6/9/10

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο...

Λυπούμαστε αλλά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ, δεν θα ακολουθήσει τον κ. εκπρόσωπο της κας Συμιακάκη, στην κουτσομπολίστικη πολεμική του φρασεολογία, τύπου καυγά αντίζηλων γειτόνων!
Θεωρούμε ότι εκφράσεις όπως: «μικρή ομάδα πολιτών που ανέδειξαν την κα Φιλαρέτου… και πόσοι είναι ακόμα μαζί της (!!)» καθώς και η διαστρέβλωση των λεγομένων μας δε προσφέρουν πόντους (ή ψήφους) στην κα Συμιακάκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσκλήσεως του κ. Κώστα Ζεμπέκη, σε αίθουσα που επέλεξε ο ίδιος, επονομαζόμενη αίθουσα «Ζήσης Οικονόμου», και η οποία φυσικά, δεν γνωρίζαμε ότι έχει μετατραπεί σε γραφεία του Συνδυασμού της κας Συμιακάκη.
Δεν θα παρασυρθούμε στον πειρασμό της εύκολης ανατροπής, σημείο προς σημείο, των λόγων του εκπροσώπου, διότι δεν υπάρχει πολιτικός λόγος ως προς αυτό.
Τι να απαντήσει κανείς εξάλλου στο γεγονός της αυτονόητης άρνησής μας, για μαγνητοφώνηση της συζήτησης, διότι δήθεν έχουμε να κρύψουμε κάποια «καταστροφικά σχέδια»!
Πιστεύουμε ότι τέτοια φαινόμενα δεν προάγουν το ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα και δεν βοηθούν το δημοκρατικό διάλογο.
Θεωρούμε, καλόπιστα, ότι ο εκπρόσωπος δεν το επεδίωκε πραγματικά, αλλά στην λαχτάρα του για την ανάδειξη της «μοναδικής αλήθειας» του Συνδυασμού του υπερέβαλε. 
Η απάντηση αυτή είναι επιβεβλημένη. Εμείς όμως δεσμευόμαστε ότι στο εξής δεν θα προχωρήσουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων, με ΚΑΝΕΝΑΝ Συνδυασμό, για την δημιουργία, μόνο και μόνο ίσως, κάποιων εντυπώσεων. Για την «Κίνηση» μας προέχουν άλλα ζητήματα, όπως η κατάρρευση του Δήμου μέρα με τη μέρα, η σκανδαλώδης απουσία υποδομών, η κατάπνιξη των νέων ιδεών, η ασφυξία των δημιουργικών δυνάμεων και τόσα άλλα ανοιχτά προβλήματα που βασανίζουν τους Δημότες.
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πολυτέλεια για φθηνές ατάκες. 
Θα επαναλάβουμε ότι είναι επιτέλους καιρός για ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ –ΕΡΓΩΝ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Το γραφείο τύπου του Συνδυασμού
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ»

1 σχόλιο: