12/9/10

Κατά συνείδηση..!

Σήμερα το βράδυ, σε γνωστό ξενοδοχείο της Σκοπέλου, η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ έχει καλέσει τα μέλη και τους φίλους του κινήματος, για να συζητήσουν τη στάση τους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, της τελευταίας ώρας, η εισήγηση θα είναι να ψηφίσουν «κατά συνείδηση» και να υποστηρίξουν όσα μέλη της οργάνωσης είναι υποψήφια στους διάφορους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στη Σκόπελο.
Περιφερειακοί υποψήφιοι
Αν και υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τη θέση του περιφερειακού συμβούλου, που αν εκλεγεί ο συνδυασμός του κ. Παπατόλια θα είναι και αντιπεριφερειάρχης, τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες είναι από τη Σκιάθο της κας Μαρίας Κανταράκια και από τη Σκόπελο του κ. Γιάννη Γιολδάση.
Νεώτερα το βράδυ...
11.05 μ.μ.: Αναβλήθηκε η επιλογή υποψήφιου περιφερειακού για την άλλη εβδομάδα...
Tα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στη Σκόπελο θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και ταυτόχρονα αποδεσμεύονται πολιτικά, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στους άλλους συνδυασμούς...

4 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΑΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή να τους ψηφίσουν επειδή είναι μέλη της οργάνωσης και όχι λόγω των ικανοτήτων τους και τις θέσεις που θα στηρίζουν οι αρχηγοί των συνδιασμών.
    Τι παιχνίδι είναι πάλι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΣΚΙΑΘΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για «ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ…» του δημάρχου.
    Από τη συγκέντρωση της Κυριακής η εντύπωση που αποκόμισα είναι πως κάποιοι απευθύνθηκαν στο κομματικό μαντρί λες κι εκεί υπάρχει… το μέλι, λες κι εκεί υπάρχει «το δια ταύτα…»
    Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Νόμιζαν ότι έχουμε, εμείς το πόπολο, ξεπεράσει το σχετικό σύνδρομο, το έπαιζαν σπουδαίοι λες και δεν συνέβη ή δεν συμβαίνει τίποτα(!).
    Έτσι εκείνα τα κομματόσκυλα που σήκωσαν πάλι κεφαλάκι και γυροφέρνουν τα υποψήφια θύματά τους, εισέπραξαν μια πρώτη εικόνα, μια πραγματικότητα.
    Ότι δηλαδή η επιστροφή κάποιων κομματικών στα «μαντριά»… δεν έχει όπως παλιά εκείνη την αίγλη του «κυρίαρχου» παράγοντα…!!!
    Ας πρόσεχαν… ούτε χρίσμα δημάρχου πήραν, ούτε «το δια ταύτα…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή