20/9/10

Ομιλία με θέμα: «Μία στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης για τη Σκόπελο»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου
κ. Γιώργος Μιχελής
σας προσκαλεί 
στην ομιλία του με θέμα
«μία στρατηγική βιώσιμης
ανάπτυξης
για τη Σκόπελο»
Η ομιλία απευθύνεται 
στους επιχειρηματίες του νησιού
και θα πραγματοποιηθεί
την σήμερα Δευτέρα
20 Σεπτεμβρίου 2010 στις 8 μ.μ.
στο ξενοδοχείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ της Σκοπέλου.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ξεξίωση
στους χώρους του ξενοδοχείου.

12 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι θα είναι η πρώτη φόρα στο νησί μας που οι επιχειρηματίες θα μπορούν να συζητήσουν πραγματικά με ένα υποψήφιο Δήμαρχο για τα του κλάδου τους . Και το νομίζω αυτό διότι αυτός ο υποψήφιος έχει «ανάστημα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή η κίνηση του κ. Μιχελή και η συνάντηση της Δευτέρας θα δείξει…
    Αν όμως εμείς, οι επιχειρηματίες του νησιού μας αγαπητέ 8:43 πμ περιμέναμε κάθε 4 χρόνια έναν υποψήφιο δήμαρχο για να ακούσουμε την ομιλία του για τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης στη Σκόπελο, που λογικό είναι άλλοι να συμφωνήσουμε με τις εκάστοτε προτάσεις του υποψηφίου και άλλοι όχι, η Σκόπελος θα είχε θα είχε βουλιάξει ‘επιχειρηματικά’ εδώ και πολλές τετραετίες και μαζί της και οι επιχειρήσεις μας.
    Δεν τα γράφω αυτά γιατί απαξιώνω τον κ. Μιχελή, αλλά γιατί έχουμε κουραστεί από υποσχέσεις, λόγια και στρατηγικές που δεν εφαρμόστηκαν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 7:14 μμ, τι σε κάνει να πιστεύεις και να το γράφεις, πως αν πραγματικά είχαμε σωστούς επιχειρηματίες στο νησί δεν θα ήμασταν σ' αυτή τη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ανάστημα» 8:43 πμ έχουν όλοι οι νέοι υποψήφιοι (δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι) όταν ξεκινάνε την προεκλογική τους εκστρατεία.
    Στη συνέχεια όμως, όταν εκλεγούν, κάποιοι από αυτούς το χάνουν…
    Παρατήρησε γύρω σου και θα καταλάβεις τι εννοώ.
    - Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο ότι χάνουν το ανάστημά τους.
    - Το πρόβλημα είναι ότι η αλαζονεία τους δεν τους αφήνει να το καταλάβουν και έτσι δεν λένε να ξεκολλήσουν από την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βασικά θα ήθελα να μην απαντήσω σε κανέναν από τους παραπάνω αλλά να περιμένω πρώτα να ακούσω της θέσης και της στρατηγικές που θα ανάλυση ο κύριος μιχελής πρέπη να σας αναφέρω ακόμη ότι ανικό στον χώρο της αριστεράς ιδεολογικά και ειμε όλη μου την ζωή ψηφοφόρος του κκε αλλά νιώθω ότι αυτή την εποχή κάτι πρέπη να αλαξη στο νηση μας κύριε μιχελή μην ταυτιστίτε με κανένα από τα πολιτικά κόματα πρέπη να ξερερετε ότι δεν εινε ο κόσμος πρόβατα περιμένουμε καπιον που θα μπορέση να κάνη κάτι για το νηση και όχι να εξιπιρετηση κανένα πολιτικό ποσοστό να ξηρής εγώ θα ειμε την δευτέρα στο διονυσοσ και θα σε ακούσω με προσοχή και θα πάρω της απόφασης μου ευχομε καλή επιτυχία και κουράγιο στο δύσκολο αυτό προεκλογικό αγώνα αυτά προς το παρών
    συγνώμη για την ορθογραφία μου αλλά ειμε του δημοτικού και εινε μέσα από το γοογλε
    η .π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε προσπάθεια είναι καλή και πολύ περισσότερο όταν γίνεται ολοκληρωμένα.Κάθε υποψήφιος δήμαρχος του νησιού μας πρέπει να ζυγίσει πλέον τα πάντα σε όλους τους τομείς και να καταλήξουμε μετά την εκλογή του σε κοινή γραμμή όλοι.Μόνο έτσι θα εξοικονομήσουμε τον χαμένο χρόνο που πέρασε.Πρέπει να φέρουμε την ανάπτυξη στο νησί από μόνοι μας..Δημοκρατικά και δυναμικά για το καλό όλων.Η προβολή και η ωριμότητα σε κάθε κίνηση είναι προυπόθεση επιτυχίας των στόχων.Κυριε Μιχελή αν σας δωθεί η ευκαιρία πιστεύω να περάσετε αυτά το νοήματα στους πολίτες αυτού του τόπου και να ανταπεξέλθεται επάξια στις προσδοκίες τουλάχιστων των ψηφοφόρων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (...)
    Υ.Γ.
    Προς administrator. Ελπίζω να μην διαγραφεί το σχόλιό μου. Στον κ. Μιχελή απευθύνομαι, όχι σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θέλετε να απευθυνθείτε στον κ. Μιχελή πηγαίνετε στον «Διόνυσο» ή πάρτε τον τηλέφωνο. Εδώ απευθύνεστε πρώτα σε 'μένα...

    Καλό προεκλογικό αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξίωση: Εκδήλωση σε μεγάλο χώρο με πολλούς προσκεκλημένους. Προέρχεται από το αρχ. δεξιούμαι, επειδή έτειναν το δεξί χέρι για να υποδεχθούν τον επισκέπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ με το αριστερό χαιρετάς τους επισκέπτες σου;
    Ως προς τι η ετυμολογία της λέξης;Ας σοβαρευτούμε επιτέλους.Οι εκπρόσωποι που θα στείλουμε στο δήμο, ας έχουν κάποια ποιότητα και σεβασμό ας μην αντικατροπτρίζουν την ειρωνία και το σαρκασμό.Εχουν σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και από την ορθολογική αντιμετωπισή τους θα κριθεί το μέλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω κάποτε, αν όχι στα λεξικά, στην ιστορία
    του νησιού να γραφεί τι σημαίνει όταν της
    δεξίωσης έχει προηγηθεί ένας πραγματικά
    ουσιαστικός και ελπιδοφόρος λόγος.
    Αγγελάκι(ενίοτε διαβολικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστή η ερμηνεία της λέξης δεξίωση. Κι εσείς όσο
    συνεχίζετε τόσο θα μας πείθετε ότι ο κ. Μιχελής
    είναι η μοναδική μας ελπίδα.
    Μαρία Πενταγιώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή