρωπος έχει πραγματικό όραμα, αξίζει σε όλους μας να του δώσουμε μια ευκαιρία. Θα είναι η δικιά μας ευκαιρία να βγούμε απο την Μιζέρια που μας κυριεύει τα τελευταία χρόνια και έρχονται ακόμα πιο δύσκολες στιγμές.
    Κ. Μιχελή συνεχίστε, σας υποστηρίζουμε με πάθος γιατί πιστεύουμε σε εσάς για το καλό του νησιού μας

    Λ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο κύριος Μιχελής που όλοι πια τον γνωρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε. Απομένει σ' εμάς αν θα έχει και την ευκαιρία να προσπαθήσει, μαζί του κι όλοι μας, να υλοποιήσει όσα οραματίζεται, έτσι που η Σκόπελος να έχει την τύχη που της αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία όλα αυτά. Το θέμα είναι πως θα γίνουν χωρίς χρήμα. Πως μέσα σε ένα Δήμο φορτωμένο με τόσες αρμοδιότητες και επομένως πληθώρα προβλημάτων να ορθοποδήσει η ΣΒΑ. Κ. Μιχελή σας παρακαλώ να εκφράζεστε λίγο πιο απλά και κατανοητά γιατί το επίπεδο του μέσου Σκοπελίτη δεν είναι της τάξεως των οικονομολόγων και νομικών. Απλά πράγματα, κατανοητά, γιατί τις περισσότερες φορές η ξύλινη γλώσσα κουράζει και ενέχει τον κίνδυνο να κρύβει αλήθειες που πονάνε. Πάντως καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5:28 Τι δεν ήταν απλό? Ποιά ξυλινη γλώσσα? Μήπως μπλέχτηκες από την έκθεση ιδεών άλλου υποψηφίου? Στρατηγική (ΣΒΑ) χρειαζεται για να μη πελαγοδρομήσουμε στο πλήθος των αρμοδιοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χρίσμα στον Γ. Μιχελή δεν το έδωσε κανένα κόμμα, αλλά η ίδια η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κύριε Μιχελή πραγματικά πιστεύουμε ότι θα υλοποιήσετε μαζί με την αξιόλογη μεχρι τώρα τουλάχιστο ομάδα σας σπουδαίο έργο. Η μεγάλη και πολύχρονη επμειρία σας στους οικονομικούς χώρους της Ελλάδος και των Βαλκανίων αποτελεί σίγουρη αποτελεσματικότητα στις κρίσιμες μέρες που διαπερνούμε. Είστε η μοναδική λυση για την μείωση του ελλείματος στο νησί και για την εισροή χρηματων για το καλο όλων. Πιστεύουμε σε σας όλοι μας και είμαστε αξιόλογη ομάδα. Δεν υπάρχει αντιπαλος στο επιπεδό σας. Η δημαρχεία είναι το λιγότερο για σας.Παντα υπαρχει μια αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευκαιρία να βγάλουμε δικό μας Δήμαρχο, από τις ξεχασμένες περιοχές της Σκοπέλου, τη Γλώσσα και το Νέο Κλήμα. Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών ας ανοίξουν τα μάτια τους αυτή τη φορά, διότι μέχρι σήμερα η Σκόπελος φτάνει πάντα μέχρι τον Πάνορμο ή τη Μηλιά.Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς από την φετεινή χρονιά στο ΕΛΗΟΣ. Το λιμάνι "αφώτιστο" για 17 ολόκληρες νύχτες, επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα και καλά έκανε. Τα κότερα ελιμενίζονταν σκόπιμα στο λιμάνι γιατί αφού η δημοτική αρχή δεν φρόντισε να ψηφίσει τον κανονισμό του λιμανιού έπαιρναν νερί και ηλεκτρ.ρεύμα δωρεάν. Οι τοπικοί άρχοντες απασχολούνταν και απασχολούνται με τη δουλειά τους. Καρφί δεν τους καίγεται.Γίνονται καλήψεις δημοτικών εκτάσεων και δεν ενδιαφέρονται. Δένδρα κόβονται από ιδιώτες για να έχουν θέα τα σπίτια τους και δεν νοιάζονται. Όλους αυτούς ο κόσμος στις 7 Νοεμβρίου θα τους τακτοποιήσει δεόντως. Πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε με περισσότερα νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει δικός μας και δικός σας δήμαρχος;;;;!!!! Δεν είναι για όλο το νησί;;;
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα παραπονιέσαι?
    Τι έκανες εσύ όταν το λιμάνι ήταν "αφώτιστο" για 17 ολόκληρες νύχτες?
    Τώρα θυμήθηκες να κατηγορήσεις τους τοπικούς άρχοντες?
    Αυτοί πάλι φταίνε για όλα?
    Δεν είδα καμία σου διαμαρτυρία το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι σε ένα μικρό νησί σαν τη Σκόπελο μπορεί να λέμε το κάθε χωριό δικό μας ο καθένας για λογαριασμό του ένα δήμαρχο. Άλλωστε ο κ. Μιχελής δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που διχάζει και μεροληπτεί. Αντίθετα. Μακάρι να είναι τυχερό το νησί να τον έχει δήμαρχό του.
    Κάτοικος Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρωτείστε τυχαία ένα κάτοικο του οικισμού της Σκοπέλου τί γνώμη έχει για ένα υποψήφιο Δήμαρχο που δεν κατάγεται από εκεί, θα τον ψηφίσει;Υπάρχει, όπως φαίνεται, αντιπαλότητα από τους μέν για τους δε. Θα τους πάρει το λιμάνι, λένε, να το μεραφέρει στη Γλώσσα, ο υποψήφιος κ.Μιχελής!!!Πράγματι ο κ.Μιχελής δεν διχάζει και μακάρι το νησί να τον αναδείξει Δήμαρχο, το αξίζει. Του εύχομαι καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι κάτοικοι του οικισμού Σκοπέλου και έχουν ακούσει και γνωρίζουν για τον κ. Μιχελή και όταν έβαλε υποψηφιότητα σαν σύμβουλος με τον κ. Σκούρα και κατά την τετραετία σαν εκλεγμένος σύμβουλος.
    Τα περί καταγωγής του -μιας ανάσας απόσταση όλα τα χωριά πάνω στο ίδιο νησί- είναι βλακείες πάνω στις οποίες στηρίζονται κάποοι γιατί ακριβώς δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν!..
    Μακάρι να έχουμε την τύχει να είναι δήμαρχός μας!
    Κάτοικος οικισμού Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήταν ευλογία Θεού και μεγάλη μας τιμή να έχουμε για δήμαρχο κάποιον σαν τον κ. Γ. Μιχελή. Η νοημοσύνη και η δραστηριότητα αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια... είναι το κάτι άλλο. Λοιπόν συμπατρώτες μου και συμπατριώτισσες όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο του νησιού μας ψηφίζουμε Γιώργο Μιχελή.
    Γιώργο καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε ότι αφορά στην καταγωγή του κ. Μιχελή από τη Γλώσσα, έχω να πω πως καλύτερα Γλωσσιώτης παρά Βολιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τη ΣΚΟΠΕΛΟ μιλάμε με τα χωριά της Σκόπελο,Κλήμα Γλώσσα.Σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το γελοίο επιχείρημα.Γιατί θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλοι του Κου Μιχελή απ΄ την Αθήνα ή απ΄ το Βόλο , λένε πως αισθάνονται Γλωσσιώτες περισσότερο απ΄ τους Γλωσσιώτες. Και τους χειροκροτούν. Ο ΄΄Βολιώτης΄΄ σας πείραξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή