26/9/10

Δήλωση του Κώστα Ασβέστη

Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» είναι ένα στοίχημα που  μένει να κερδιθεί στην πράξη με το έργο και τη δράση της νέας περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
Η εμπειρία , η γνώση , το ήθος και η πολιτική αποτελεσματικότητα του Απ. Παπατόλια αποτελούν εχέγγυα υλοποίησης των οραμάτων του νέου αυτοδιοικητικού θεσμού. 
Σε αυτή την προσπάθεια, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο  του Απ. Παπατόλια, ως εκπρόσωπου των νησιών μας, θα αποτελούσε για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευκαιρία να υπηρετήσω τις Βόρειες Σποράδες.
Είναι ευτυχής συγκυρία ότι το ίδιο ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλοι συμπολίτες μου. Βέβαια, η τελική επιλογή των συνεργατών του ανήκει στον ίδιο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν να συμπεριληφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο. Σε αυτή την ώρα της μάχης όμως, δεν έχουν θέση οι προσωπικές πικρίες και διχασμοί. 
Όλες οι τοπικές δυνάμεις του δημοκρατικού χώρου ενωμένες θα προχωρήσουν την μεταρρύθμιση της αυτοδιοίκησης σε προοδευτική κατεύθυνση και θα υπερασπίσουν με συνέπεια τα συμφέροντα των Βορείων Σποράδων.
Κώστας Ασβέστης
Σκιάθος, 26 Σεπτεμβρίου 2010

4 σχόλια:

  1. Όποιος μείνει αδιάφορος μπροστά σε ένα τέτοιο κάλεσμα είναι συνυπεύθυνος για ό,τι χαθεί.
    Καλημέρα, Κωστή, και μακάρι ο κόσμος να ανταποκριθεί, για μια καλύτερη μέρα και για τις Βόρειες Σποράδες.
    Ολόψυχα εύχομαι καλή επιτυχία. Μέσα από ανθρώπους σαν εσένα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρώπους με το ήθος και το διακριτικό δυναμισμό του Κώστα του Ασβέστη χρειάζονται τα νησιά μας για να βγούνε επιτέλους από το τέλμα που βυθίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστή, καλή σου και καλή μας επιτυχία !!!
    Γιατί η επιτυχία σου θα είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς είμαστε ο αφέντης λαός
    εμείς είμαστε του κόσμου το φως
    εμείς είμαστε τ' αλάτι της γης
    όπως είπε και ο Χριστός...
    Καλή σου επιτυχία!
    ω.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή